Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
26.7.07 18:35

Ahoj holky, tak se vam hlasim po navratu ze Slovenska..do auta uz nesednu..trpim tam jak kun..jinak zitra jdu pro prukajdu a pro prvni obrazek..

EnkaL..mas u me napsanej spatnej datum KO..ne 23.7 ale zitra 27.7.

Jinak mi neni nejak nic moc a zacinam trpet na paleni zahy..tak kdyby jste mel nekdo nejakou radu,budu vam moc vdecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.7.07 19:02

Sandulo, promin uz ej to opraveno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.7.07 11:12

:lol: :lol: AHOJKY HOLKY, MOOOOC DĚKUJU VŠEM, JINAK PEŤUL TAKY VELKÁ GRATULACE, TAK JEN AŤ SE DAŘÍ VŠEM A ZA NÁMI ZAČÁTEČNICEMI JSOU ZDÁRNĚ TY KRITICKÉ 3 MĚSÍCE! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
27.7.07 12:35

SAndule, tohle jsem nasla na jednech webovkach, vic zatim nemam. Osobni zkusenost taky ne, ale treba ti to pomuze:
„Je vhodné jíst v malých porcích a nepřejídat se, příp. se dají po poradě s lékařem použít antacida (léky snižující kyselost žaludečních šťáv).“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
27.7.07 15:21

Ahoj holky, tak mame po kontrole, jsme zdravy, mame prukajdu, jsme velky 2cm a odpovidame 9tt a tady mate obrazky..ale nejsou moc dobre videt,jelikoz nemam scaner..jo a na paleni zahy jsem dostala Mallox a na bliti cipky Torecan..dalsi KO je 10.zari v 9h a to jdem na vsechny dulezity nabery.. a TP mame teda 25.2..

http://img.fotoalba.centrum.cz/…g6Py4pfW.jpg

http://img.fotoalba.centrum.cz/…clIc1g3D.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
27.7.07 17:35

Ahoj holky,

Jituš - s tou zácpou, já teda problémy nemám ale ségra měla a hodně těhotných všude píšou že je to normální, ale bohužel neporadím co na to…

Sandulo - jé tak gratulace k průkazce, já už jí chci taky ale holt musím počkat do 14.8. tak doufám že bude vše OK a taky jí dostanu :-)

Jo koupila jsem si těhotenské lízátka na nevolnosti jmenují se Gravipop - je jich v balení 12 a stojej 48 Kč, no v moment lízání to uleví ale pak je to skoro stejný ale na chvilku je klid… tak alespoň něco. Modlím se aby mě to po 3 měsíci přešlo.

Mějte se krásně, hezký víkend a ať nám to krásně roste.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
28.7.07 09:41

Ahoj vsem pri sobote..

ja jsem vam vcera uplne zapomnela rict ze jsem uz i u dr. dostala Prenatal Box pro nastavajici maminky,je uplne super a strasne me potesil..jo a holky uz se semnou dr. bavil i o klistyru pred porodem..rikal abych se nebala ze mi napise pripravek JAL (druhodoby tehulky asi znaj)..je to takova ampulka,ktera se soupne do zadku a vystrika se tam ta tekutina..prej to neni tak drastycky jako ten klistyr..prvni ampulku vemte sebou do porodnice a dejte sestricce,ona vam to udela a druhou si vemte taky protoze udajne nekdy po porodu je problem se zacpou a tohle to to krasne a nezne uvolni..protoze kdyby jsme tlacili tak nam muzou popraskat stehy,kdyz budem zasity..a ja pevne doufam ze nebudem :?

Jinak k tej zacpe..me bylo doporucno jist hodne ovoce..hlavne meloun..opravdu to pomohlo,jedla jsem meloun a pravielne jsem se kazdej den ve 20:30 pos.ala a stravila pul hodky na WC..ale od ty doby jsem mela klid..

Petulinko lizatka jsou fajn,ja do 8t nevedela co to je nevolnost..trosku teda jo,ale to se rozdejchalo..a ted trpim jak kun..a lizatka?? hruza a des,jakmile mi je na bliti tak do pusy nic nedostanu..a vrazit si tam lizatko tak bliju jak amina..to samy mam s kartackem na zuby..cisteni zubu jsou ted muka..takze se modlim aby to brzo preslo a od dr. jsem dostala Torecan cipky..ty mi pomahaj..tak snad ty si to odbydes ted a pak budes mit pokoj..nevim jak nekdo muze tvrdit ze si tehotenstvi uziva :evil: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
28.7.07 11:29

Sandulo,
meloun je koupeny, tak uvidim :D
Moje kamoska mi rikala, ze tu blbost , ze tehostenstvi je nejkrasnejsi obdobi zeny napsal nejakej chlap, protoze ona devet mesicu byla na suchych rohlicich a jahodach a bylo ji porad blbe.
Myslim, ze to je individualni. Ja se jen modlim, aby me nezacalo byt blbe, ted se mi zaludek jenom sem tam zhoupne, ale da se to. Ale jestli to bude jako u tebe, tak me to asi nemine. :evil:
Ja dostanu prukazku az 16.srpna. Ach jo, nemuzu se dockat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.7.07 11:38

Ahojte

Jdu pozdraqvit Jitus!!!

Koukam uz 8 tt, krasa...........drzim vsem palce

Jen pro Standuli

JA budu druhorodicka a na klystyr nedam dopustit!!!!! Ano Yal je jenom 100ml tubicka...........ale klystyr se dava teply a krasne prohreje a uvolni porodni cesty...............jsem sestra na gynde a vim o cem mluvim....... navic nedaji ti toho litry, ale jen tolik kolik sneses......Ja si ten klystyr fakt uzila a Yal jsem nechala doma..........ten je dobry, kdyz mam zacpu uz nekolik dnio a cipek nezabere......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.07 17:42

ahoj sandul, nenech si to rozmluvit, YAL gel je super! (cau katko, ty jsi fakt vsude :lol: ). pri prvnim porodu jsem ho mela a nemuzu si ho vynachvalit, urcite si ho necham napsat zase. ono ne vsude delaj klystyr tak ohleduplne, jak pise katka, a mne to teda stacilo jednou :roll: . po klystyru jsem litala xkrat na zachod, zatimco po Yalu jen jednou, vsechno slo pryc a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
28.7.07 19:13

Ahoj Katko,
diky za pozdrav. Uz se nemuzu dockat dalsiho ultrazvuku. Taky preji hodne zdravi, i sve male jmenovkyni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.7.07 13:36

ahoj holky,

koukam ze resite JAL nebo klystyr jsem jednoznacne pro klystyr, nebylo to tak drasticke jak se vsude vypravi ;) proste pohodicka :) a ja po porodu s vyprazdnovanim problemy kupodivu nemela ale prcek je cisarem tak to bylo mozna tim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.7.07 13:49

Ahoj holky tak po dlouhém snažení už máme II čárky na testu a podle mých počtů a kouzelného kolečka je termín tak na 14 března. K dr jdu ve čtvrtek a budu ho i vidět moc se na to těším a pak i foto přiložím. Jinak vám všem co čekáte miminko moc gratuluji. Přikládám můj důkaz. Zatím ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
30.7.07 09:01

Kajdo gratuluji!
Kdyz jsem ja uvidela ty dve //, tak jsem tomu ani neverila. Udelala jsem si ho jen tak, asi tyden pred planovanou menstruaci. K doktorovi jsem chtela jit hned, ale vedela jsem, ze tam nebude nic videt, tak jsem musela asi tri tydny pockat. to bylo nekonecny. Ty uz hned uvidis srdicko, to je super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
31.7.07 13:23

Ahoj holky, moc vás všechny zdravím a přeji vám hodně štěstí a pohodové těhu. Nedávno to byl rok co se mi podařilo otěhotnět a dnes už mám čtyřměsíční Rozárku. Přepadl mě trochu sentiment jak to strašlivě letí a nedalo mi to a musela jsem nahlédnout do vaší diskuze. Všechno si to užijte, protože to fakt tak utíká, že než se stihnete ohlédnout pojedete rodit a budete maminy. A s miminkem ten čas letí ještě rychleji. Tak přeji krásný porod a zdravá mimča. Třeba si příští rok touhle dobou taky vzpomenete jaké to bylo…doma jsme to s manželem dokonce oslavili, takže měla Rozárka takové malé zplozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí