Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
30.8.07 13:57

hehe no to asi neznate Standika ten me jen tak v klidu nenecha a taky musime uklidit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
30.8.07 14:37

Werčo žádný strach určitě to jednou posunete dál a budeš mít ten vlastní vytúžený klid. Uvidíš.
Enka no to je úděl maminek,ale ty máš ještě mrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.8.07 17:56

ahojky!!!

ja som musela vcera odovzdat pocitac mojmu muzokovi, lebo si chcel nieco spravit, ale dnes mi ho zasa poslusne priniesol, tak sa tesim. :lol:
dnes ziadne prekvapenia nemam, len ma zase zprdol primar. tusim ma nieco proti mne, pripadam si tu jak prvak, alebo caka az mu dame nieco do vrecka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
31.8.07 11:41

Dobre skoropoledne damy!

Nejak zase nestiham. Vcera jsem padla za vlast, uz ve 20.00 jsem byla v posteli a uzivala si sveho zaludku. Vcera se teda prekonaval.

Werco - nejhorsi je, ze ja mam taky pocit, ze moje boje s mamkou ohledne poradku byly vcera.Ted jsem na druhe strane barikady a musim byt za autoritu a moc me to nebavi.

Misurdo - ty ses porad ve spitale? Jak dlouho jeste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 12:58

ahoj!!!!

tak to ti vobec nezavidim s tym zaludkom. ja som stale len hladna, tak sa nacpavam v kuse ale sa mi zda ze som este nepribrala, aj ked podla teplatov a nocnych kosiel to nevidiet :oops:

dnes sa vratil z dovolenky este jeden lekar a ten ma uplne ukludnil. som si sama naordinovala ze pojdem v pondelok domov :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
31.8.07 16:12

Misurdo - doufam, ze s tvym rozhodnutim jit v pondeli domu bude souhlasit i doktor. :D
Ja si ted svoji zaludecni krizi lecim Lipankem a kakaovyma veneckama. To by se Julii mohlo libit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 16:44

to uz vis tak isto ze to bube julca? co ked to bude julian? :roll:
mne vyslo z cinskeho kalendara ze to tiez bude dievcatko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
31.8.07 17:33

Misurdo - nevim, to je jen pracovni nazev. A chteli bysme holcicku, protoze uz mame kazdy jednoho kluka z predeslych manzelstvi.A kdyz to bude zase kluk, nevadi. Ale ted tomu rikame Julca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 17:37

ja by som tiez radsej dievcatko, ale nepohrdnem ani chlapcom :wink:
mena uz mame tiez vymysene ale len dievcenske :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
31.8.07 17:41

Tak o jmenech se u nas svadi lite boje. Julie je oprevdu jen pracovni nazev. Ja bych ji dala, ale nikdo jinej nechce.
Ja se dnes loucim, musim jeste delat a pak uz jem omdlim k tv.
Mejte se krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
31.8.07 17:43

neprehanaj to v robote!!!!! a pekny vikend!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
1.9.07 17:58

tak zdravim, konecne zase na prijmu.
zdravim nove prichozi :lol:
jinak z mocaku se vyklubala mykoza, ktera mi ho drazdi, ale dva dny uz beru tabletky a zlepseni zadny, nic moc :cry:

mischni- ja si pry holcici jmeno muzu vybrat,ale kdyz reknu Julie, tak se setkavam s odporem a pak ze mam volbu :lol: :lol: klucici vybere tatinek

misurdo-doufam, ze uz te pusti, doma je doma.
jinak obleceni nosim uz jen tehulkovske, segra mi dovezla z Irska kalhoty, mam jeste dziny,ale ty jsou spis az na vetsi brisko, maji takovy siroky uplet, ale jsou uuuzasne pohodlne

ja za 14 dni pribrala kilo, ale predti nic, tak uvidim jak budu kynout
jinak jsem byla ve ctvrtek s tim mocakem a mam i fotecku :lol: :lol: zkusim ji prilozit, snad se mi to povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.9.07 18:47

ahoj jius!!!!

dajrychlo fotku, som zvedava, mas ju asi aj pod menom ze, ale tam je to moc malicke. :wink:

takze mikoza! a stale boli? :?

mne sa zda ze zas na mna cosi lezie, poboliva ma v hrdle a chrbat, nechala som si priniest medovo citronovy caj a budem sa snazit to vypotit :roll: takto ma domov urcite nepustia, aj tak ma ta teplota furt hneva, od kedy mi ju meraju, stale ju mam zvysenu 37,0-37,4. :? dufam ze sa mi to polepsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
1.9.07 19:03

ahojda, ja nevim, jak tu fotku tam mam prifarit. to urcite vi Enka, ta je tam vzdycky pekne ma
s tou teplotou to je blby, drzim palce.
jo, mocak porad boli. a to mi ani neprislo, ze mykozu mam. zadny klasicky priznaky. pokud se to nezlepsi, tak tam zas naklusu. to me neba
v patek jsem byla po delsi dobe v praci-v lete jsem mela dovolenku- a zrovna se mi udelalo dost zle. jestli to tak pujde dal, tak do decembra
nevydrzim, jak si to planuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.9.07 19:27

mne ty fotky tiez nejak nesli, ale jedna alebo dve sa mi sem podarili dostat. skusim ti to vysvetlit, jak mi to vysvetlovala enka, ale nie som ziadny expert. :wink:
najprv si tie fotky musis ulozit tu do fotogalerie a az ju tu budes mat, musis si na nu kliknut a pod vlastnostami by mala byt adresa nieco ako http//www.............. a to sem mosis okopirovat a dat tusim img, co je tu nad tym ked pises odpoved

nevim ci si to pochopila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital