Poradna duly
Jana Čurdová
EnkoL - jak tak koukam, ty budes brezen zahajovat, ja uzavirat. Aspon papirove. Jsem zvedava, jak budou nasi prckove dodrzovat poradi.
Werco - neboj se predem.Ale je pravda, ze cim vic clovek vi, tim vic se boji. Ja jsem si poprve naprosto nepripoustela, ze by to nedopadlo dobre.Bylo mi 23 a i kdyz mam zdravotnicke vzdelani, nevidela jsem duvod se bat. Ted je mi 36, na internetu prectu kde co a mam co delat, abych se udrzela v klidu.Ale snazim se.Koneckoncu, dnes uz jsou zase uplne jine moznosti, jak problemy resit, nez tehdy. Takze klidek!
Tak ja jedu do toho mesta. mejte se fajn.
mischni, jj taky jsem na to zvedava…:) stejne me nekdo predebehne ![]()
člověk asi nesmí číst tolik literatury
Je mi 19.Možná hodně mladá,ale na mimčo připravená..
Přítelovi je 28 a nějakou dobu jsme se na to připravovali.
Werco, jeeeee krasny vek (me ted bylo 21 ale prvni mimco uz doma mam a skoro cele tehotenstvi mi bylo 19) - obrn se proti hnusnym narazkam okoli bohuzel se vzdy objevi ![]()
Trochu jsem se bála reakce,ale koukám,že si na tom byla stejně jako já,což je fajn.Člověk se hned cítí lépe
Pravda,že jsem se už s blbýma narážkama setkala.ale toho si opravdu nevšímám…Dík za podporu,jsem ráda,že tady můžu nabrat soustu užitečných rad ![]()
Werco, ono te to tak po roce zacne stvat (ty narazky) ja ted jen supim vzdycky
mimco proste neni o veku ale o pocitech ![]()
ty sa citis na to moc mlada a ja zase trosku stara
ale tiez si z toho nic nerobim. su aj mladsie maminky a su aj starsie, mame tu na izbe jednu tehulku a ta nam rozpravala, ze jejho otcova priatelka ked mala 52 rokov si myslela ze je v prechode a zistila ze je tehotna az bola v 7 mesiaci. to je dobra story, nie?
![]()
Misurda : to nám dohromady vyjde pěknej průměr aspoň
A kolik ti vůbec je?
Enka: jj,je to pravda,někdo se na děti cítí dřív někdo dýl.Mojí sestře je 31 a děti stále nemá…každý na to kouká jinak
ja som mala 31 v juni( teda 8.6.), nie je to az tak moc ale uz som trosku postarsia tz.sedive vlasy a tak:lol:
![]()
Miso, ja mam sedive vlasy a to je mi o deset let min
a znam mnooohem starsi maminy nez ses ty treba takova tchynka ma skoro ctyrleteho chlapecka ![]()
tak vlasy naštěstí šedivé ještě namám
31 není hodně.Je pravda že těhotenství po 30cítce je rizikovější,ale v dnešní době úplně normální…Ale je to asi nádhera co,když se to narodí..Nejprve mi to nepřišlo,ale pak jsem si to uvědomila a strašně se na to malý těším..dokonce se nemůžu dočkat ![]()
Werco, Standa je cisarem takze ja jsem se s tim hodne dlouho zzivala a jeste tedka trpim tim ze jsem to sama nezvladla (i kdyz jsem ani nemohla mela jsem preeklempsii a skoro umrela)… ale jo dneska mam vzpominkovy den a prudim i Standika
a sedive vlasy mam az ze Standy (kdyz zvladnam jeho tak zvladnu vsechno vetsino vzteklounka neznam)
![]()
Upf
Nevím tedy co je to ta preeklempsie,ale hlavně že vše dobře dopadlo..byla bych ráda kdybych mohla rodit klasickou cestou.Ale mám třeba kamarádku a všechny její tři děti šly císařem…je opravdu škoda že si to některý maminy neprožijou..................A obdivuju tě že si hned pořizuješ dalšího caparta ![]()
Werco, narozdil od Standy je Ivuska neplanovana
ale ja jsem za ni rada jen manzel dlouho rozdychaval… preeklempsie je vysoky tlak, otoky a bilkovina v moci ohrozuji vic zivot matky nez ditete… ale to je fuk tohle tehotenstvi je uplne ale uplne jine
nezvracela jsem a nemit bricho a obcas vecer necitila Ivu v brichu tak ani nevim ze jsem tehu ![]()
Ahoj děvčata, ja sa přidávám teda jestli můžu. Koukám že pár holek znám ze snažilek, tak to nebude tak těžké se zapojit. Termín mám 8.3.