Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
11.2.10 14:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lost - to teda nevím proč jako :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
11.2.10 14:47

niki az budes mit druhy tak si o tom popovidame. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.2.10 15:16

je pravda, že v ložnici ted často netvoříme, Verča se hnedka vzbudí. Poly ale do léta to určitě stihneme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.2.10 15:17

Lost NIkol to má podchycené. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.2.10 17:13

No je fakt, že to mám podchycené, ale taky jsem pěkný lajdák :roll: :lol: - takže leda fakt nááááhoda… no ale to se snad do těch dvou let nesatane… doufááám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.2.10 20:09

Ahoj,
tak vás musím zklamat, Rozule si včera ve 21,15 přišla říct, že chce spát u nás ve velký posteli. v pokojíčku si hrála, byla hodná, ale nemohla tam usnout, tak jí netrápím. Budu pomalu začínat po obědě a potom uvidíme, třeba to zvládneme líp.

Možná jsme měly začínat dřív, ale když já se na ní v noci koukám a hladím jí ručičku. Je tak nevinná a hodná, to se vždycky dobíjím na ty její zlobivý dny.

no a vaše spící děcka moc chválím :kytka:

holky, story z večera, Roska s taťkou malovali na PC sněhuláky, tatínka Rozárku a potom i maminku a Rozule to rozsekla větou, ať mamince tatínek namaluje prsa. :lol: je na ty prsa hrozně nasazená, pořád se ptá a prsa máš? říkám mám a ona a Rozárka taky? říkám, až vyrosteš, budeš mít taky prsa, prostě malá úchylajda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
11.2.10 20:17

katko u nas se resi uz bimbas takze kluci maji bimbase a holky pindulinu. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.2.10 22:16
stejfa píše:
je pravda, že v ložnici ted často netvoříme, Verča se hnedka vzbudí. Poly ale do léta to určitě stihneme. :lol:

JEŽIŠI CO 8-o 8-o 8-o POKOJÍK NEBO MIMI :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.2.10 09:08

:lol: některý názvy dětských přirození mě fakt baví :lol: :lol: :lol: pindulínu ani pimbulu, bych sama nedokázala ani vyslovit, jak je to složitý, natož abych to učila dítě :lol: :lol: :lol:
ale nic proti nikomu :wink: :huban: já jsem to nikdy neslyšela, tak třeba proto mi to přijde k smíchu :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
12.2.10 10:06

Čau, holky!

Nejdřív moc blahopřeju těhulkám a držím palce!!! :kytka: A myslím, že se nebudete divit, když Vám řeknu, že Vám ani trošku nezávidím :-)

Lost určitě ví, o čem mluvím :-)

U nás je taky pindík a prcinka. Museli jsme to začít řešit ještě před narozením Šímy, aby Ellča nezírala. A tak každý večer ve vaně opakujeme: kluci mají pindíka a holky prcinku. Táta a Šíma mají pindíka maminka a já máme prcinku…

Holky, odhodlala jsem se a začala s látkovkama. A řeknu Vám - vůbec to není taková věda. A taky bych to chtěla částečně zkusit s bezplenkovou metodou. Má to totiž fakt logiku, tak proč to nezkusit.

Jinak už mám rozběhnutý netbook a je fakt super!!! Říkám mu Růžový panter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.2.10 10:23

Mací - ona to věda nebude, ale určitě to bude starost navíc :lol: - ale souhlasím s tím, proč to nezkusit ;-) - jen ekologujte, ekologujte, řím víc lidí to bude dělat, tím líp ;-) (a tím míň bude vadit, když se já nepřidám :lol: :oops:) … i když až se tu s košema zlepší podmínky, bránit se tomu nebudu… ovšem do látkovek nejdu… na to jsem moc pohodlná… to radši, kdybych na to měla, šla bych do ekologických plen, ale látkovky nee :lol:… blbý názor, viď? :wink: :wink: :wink: No jsem taková pohodlná, no… dyť víš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.2.10 12:20

POly no samozřejmě jsem myslela mimi, nebo teda zatím jenom sex.

Katko to spaní budeme zkoušet taky nejdříve odpoledne a až uvidím, že to zvládá, tak jí tam šoupneme i na noc. Není třeba to hrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
12.2.10 14:37

Ahoj holky,

já bych Danuli už dávno někam šoupla, ale nemám kam… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Myslím jako na noc. :wink: :wink: A někdy i přes den. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Macka - jo jo, látkovky jsou v pohodě. Já jsem teda používala ty 2v1, ale na příští dítko se chystám na „normální“ s vrchníma kalhotkama.

Nikolaa - v DM prodávaj ekologický pleny Alana a nejsou zas tak drahý. Asi 220kč za 44plen. :wink: :wink: :wink: :wink:

Jo a holky, Akaca kecá!!! Potkaly jsme se s holkama v solný jeskyni a Rozárka je děsně hodná a šikovná!!! Ta vůbec nevypadá, že ví, co to je zlobení… :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
12.2.10 18:16

Vendul, to byla jedna světlá chvilka.....

Holky, tak jsem dnes dostala botičku a za 500 na místě bez bodů jsem jela domů. :zed: :zed: :zed: policajt mi řekl, že to bylo na udání, stoupla jsem si na postižený, na to druhé místo a zasahovala jsem do 4 m. Ach jo, vůbec jsem si toho nevšimla,ale alespoň si teď na to budu dávat pozor.
Když jsme čekaly než přijedou sundat botu, tak přijel nějakej debil a začal tam fotit auto, tak jsem ho uklidnila, že už botu máme, že nemusí a ještě jsem mu vynadala a on mě taky. Vzteky jsem se rozbrečela a potom policajt uklidňoval mě ať nebrečím, že je spoustu horších věcí a tak.....

A byly jsme na druhé hudebce a fakt teda nic moc. Lost jak se to do budoucna vyvíjí? Hrají i tak malé děti na nějaké nástroje? my zpíváme, k tomu se točíme, nebo tak různě a děti plácají do bubínku, nebo na dřívka a vytlaskávají do rytmu, ale to mi příjde tak jednoduché za 1500, že to zvládneme na tom našem cvičení za 400 taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.2.10 18:33

Katko debili se najdou, bud ráda, že ten policajt nebyl vůl. My dostali za invalidy 5000 a to bez keců. Byla neděle prázdné město, nikde ani noha. A i tak bez nějakého vyjednávání plnou pálku, takže může být i hůř.
Já osobně si myslím, že na hudebku je ještě brzo. Když to dítě talent má, tak se určitě nestratí i když se dá později. osobně bych dala až tak v 5 letech, ale to je jenom můj názor. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí