Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
867
3.2.10 20:31

Ahoj holky.
Jsem ráda, že povídáte, měla jsem výčitky, že jsem to tak zazdila… Moc se omlouvám.
Mám trochu pročištěnou hlavu, ale na duši hroznej šrám. Ale nesmím na sobě nechat nic znát - už kvůli Danečkovi. On se doma opět zdržuje minimálně a tak to jde celkem snadno…:-)
Teď trochu zvesela - malej se naučil další slova a docela solidně mu to mele. Včera seděl naproti mě a křičel - papikó papikó papikó… A já nic… :-) tak slezl z toho křesla, stoupnul si přede mě a říká mamikó papikó kókéj :lol: a dneska ráno strašná scéna, protože jsem nějak opomněla, že jsem mu slíbila k snídani bábovku a neupekla jsem jí a tak ječel mamikó chcí báboku. mamikó chcí. A každý auto jsou teď haťičí … :lol: No prostě sranda s ním…

Tak doufám, že se máte všechny dobře… Jo a NIKI našla jsem na MMB návod na patchvork jestli si tam někdy brouzdáš, tak se koukni… :) Já se teď vrhla na papírovej pedig a strašně mě už jen to motání uklidňuje… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.2.10 20:39

Lucko - jo, návodů na patchwork mám zpoustu… je to lehký, ale já i když mám řezák a jdu +- milimetr, tak pak to mám totál jinak, prostě nevím kde dělám chybu, jedu po patce a nic :-? :-(… tak teď dělám ty aplikace a jsem spokojená. Teď jsem celý zprávy žehlila látky a už jsem zase dostala energii na žirafku, tak jdu na ní ;-)
Jo a Lucko, co to je papírovej pedig?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.2.10 20:42

Lucko - tak mi to nedalo a našla jsem si to… ty fakt děláš košíky? Nebo co se z toho dá ještě dělat? Tak to jsi teda taky šikula :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
3.2.10 21:24
Nikolaa píše:
Lucko - tak mi to nedalo a našla jsem si to… ty fakt děláš košíky? Nebo co se z toho dá ještě dělat? Tak to jsi teda taky šikula :wink:

nedělám, zatím jen ruličkuju… K samotnýmu pletení jsem se ještě nedostala - navíc, když jsem na to přišla, tak dva dny před tím jsem vyházela všechny noviny… :lol: Takže, snad se i na to samoné pletení dostanu… Taky se mi to líbí - moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.2.10 21:39

No vidíš, tak snad tě to bude bavit ;-)… jen buď kreativní, aspoň se odreaguješ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
4.2.10 10:25

Pomóóóc holky… Nevíte některá, jak se dělá koláč z listovýho těsta s pudinkem a ovocem?? Přijede mi o víkendu mámuška a ona ho má ráda… Tak bych jí chtěla udělat radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
4.2.10 10:39

Ahoooj,

Lucko,tak aspoň,že je relativní klid.My doma válčíme furt.Za prvé já mám furt náladu,hrůza.Asi si dnes dojdu koupit těhu test.Jinak by to byl snad nejhorší PMS co jsem zažila…No a za druhé mi přijde, že je lukáš praštěnej do hlavy.Dejme tomu ob den jde uspávat robíka.Co si budem říkat,robík spíš uspí jeho :roll: Ale jde o to,že tam spí dvě hodiny tak přijdu,řeknu at se sleče kdyžuž chce spát.To má blbý keci at ho nechám být ,že vstává.takhle tam přijdu ještě 4×.Po páte se nakonec uraženě svlíkne.Jako že já jsem si dovolila ho budit :evil: Včera jsem celý den ležela,jsem nějaká nemocná zase..Musela jsem to s robíkem zvládnout než přišel z práce,večer mi bylo fakt zle,ležela jsem s teplotou a pospávala.On se sbalil a odešel!protože má přece zkoušku s kapelou.Prý jsem mu neřekla at zůstane doma :evil: Tak nevím,vidí mě,že ležím,nemůžu ani vstát z postele ale asi mi je dobře…no furt něco..nechápu to hlavně:nevim: Vůbec na něj nemám, náladu…šílený

Jinak košíky z těch papírových ruliček jsem taky dělala.Mám jich tady hromadu.Akorát ted na to nemám čas :-?

V úterý jsme byli s robíkem na karnevalu.Dozvěděla jsem se o tom půl hodiny před,takže ,,kostým" těžká improvizace.Ale hlavně že byl mezi dětma.

Jo a včera v noci jsem koukala jak puk.Robík spal bez plínky, uprostřed noci se vzbudil,šel se vyčůrat na nočník a pak zase spát 8-o Škoda že není léto,aby mohl být úplně bez plínky i venku.To už bychom možná byli bez plínky úplně…a taky se už naštěstí rozpovídal,nejprve to vypadalo že nebude mluvit vůbec ale už opakuje prakticky všechno,samozřejmě jen když chce :roll:

Holkyy,zítra musím do školy a mě se taaaak nechce.Hlavně musím napsat seminárku a mám furt 1 stránku.Zítra jsem jí chtěla odevzdat.14 stránek za dnešek asi nedám :-?

Tak se mějte fajn,já jdu něco dělat zasehttp://robiiinek.rajce.idnes.cz/…a_2009_2010/#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
4.2.10 12:59

tak vás zase zdravím, nějak jsem nestíhala

ani moc nebudu reagovat, páč jsem si to sice dočetla, ale nějak už nevím, která jste co psala :oops:

chlapi jsou holt pořád jen chlapi, i když je naházíte všechny do jednoho pytle, tak pořád z tama vytáhnete JEN chlapa :pankac:

Werčo, kostým na rychlo bezva :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
4.2.10 13:53

Ahoj, holky,

mám doma jenom jedno dítě, tak si užívám :-)

Koukám, že Ti chlapi nějak vyvádějí :-) My jsme měli neshody o víkendu. Dokonce jsem Jirkovi vrazila facku - teda chtěla - on uhnul :nevim: Umí mě vytočit a ponížit svým mlčením fakt na maximum. Naštěstí pak jsme si promluvili. Nedala bych ho za nic na světě a teď toho máme oba fakt moc…

Werčo před rokem mi bylo zrovna tak :wink: No ale kdyby to byl jenom PMS, zkus si koupit Pulsatillu 9Ch. Já jsem měla teď po porodu fakt příšerné nálady a mám pocit, že to zabralo okamžitě a od té doby mám klid.
Jo a ještě jsem Ti chtěla napsat, žes možná mohla rozvinout a vysvětlit ty alternativní školy, protože to přece neznamená, že by se tam děti neučily počítače nebo jazyky… Já upřímně skoro nechápu, že to někdo odmítá. Připadá mi naprosto dokonalé, že je možné dítě naučit samostatnému myšlení a práci a nemusí jenom pasívně přijímat informace v klasické škole…

Papírový pedig bych taky chtěla vyzkoušet… Snad se k tomu dostanu.

Holky, u nás jsou teď noci totální katastrofa - Ellča špatně spává, nejraději bych ji už nedávala spát odpoledne, ale to zase nevydrží. Vstává ráno ve čtvrt na šest a Šíma si většinou dává pauzu od 3,00 do 5,00 je to fakt mazec. S Jirkou meleme z posledního…

Ale zase musím říct - i když je to tak hrozný, jsem strašně moc spokojená a šťastná :-)

Lost, holka, co blbneš?! Dyť to ani nejde!!!! Já už se těším na sobotu, přijde paní na úklid a jsem připravená se s ní dohodnout, aby začala chodit každý týden. Normálně ty peníze půjdu někam vydělat, jenom, když mi tady s tím bordelem někdo pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.2.10 14:38

Nazdárek baby moje, jak se máte? Já vás vůbec nestíhám i když u toho jsem. Ted se chystáme na ples a od té doby se pořád koukám na nějaké šaty. Oběhla jsem celý Liberec a nic co by mě aspoň trošičku nadchlo jsem nesehnala a 2000 tisíce kvůli jednomu večeru fakt nedám. Chci být krásná ale ne za každou cenu. Já vím, že se říká krása něco stojí ale co mám začít krást. :zed: :zed: :zed:

Držte se všechny a snad vás brzo dočtu.
Taky máte tolik sněhu??????? Už mi je z toho :poblion: :poblion: nikam nemůžu jet a vidím to tak na první jarné dni. Auto je zapadané snad na věky.

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
4.2.10 15:38

Stejfi: panečku tak ty takhle plesáš.Tak držím palce at seženeš šatky :wink: Já vždy šla tak nějak na poslední chvíli a nikdy jsem si nepořídila nic pořádného tak jsem chodila ve strarých šatech-hrůza :roll: No a pak hoď fotečky,to je jasný :wink:

Téma chlapi,to je furt dokola.Nikdo tu na miminu založil téma co nás na chlapech točí,to bylo taky počteníčko..Já si na toho mýho taky jinak nemůžu stěžovat,ale prostě ted mu poslední dobou něcí přelítlo přes nos,a nebo já si to moc beru,každopádně dík Macko za typ na ta homeo,určitě vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.2.10 15:45

nazdar holky tak koukam ze vsude vladne domaci nepohoda.u nas taky. :cert: :cert: :cert: ale ja si myslim ze je to tou zimou to ja mivam porad v tuhle dobu. :roll: :roll: :roll:

Macko kolik te stoji pani na uklid?Asi si ji poridim urcite taky bo uz me to vazne se.. :cert: :cert: :cert: Nejsem stroj a do toho jeste ta skola ale snad uz v cervnu skoncim a budu se moct naplno venovat detem a domacnosti. :roll: :roll: :roll: Nerikam ze miluju uplne sterilni prostredi ale poradek musi byt. :wink: :wink: :wink:

stejfi zavidim ti ples taky bych nekam vypadla. :wink: :wink: :wink:

Werco no holka ten lukas ti dava fakt chces ted druhy ditko?No snad se to zlepsi? :pankac: :pankac: :pankac:

Holky jdu neco delat musim zacit psat diplomku ale sara mi rve tak nevim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
4.2.10 15:49

Aha Werco tak to jo no tomu memu asi taky chlapi mizerni. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.2.10 16:07

heh, no já jsem dobrá. Volá mi matka, tak jdu k pc pro telefon, dopovídám, začnu číst mimino a odepisovat… a na lince 20 minut rozdělaný kuře. Pohoda. A taťka právě doma a já vyvalenec… nechápu, kde jsem nechala mozek…

takže teď už v klidu s kuřetem v troubě :wink:

Tak k těm školkám… on to asi každý chápe jinak? Mě bylo řečeno, že je to spíš vědomí o božství, duešvní rozvoj a že tam chodí hlavně věřící… ne vždycky, ale že tak to tomu odpovídá… tak když to Macka napíše takhle, vyložila bych si to jako dvě úplně rozdílné věci… tak mi někdo vysvětlete teda co to je??? Něco na čem se všichni shodneme :lol: … já jsem o tom nikdy neslyšela, tak fakt nevím, ale teď to slyším už podruhý, tak jsem zvědavá…

No ti naši chlapi… my pořád držíme… KLEPU! Byl jeden „zkrat“, ale ten se obešel bez potíží, prostě jedeme dál bez problémů… snad to tak i vydrží… opět KLEPU! No a holky jásejte, můj manžel se ve svých 26 letech zmohl na řidičák… tak je z toho vypleskanej, že KONEČNĚ! A Abyste to pochopily… na slovensku na vesnici jezdil bez něj, stejně jako všichni ostatní, takže ho nepotřeboval a od tý doby co je tady, tak trpí a nemůže se k tomu dokopat… páč tady bez něj určitě ne, to je jasný… no a teď hurááá, příští týden má první jízdy… což bude pohodička, páč to umí skoro líp než já… no když já nezaparkuju, tak on bez problémů… tak tak u nás :D slavíme :D

No a ten pedig jsem už pochopila, to je z papíru… aháááá… tak to jóóó :-))

Jo a já už sháním výzdobu na narozky a teď jsem tím tak pohltěná, že se nemůžu dočkat :dance: :dance: :dance: … jo a MAcko - budeme mít to krájení potravin!!! A bude to od dědečka a on řikal, že chce něco dražšího, tak se plácne přes kapsu a bude to velká sada ze 600,– … tak mám radost, páč je to super hračka!

no a co dál jsem chěla komentovat? Nevím, teď jsem se zamyslela, páč Tereza se tam nějak kroutí, tak už budu končit, abych jí tím klepáním nevzbudila úplně… tak páááá zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
4.2.10 16:36

Lost: no jasně že chci druhý, zas takovej hajzl to není.Spíš je to o takových zlozvycích se kterými furt nechce nic dělat,Jinak je celkem fajn a jako táta teda úžasnej.

Niky: teda ty jsi dobrá :lol: no jo vysedává u mimina a pak nezvládá nic okolo,ty jsi ale matka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac: :jazyk:

Plánujete oslavičku už?holky já to vyřešila letos tak,že pojedu do Budějovic.Tam se ségrou s jednou její kamarádkou a švagrovou vezmem děti,zajdem do mlíčňáku s hracím koutkem,tam dáme dort,dárečky a pak se odeberem do hřiště bez bot,kde si budou prckové hrát… Holky ale není nad to když je léto hodím pár fotek z neteřiních narozek ze srpna.

http://img5.rajce.idnes.cz/…DSC00083.jpg

http://img5.rajce.idnes.cz/…DSC00106.jpg

http://img5.rajce.idnes.cz/…DSC00084.jpg

http://img5.rajce.idnes.cz/…DSC00085.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení