Poradna duly
Jana Čurdová
ahooooj!!!!
ja teda na vychadzke nie som, ale moj manzel sa snazi robit novy repertoar cesko-slovensky na pocitaci, tak sa tu tak menime. ![]()
s tou DM to je super, ale neviem ci to funguje aj na slovensku, sice by som mohla zajst do hodsa ale neviemci by tam po mne nejako zvlastne nepozerali, ked zijem na slovensku ![]()
Mischni tak zatím to jde, dneska mi ještě nebylo tak zle a zatím jsem ani neblinkala. No uvidíme, ono to chodí tak nečekaně.
Myslíš že to platí ve všech DM i v Lb? Ale asi jo, co?
Co je holky dneska tady nikdo není? Nebo co?
Misurdo já si myslím že by nekoukali, ja mám slovenskou občanku i když jsem tady vdaná. Zákazník jako zákazník. Já to taky skusím.
ahojda devcata,
nebyla jsem tu dele, protoze jsme meli navstevu se Slovenska, bylo to fajn, ale u pocitace to neslo sedet.a jeste u nas jsou kazdy den zednici zadelavat okno. mam tady 16 stupnu, protoze topeni se muselo vypustit. na sobe rolak a troje ponozky.
jinak koukam novinek fura
Misurdo-hlavne, ze uz jsi doma. jen pekne lez,aspon budes mit pak hodny miminko.
stejfo, chapu tvoje pocity, me bylo do ted dobe a ted mi je soufl. sice nezvracim, ale stat nemuzu- to je mi na omdleni a v po dlouhy dobe v praci jsem jak mrtvola
JItuš ještě že nejsem úplně sama. Si solidární. Když přijedu domů taky tam bude 16 celou noc a celý den se netopí. Ale když přijedu domů tak první co udělám že naložím do kamen. Manža totiž ještě nechce zapínat elektriku. Že je ještě léto.Ale krbovkama se to zachvilku vytopí.
Uplne s tebou citim. my mame plyn, ale kvuli oknu se musely uriznout trubky a vypustit cely system. to je clovek hold rozmezlenec, chvili je mu zima a uz si stezuje:))
u nas je casem taky v planu krb, presne na tyhle podzimni a jarni pliskanice. ale zatim neni za co, tak musi makat elektrika. ale teplo z krbu je moc prijemny. uplne jiny, nez z radiatoru
ale vy zmrzliny!!!!
![]()
ja sa machrujem lebo som len doma a stale pod dekou, vstavam akurat na zachod a k teplemu obedu a k pocitacu
ale dufam, ze nam teplo cim skor zapnu ![]()
No konecne je tu zivo.
Misurdo - vubec bych se nezabyvala tim, ze jsi ze Slovenska. Vyraz do DM.
Stejfo - jo, kazda DM.
My uz taky zatopili. Normalne kotlem je to fajn. Jen nechci videt ten ucet, jestli se uz neotepli.
me prijde plynar az po nedeli, kdy se ma trochu oteplit. ale za elektriku si ted asi priplatim.
u nas snad ani DM nemame, jenom Tetu, ale az na nejakou narazim, tak to okouknu
Holky nechcete založit v galérii březen 2008 pošlu vám fotku mrňouse. Já totiž anglicky neumím a ono to mluví anglicky. Jinak na dnešek se s vámi rozloučím už jedu domů. Tak zítra papa
Stejfo - ja jsem pro.Tu galerii.At mame prehled a jak zacneme nakupovat… Musi se napsat Lesine a ona to zaridi a da nam vedet. Takze to zaridis nebo ji mam pisnout?
Koukám že s tím teplem máme všechny problém.Tady se topí v noci (to je hic a nedá se spát) a přes den tady člověk mrzne.A je to jen proto,že přítelova maminka na všem hrozně šetří a topení je puštěný jen když je levný proud
A vpráci máme taky pěknou zimu,protože nám odnesli topení.Sice ho dnes zase přinesli,ale při první zkoušce jim to začalo všude kolem stříkat.Já všechny papíry mokrý,nově vymalovaná zeď mokrá,prostě všude voda…
A do toho ještě tohle počasí.
Jinak galerie skvělý nápad ![]()
Werco, vzdycky, kdyz ctu o nejakych setrilcich tak se rozcilim. oni totiz nechapou, ze az tak moc neusetri. sice topi, kdyz to je levnejsi, ale protopi se mnohemvic,protoze je barak studeny. zazila jsem to u byvalyho pritele. jeho tatinek pro zmenu neopil v noci, protoze to neni potreba a pak musel fajrovat, aby ten vymrzly barak vytopil, no nesmysl
Hloky, tak jsem napsala Lesine kvuli te galerce. Tak cekame… Doufam, ze Stejfa nebude nastvana, ze jsem se do toho tak vlozila. ![]()