Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
29.8.07 11:40

EnkoL - jak tak koukam, ty budes brezen zahajovat, ja uzavirat. Aspon papirove. Jsem zvedava, jak budou nasi prckove dodrzovat poradi.

Werco - neboj se predem.Ale je pravda, ze cim vic clovek vi, tim vic se boji. Ja jsem si poprve naprosto nepripoustela, ze by to nedopadlo dobre.Bylo mi 23 a i kdyz mam zdravotnicke vzdelani, nevidela jsem duvod se bat. Ted je mi 36, na internetu prectu kde co a mam co delat, abych se udrzela v klidu.Ale snazim se.Koneckoncu, dnes uz jsou zase uplne jine moznosti, jak problemy resit, nez tehdy. Takze klidek!

Tak ja jedu do toho mesta. mejte se fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.8.07 11:42

mischni, jj taky jsem na to zvedava…:) stejne me nekdo predebehne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
29.8.07 11:56

člověk asi nesmí číst tolik literatury :D Je mi 19.Možná hodně mladá,ale na mimčo připravená.. :) Přítelovi je 28 a nějakou dobu jsme se na to připravovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.8.07 11:58

Werco, jeeeee krasny vek (me ted bylo 21 ale prvni mimco uz doma mam a skoro cele tehotenstvi mi bylo 19) - obrn se proti hnusnym narazkam okoli bohuzel se vzdy objevi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
29.8.07 12:38

Trochu jsem se bála reakce,ale koukám,že si na tom byla stejně jako já,což je fajn.Člověk se hned cítí lépe :D Pravda,že jsem se už s blbýma narážkama setkala.ale toho si opravdu nevšímám…Dík za podporu,jsem ráda,že tady můžu nabrat soustu užitečných rad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.8.07 12:46

Werco, ono te to tak po roce zacne stvat (ty narazky) ja ted jen supim vzdycky :lol: mimco proste neni o veku ale o pocitech 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.8.07 12:48

:lol: :lol: :lol: ty sa citis na to moc mlada a ja zase trosku stara :lol: :lol: :lol: ale tiez si z toho nic nerobim. su aj mladsie maminky a su aj starsie, mame tu na izbe jednu tehulku a ta nam rozpravala, ze jejho otcova priatelka ked mala 52 rokov si myslela ze je v prechode a zistila ze je tehotna az bola v 7 mesiaci. to je dobra story, nie? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
29.8.07 13:30

Misurda : to nám dohromady vyjde pěknej průměr aspoň :D A kolik ti vůbec je?

Enka: jj,je to pravda,někdo se na děti cítí dřív někdo dýl.Mojí sestře je 31 a děti stále nemá…každý na to kouká jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.8.07 13:41

ja som mala 31 v juni( teda 8.6.), nie je to az tak moc ale uz som trosku postarsia tz.sedive vlasy a tak:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.8.07 13:43

Miso, ja mam sedive vlasy a to je mi o deset let min :wink: :lol: a znam mnooohem starsi maminy nez ses ty treba takova tchynka ma skoro ctyrleteho chlapecka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
29.8.07 13:59

:D tak vlasy naštěstí šedivé ještě namám :D 31 není hodně.Je pravda že těhotenství po 30cítce je rizikovější,ale v dnešní době úplně normální…Ale je to asi nádhera co,když se to narodí..Nejprve mi to nepřišlo,ale pak jsem si to uvědomila a strašně se na to malý těším..dokonce se nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.8.07 14:04

Werco, Standa je cisarem takze ja jsem se s tim hodne dlouho zzivala a jeste tedka trpim tim ze jsem to sama nezvladla (i kdyz jsem ani nemohla mela jsem preeklempsii a skoro umrela)… ale jo dneska mam vzpominkovy den a prudim i Standika :lol: a sedive vlasy mam az ze Standy (kdyz zvladnam jeho tak zvladnu vsechno vetsino vzteklounka neznam) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
29.8.07 14:20

Upf :? Nevím tedy co je to ta preeklempsie,ale hlavně že vše dobře dopadlo..byla bych ráda kdybych mohla rodit klasickou cestou.Ale mám třeba kamarádku a všechny její tři děti šly císařem…je opravdu škoda že si to některý maminy neprožijou..................A obdivuju tě že si hned pořizuješ dalšího caparta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.8.07 14:48

Werco, narozdil od Standy je Ivuska neplanovana :lol: :lol: :lol: ale ja jsem za ni rada jen manzel dlouho rozdychaval… preeklempsie je vysoky tlak, otoky a bilkovina v moci ohrozuji vic zivot matky nez ditete… ale to je fuk tohle tehotenstvi je uplne ale uplne jine :lol: :lol: :lol: nezvracela jsem a nemit bricho a obcas vecer necitila Ivu v brichu tak ani nevim ze jsem tehu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
29.8.07 14:51

Ahoj děvčata, ja sa přidávám teda jestli můžu. Koukám že pár holek znám ze snažilek, tak to nebude tak těžké se zapojit. Termín mám 8.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí