Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
9.2.10 22:11

Poly - no já myslím, že prostě fakt budu poslední :lol: - možná bych si i dala říct, ale mám to pod kontrolou… prostě si to chci užít a mít to „bez problémů“… mimi je krásný a mám jich teď okolo sebe moc a ještě budu mít až to všechno porodí, ale představa mě s dvěma dětma, prací a rozkopaným bytem mě moc neláká… takže počkám až se to nějak ustálí a uvidíme :-)… ale to jsem tu už taky psala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
9.2.10 22:26

Holky ja tady chvili nejsem a takovy veci tady. :wink: :wink: :wink:

Misur to je parada moc vam to preji.To bude skoro jak maccin Simonek ten je nekdy v rijnu ne?No to je jedno hlavne at je to v poho. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
10.2.10 09:25

MISUR moc moc blahopřeju… potichounku… :-)

Doufám, že vy ostatní se máte dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
10.2.10 10:29

Misur, taky tiše gratulujeme!!!!

my se chystáme na druhý dítko v létě, v červnu letíme na dovolenou a ještě nás čeká výměna oken v celém baráku, to bude masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
10.2.10 20:21

Ahoj,
vůbec nestíhám dosčítat, ale dneska mi Vendula řikala, že je misurda těhule, tak jsem sem musela hned nakouknout a moc pogratulovat!!!!!! :pankac: :kytka:

Holky, my dneska dáváme rozuli první noc do pokojíčku, sama tam chtěla, tak jsem napnutá jako struna, jak to zvládne.

pa a majte sa fajně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
10.2.10 20:40
akaca píše:
Ahoj,
vůbec nestíhám dosčítat, ale dneska mi Vendula řikala, že je misurda těhule, tak jsem sem musela hned nakouknout a moc pogratulovat!!!!!! :pankac: :kytka:

Holky, my dneska dáváme rozuli první noc do pokojíčku, sama tam chtěla, tak jsem napnutá jako struna, jak to zvládne.

pa a majte sa fajně

ZVLÁDNE KATY, ROZI JE ŠIKULKA, URČITĚ DEJ VĚDĚT, MYSLÍM,ŽE UŽ JSOU NA TO DOST STARÉ :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
10.2.10 20:51

Akaco, naše terez spí samam v pokojíčku už rok a kousek, vyloženě jsme ji na to spaní vadili :lol: , když spala s náma, tak byla i 2 hodiny zvhůru, když jsem ji dala do pokojíčku, tak spala skoro týden bez probuzení, první noci jsem se na ni chodila dívat, jestli dýchá, že to není možné :lol: , mám ji na chůvičce celou noc, takže ji slyším i vzdychnout. tak držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.2.10 21:00

Takové krásné zprávy, no mám z vás holky radost. Jen tak dál. Zrovna včera jsem na tebe Míšo myslela, že si se už dlouho neukázala a ty máš takovou novinu. Jo a nezanedbávej nás tolik. :lol: Budu držet palečky, stejně jak Weronice. :lol: :lol:

Katko určitě bude spát dobře, když si i sama řekla. Já už začínám o tom taky vážně uvažovat, ale Petr chce až v létě. Tak to zatím neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
10.2.10 21:52

STEJFI,TO NEŘEŠ, U NÁS JE TO PODOBNÉ, MALÁ MĚLA MÍT POKOJÍK UŽ DÁVNO,ALE PROŘÁD DO TOHO NĚCO LEZE :roll: :roll: :roll: TAK SNAD TO DO LÉTA STIHNEME :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.2.10 22:10

decka diky moc, ja zatial nejak strasne nejasam, radsej pockam do toho 12tt nez sa zacnem tesit, dnes som trochu zakrvacala, a hned ma presiel hlad :lol: :lol: :lol: teraz uz zas vsetko v poriadku :wink:

katko som si ista ze mala to v pohode zvladla :wink: a ostatnym co sa na to chystaju drzim palce, my toto mame uz davno z krku, len ju tam musim ist pred spanim skontrolovat, lebo minule lezala na bruchu a ja som si nevsimla jej novu oblubu, ze sa cela porozopina a ked som prisla rano za nou do izby bola do pol pasa nahata :roll: :roll: :roll: :roll: trdlo male :lol: :lol: musim kupit uz normalne pyzamo:tricko a gate :wink:

majte sa a pozdravujte!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
10.2.10 22:14

MIŠKO, BUDEME POZDRAVOVAT :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :huban:
HOLKÝÝÝÝÝÝÝ, MÍŠA VÁS VŠECHNY ZDRAVÍ :lol: :lol: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
MIŠKO,TO BUDE V POŘÁDKU,TO SE STÁVÁ, HLAVNĚ NEDIVOČ A BUDE TO O.K., MOC TI DRŽÍM PALEČKY. :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.2.10 22:20

poly ty si hodna ze si to hned vybavila a pozdrav aj vsecky decka, jo????!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
11.2.10 06:17

Holky my uz to mame taky za sebou.Eli sme daly do pokojiku pred porodem se sarou a ok.Spi dokonce vevelky posteli uz.Jinak chodim taky kontrolovat jak psala misur. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.2.10 13:52

DĚTIČKY A MIMINKA, TETKA MÍŠA VÁS VŠECHNY ZDRAVÍ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :jazyk: MIŠKO, VYŘÍZENÉ :huban: :huban:
LOST- JASNÉ, FLÁGNEME DĚCKA DO POKOJÍČKU,AŤ MÁME ČAS PROS SEBE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A TŘEBA TVOŘIT DALŠÍ DÍTĚ :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
11.2.10 14:01

poly co si budes tvorit az das saru do pokoje je mi fuk :hug: :hug: :hug: ja uz nic tvorit nebudu teda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí