Poradna duly
Jana Čurdová
Joo, zapoměla jsem Verče popřát
- takže taky všechno nej nej nej
valastně oběma Verčám ![]()
Macko - ten počítač nemá chybu, fakt jsis vybrala ten nejlepší v řadě. Tubka jsem to ukázala Márovi, jaká je tam sleva a už o něm básní taky… tak jsem mu musela připomenout naše poplatky a stav v peněžence a moc ho to neutěšilo
- sleva moc veliká…
takže ti to schvaluje i on ![]()
Poly - jj, už jsou nožky nahoře ![]()
Mací snad to bude v pohodě!!! Děti jedni, já taky nevím co se s nima pořád děje…
Holky díky moc!!
Jinak Verunce zpětně taky vše neeej k svátku,hlavně at jsou ty rodičové na tebe hodní ![]()
Niky,ty jsi hrozně aktivní,nechceš za mě napsat tu seminárku co už jsem měla mít napsanou,jenom 6 stránek,to bys zvládla ![]()
Luci,malej je fakt fešák,to se vám povedlo ![]()
Holky,já nevím jestli to psát ,abych to nezakřikla..Totiž byla jsem u doktora,ale utz nedělal,jen promhatal břicho ,prohlídl a řekl že po potratu vše ok…tak jsem si udělala test sama doma a jsou tam //.já se tak hrozně bojím,ještě je brzy.menstruaci bych měla jakoby dostat za 2 dny.No uvidíme,čárka je krásně vidět,což by značili že HCG krásně stoupá,ale stejně,zatím to nebudu řešit,počkám do konce týdne a pak se objednám k doktorovi,ale teda bojím bojííím
Werco potichounku gratuluji.Doufam ze to tentokrat dopadne ok.
![]()
Jupííí, Veru, taky gratulace!!! A už to bude dobrý - uvidíš!!!!
A všem Verunkám dodatečně vše NEJ!!!
Verčo, jaké máš téma seminárky?
holky dík,ale radši to ještě nechám trochu pod pokličkou ![]()
Macko: právě ty alternativní školy,už mám 5 stránek a dneska musím zapracovat na zbytku+zpracovat tu anketu ![]()
Ježiši,hlavně,že tady píši a nepopřeji vám děvčata moje, tak opožděná gratulace k svátečku velké i malé Verči
![]()
Weruško- já ti tichounce gratuluji,snad to vyjde, já tomu pevně věřím,že to bude o.k.,byla to prostě jen hloupá náhoda,která se stává a teĎ to bude supééééééééééééééééééééééér
![]()
Ježííííííš, hlavně, že se chlubím maskou… Verunkám dodatečně vše nejlepší k svátku
![]()
Weru úplně malilinkato mám obrovskou radost - určo už je tam fazolka, bo fazolák…
No bylo by to skvělé… ![]()
Koukaly jste včera na jak se staví sen?? MUsím říct, že jsem byla dost zklamaná…
Jinak Macko - ten noťas je skvělej… ![]()
Werčo - já taky jenom tichounce, začneme to vyřvávat, až to bude potvrzený a bude to v poho, jo
ať to nezakřikneme
. Moc bych ti to přála, když si to tak přeješ
… já bych možná taky chtěla, ale ještě ne ne ne
![]()
No a s tou seminárkou - si dělš prde. ,ne?
Já a aktivní
a ne ne ne, jen si hezky semninárku udělej sama, když jsi se dala na studium
… já bych to nedala, proto se do toho nehrnu ![]()
No a dnešní cvičení? To byl kroužer řvacích dětí. Normálně vám řikám, že erupce na slunci, prostě mazec. Celou dobu řvali minimálně dvě děti. Ostatní byli „jenom“ na ránu… no v koutku jsme vydržely asi 20 min a šly jsme taky… teď tu burcuje postýlku, navíc jsem jí už nedala dudlík, tak tu tiše trpím
- ale tak co… práci nemám tak je to v poho…
Jo a dala jsem Tereze takový dětský polštářek, páč mě hrozně točí, protože si dává plyšáky pod hlavu, tak jsem dostala další nápad, že jí ušiju polštářek (to už umím
) ze stejných látek jako mám deku (od Macííííí), aby to ladilo… žirafa už je hotvá, ale mám další zkušenost. Kurňa na prd se to šije přes fleece!!!! Takže výsledek z blízka nic moc, ale i tak to byla pěkná práce, tak i tak z toho mám radost…
tak se zatím mějte ![]()
Děvčata moje, Verunka vám všem moc děkuje. Dostala lyže, tak ted jí táta každý den mučí. Ale ne, líbí se jí to. Myslím, že to zvládne líp než já.
Werčo tobě taky dodatečně všechno nej a nech ti to tentokrát dobře dopadne. snad se budeme moct radovat s tebou. Moc držím palečky.
Macko notas super, hezky si ho užíj, taky bych si nechala líbit, ale jak psala Nikol finance nás pronásledují všude možně.
Lucko Danulovi to fakt moc slušelo, prostě klučina k sežrání, maska se ti povedla.
cau decka!!!!
vazne vam nestiham, teraz ked som aj na FB uz nestiham byt tu ked to tu tak frci
![]()
idem vas aspon pozdravit a podelit sa ze aj my sme tehotni, ale zatial to nemam potvrdene ,na KO idem 19.2. tak uvidime, lebo vcera som uz bola a zatial nebola akcia srdiecka.
inak baby co ste na FB tak vas prosim aby ste sa tam nahodou nepoplietli a nespominali to, lebo zatial to nechcem nikomu hovorit, chcem pockat aspon do 10-12 tyzdna
inak dufam, ze sa mate a docitala som sa ze aj verca je v tom? tak to je bomba!!!! dufa,m, ze tentoraz bude vsetko poriadku!!!! drzim palce!!!!
a drzte sa vsetky1!!!!
![]()
MIŠIČKO, MOC TI GRATULUJI,ALE TAKY JEN TAK TICHOUNCE, AŤ JE VŠE O.K.
![]()
Joooooo! NO TY BRĎO!!! TAK TO GRATULUJU!!! 6. týden, to už je paráda, to jsi za chvíli v polovině druhýho měsíce!!! No tak to je mazec! Nějak mi to nejde potichu
… slibuju, že udělám všechno proto, abych to nevykřičela
. Držím palečky a klepu, abysme to nezakřikly ![]()
Jo a uklidněte se s tím těhotenstvím tady jako jooo? Ona to není prdel to tu poslouchat a držet se, abych nechtěla taky joooo?
![]()
No a tak to je mazec. Mišur, prý že budeš poslední… to nehrozí
tak ještě jednou gratulace moc veliká
![]()
Misurda - Ty vado!!! To si děláš prdel!!! To není možný tohleto!!! Paráda!!!!
![]()