Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
3.9.07 13:30

werco, jj ale jen nejakym dobrym ultrazvukem a vetsinou ne moc presne ;) (viz ja a holcicka a nakonec to bude stejne kluk :D)

stejfo, gratuluju k dobre kontrole a tehu prukazce :)

misurdo, tak se drz a pak dej aktualni info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
3.9.07 13:43

Misurdo měj se krásně a taky se opatrujte. A dík.
Enko děkuji v té průkazce se moc nevyznám, nevíš co znamená poloha plodu DJ 0 nebo neco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.9.07 13:44

stejfo, kazdy gynekolog ma jine zkratky takze netusim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
3.9.07 13:48

Nevadí skusím se mrknout někam na internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.9.07 13:52

Tak se nechám překvapit :) A jak se sem dávají ty metříky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
3.9.07 15:42

Werči klikni třeba na můj metřík a objeví se ti webové stránky a podle návodu si ho uděláš. teda když umíš anglicky nebo německy. Když ne tak ti určitě pomůžeme. Já se rozloučím, frčím domů tak zítra pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.9.07 18:35

zkouška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.9.07 18:37

Další zkouška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.9.07 18:43

tak že by konečně??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.9.07 18:49

Tak nam to pekne pokracuje:
Manzel je cely tyden doma, ma skriplej nerv a strili mu to kam? Ano do…Budu mu kazdy rano pichat injekce.
Dite prislo se zafacovanou rukou,ze si koupil nuz a rizl se.Kdyz jsem to chtela videt a vycistit, skoro jsem omdlela. 6cm dloha rana pod palcem a pekne hlubolo. Tak jsem hned zkousela hybnost, slacha vydrzela. Tak jsme misto na nakupy jeli na chirdu, kde ho zasili.
Sumasumarum - mam doma dva mrzaky a nepomuze mi nikdo s nicim, jen musim rano delat velkou vizitu. Boze, ty mas ale zvrhlej smysl pro humor! :-)
Takze preju krasny vecer, jdu na „osetrovnu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.9.07 07:53

Ahoj holky, koukám že Werča zvládla metřík, tak ten se ti povedl.
Holky taky trpíte takovýma bedarama. Takové jsem neměla ani v pubertě. No katastrofa.
Mischni tak to teda, to ti ty chlapi snat dělají naschvál. Oni by se měli starat o tebe, přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 09:16

Dobre ranko damy!

Tak jsem udelala „vizitu“ a ted mam chvilku na kafe. Jsem celkem vztekla, protoze zatimco by oni meli obskakovat a hyckat me, zas kolem nim pumprdlikuju ja.Ale jesteze nemam problem i ja, protoze to fakt nevim, co by se tady delo.Jo a diky za destik, nemusela jsem vcera zalivat.
Jinak jsem vcera poprve vrhla. Spatne je mi stridave s unavou furt, ale vcera toho bylo asi moc najednou, tak to muselo ven.Jinak si myslim, ze je Julca ok,pristi patek jdeme na ko, tak se tesim.
A hle - pozitivum vcerejska - sehnala jsem v HM ten elastickej pas na normalni kalhoty, takze jeste chvili vydrzim s oblecenim. Teda - kus upletu za 250kc, ale co nadelame.

Werco - gratuluju k vitezne bitve s metrikem

Stejfo - ja mam krupici po celem obliceji. Sice ne zanicenou, ale struhadlo hadr. Moc se bavim, kdyz nekde ctu, jak se v tehu zlepsi plet a vlasy. Ja bych si je mohla myt 2× denne. Treba cekame holcicky, kdyz nam berou tu krasu, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
4.9.07 09:54

Jo jo,metřík mi dal zabrat…já jsem to tedy vzdala,ale přítel si s tím trochu pohrál…Jebáky se mi taky dělají, a ta krupička jak na obličeji ,tak na prsou.Připadám si ošklivá a tlustá :) Ale furt si říkám,že se to snad ještě srovná...........

Mischni : když to chvíli vydržíš,tak ti potom budou muset být chlapi pěkně vděčný a tím pádem budou muset okolo tebe lítat.A pak se to teprve vychutnáš.Nebudou ti moct říct nic :)

jinak dneska s přítelem k doktorovi.Snad mi bude dělat ultrazvuk (dělal mi ho v 9.týdnu).Vlastně kvůli tomu se mnou jde.Dyžtak si ho vydupu když už si platím ten nadstandart :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.9.07 10:56

Děvčata chtěla jsem se vás zeptat, nevíte když mi 24.9. odeberou krev, jestli už 1.10 to jdu na kontrolu už budou vysledky. Myslíte že to už budou dělat ty Triple testy? dík za každou odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.07 13:08

Stejfo - jak je to rychly s vysledkama nevim. Tobe nedelali NT screening?(tak nejak se to snad pise) Pry se to dela kolem 12tt - UTZ a krev - a pry je to presnejsi nez tripletesty. Ja jdu k dr. pristi patek, tak se na to chci zeptat. Tady na emiminu holky dost pisou, ze triple vychazi casto falesne pozit. a pak te zenou na amnio(odber plodovky).Ale vlastni zkusenost nemam, za me se to nedelalo, tak te nechci strasit.

Julca mela strasnou chut na palacinky - tak jsem ji je udelala. MNAM!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí