Poradna duly
Jana Čurdová
je pravda, že v ložnici ted často netvoříme, Verča se hnedka vzbudí. Poly ale do léta to určitě stihneme. ![]()
No je fakt, že to mám podchycené, ale taky jsem pěkný lajdák
- takže leda fakt nááááhoda… no ale to se snad do těch dvou let nesatane… doufááám ![]()
Ahoj,
tak vás musím zklamat, Rozule si včera ve 21,15 přišla říct, že chce spát u nás ve velký posteli. v pokojíčku si hrála, byla hodná, ale nemohla tam usnout, tak jí netrápím. Budu pomalu začínat po obědě a potom uvidíme, třeba to zvládneme líp.
Možná jsme měly začínat dřív, ale když já se na ní v noci koukám a hladím jí ručičku. Je tak nevinná a hodná, to se vždycky dobíjím na ty její zlobivý dny.
no a vaše spící děcka moc chválím ![]()
holky, story z večera, Roska s taťkou malovali na PC sněhuláky, tatínka Rozárku a potom i maminku a Rozule to rozsekla větou, ať mamince tatínek namaluje prsa.
je na ty prsa hrozně nasazená, pořád se ptá a prsa máš? říkám mám a ona a Rozárka taky? říkám, až vyrosteš, budeš mít taky prsa, prostě malá úchylajda ![]()
katko u nas se resi uz bimbas takze kluci maji bimbase a holky pindulinu.
![]()
stejfa píše:
je pravda, že v ložnici ted často netvoříme, Verča se hnedka vzbudí. Poly ale do léta to určitě stihneme.
JEŽIŠI CO
POKOJÍK NEBO MIMI
![]()
některý názvy dětských přirození mě fakt baví
pindulínu ani pimbulu, bych sama nedokázala ani vyslovit, jak je to složitý, natož abych to učila dítě
![]()
ale nic proti nikomu
já jsem to nikdy neslyšela, tak třeba proto mi to přijde k smíchu
![]()
Čau, holky!
Nejdřív moc blahopřeju těhulkám a držím palce!!!
A myslím, že se nebudete divit, když Vám řeknu, že Vám ani trošku nezávidím ![]()
Lost určitě ví, o čem mluvím ![]()
U nás je taky pindík a prcinka. Museli jsme to začít řešit ještě před narozením Šímy, aby Ellča nezírala. A tak každý večer ve vaně opakujeme: kluci mají pindíka a holky prcinku. Táta a Šíma mají pindíka maminka a já máme prcinku…
Holky, odhodlala jsem se a začala s látkovkama. A řeknu Vám - vůbec to není taková věda. A taky bych to chtěla částečně zkusit s bezplenkovou metodou. Má to totiž fakt logiku, tak proč to nezkusit.
Jinak už mám rozběhnutý netbook a je fakt super!!! Říkám mu Růžový panter.
Mací - ona to věda nebude, ale určitě to bude starost navíc
- ale souhlasím s tím, proč to nezkusit
- jen ekologujte, ekologujte, řím víc lidí to bude dělat, tím líp
(a tím míň bude vadit, když se já nepřidám
) … i když až se tu s košema zlepší podmínky, bránit se tomu nebudu… ovšem do látkovek nejdu… na to jsem moc pohodlná… to radši, kdybych na to měla, šla bych do ekologických plen, ale látkovky nee
… blbý názor, viď?
No jsem taková pohodlná, no… dyť víš ![]()
POly no samozřejmě jsem myslela mimi, nebo teda zatím jenom sex.
Katko to spaní budeme zkoušet taky nejdříve odpoledne a až uvidím, že to zvládá, tak jí tam šoupneme i na noc. Není třeba to hrotit.
Ahoj holky,
já bych Danuli už dávno někam šoupla, ale nemám kam…
Myslím jako na noc.
A někdy i přes den.
![]()
Macka - jo jo, látkovky jsou v pohodě. Já jsem teda používala ty 2v1, ale na příští dítko se chystám na „normální“ s vrchníma kalhotkama.
Nikolaa - v DM prodávaj ekologický pleny Alana a nejsou zas tak drahý. Asi 220kč za 44plen.
![]()
Jo a holky, Akaca kecá!!! Potkaly jsme se s holkama v solný jeskyni a Rozárka je děsně hodná a šikovná!!! Ta vůbec nevypadá, že ví, co to je zlobení…
![]()
Vendul, to byla jedna světlá chvilka.....
Holky, tak jsem dnes dostala botičku a za 500 na místě bez bodů jsem jela domů.
policajt mi řekl, že to bylo na udání, stoupla jsem si na postižený, na to druhé místo a zasahovala jsem do 4 m. Ach jo, vůbec jsem si toho nevšimla,ale alespoň si teď na to budu dávat pozor.
Když jsme čekaly než přijedou sundat botu, tak přijel nějakej debil a začal tam fotit auto, tak jsem ho uklidnila, že už botu máme, že nemusí a ještě jsem mu vynadala a on mě taky. Vzteky jsem se rozbrečela a potom policajt uklidňoval mě ať nebrečím, že je spoustu horších věcí a tak.....
A byly jsme na druhé hudebce a fakt teda nic moc. Lost jak se to do budoucna vyvíjí? Hrají i tak malé děti na nějaké nástroje? my zpíváme, k tomu se točíme, nebo tak různě a děti plácají do bubínku, nebo na dřívka a vytlaskávají do rytmu, ale to mi příjde tak jednoduché za 1500, že to zvládneme na tom našem cvičení za 400 taky.
Katko debili se najdou, bud ráda, že ten policajt nebyl vůl. My dostali za invalidy 5000 a to bez keců. Byla neděle prázdné město, nikde ani noha. A i tak bez nějakého vyjednávání plnou pálku, takže může být i hůř.
Já osobně si myslím, že na hudebku je ještě brzo. Když to dítě talent má, tak se určitě nestratí i když se dá později. osobně bych dala až tak v 5 letech, ale to je jenom můj názor. ![]()