Poradna duly
Jana Čurdová
ja som uplne v pohode, nic mi nechyba, ale by som nemusela tolko zrat, furt mam na nieco chut
a dokonca uz asi 5 dni vobec nekrvacam, obcas uplne min. zaspinim, ale v porovnani stym ako to bolo predtym tak je to len muska(alebo skor blecha) ![]()
jeeeeeeeeeeeeeeeeej to uz funguje
parada
ja zatim zadne fotky maleho cervika nemam, ale hned ako nieco budem mat hned to tamhodim!!! zatim budem obzerat len vas ![]()
tak jsem vam do nasi galerky dala dve fotecky, mych dvou umelcu, jeden jeste mini a ten druhy maxi-
![]()
Kris-narmalne se prihlas, at se nemusis porad podepisovat
![]()
Soupla jsem do galerky Julcu v 7tt.Novou budu mit doufam za tyden.
Jeste dotaz:chtela jsem to dat i do dubna 2008 a neslo mi to - neni v nabidce galerii i kdyz existuje. Musi se to nejak aktivovat?
dobre ranko!!!! ![]()
my sme mali na navsteve babku a potom sme robili trosku poriadok. ![]()
mischni nevim cim to moze byt, mne to islo hned na prvy krat ![]()
zdravim, dneska jsme vsechny nejak zaneprazdnene, nikdo tu neni.
![]()
no, ja byla u mudr, tak mam dalsi prasky na zavadeni, tak jsem zvedava jestli me ten mocak prestane zlobit. mocak sam je snad ok, je to proste gynekologicky
pokud to nezabere, tak budu muset na podrobne vysetreni na urologii
no doufam, ze neeee!!!
![]()
Jitus, drzim palce at nikam nemusis…
do galerky hodim fotky asi az v tydnu musim je totiz najit… ![]()
Nazdarek zensky!
Ja uz jsem skrz to dubnovou galerku psala Lesine, tak to snad vyresi.
Prave jsem se vratila Z Olympie. Bylo tam nechutne moc lidi, ale koupila jsem v DM na ty kupony vlozky intimky a masazni krem na bricho jako proti striim. Tak bude tatouch mazat,at ma nejaky zasluhy. A v HM jsem koupila teply sedy saty, co se daji nosit ke kalhotum i bez a pod to triko s dlouhym rukavem. A vejde se tam velky bricho.No a pak klasicky zasobovani domacnosti a mam dost.Udelala jsem cesnekovou pomazanku(tu milujeme kolektivne) a cajik a uz budu jen lezet u TV a cpat se.
Jitus - doufam, ze s tim tim tvym mocakem uz budes mit klid. To je humus.
my sme tiez uz po veceri, spravili sme si placky. mnaaaaaaaaaaaaaaam
a este by som si dala ale uz nie su ![]()
a mischni v h&m maju tehu oddelenie?
Misurdo - nemaji,ale vzhledem k soucasne mode se da vybrat. A stoji to polovinu nez kdyby to melo nalepku pro tehotne. Ty saty staly 399kc!!!
ja si chcem tiez nakupit veci bud h&m alebo c&a, daju sa tam najst veci za rozumne ceny
este neviem ci neskocim do wiedne, ale neviem ci to mozem risknut
na druhej strane si hovorim, ze budem len v aute a potom obkuknem len tie obchody a zas domov. tak este neviem, ale uz su mi dobre len teplaky ![]()
Krásné pondělné ráno přeji, koukám že víkendy ste měli rušné. Mi sme byli taky nakupovat. V C&A jsem si koupila těhu kalhoty za necelých 600. Měli slevy. Budu muset ještě chvilku počkat, myslím tak měsíc a už to bude v pohodě. Bříško musí trochu dorůst.
Jituš tak doufám že to bude dobrý a na urologii nebudeš muset.
Super že už máme galerku, hned tam vložím našeho mrňouse.
dobre ranko!!!!
kris ( alebo to bolo chris-mam nejaku slabsiu pamat na mena
sorry ) tak to bola vazne dobra kupa!!!!
no vikendy byvaju mrtve, aj ked pre mna su vikendy ako pracovne dni, lebo som furt doma. ![]()
Ahoj Misurdo tak jak se vede dneska? Koukala jsem do galerky, konečně budeme mít přehled. Co?