Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
11.9.07 08:54

Za tyden jdu na krev-genetiku, nevite jak dlouho trva nez prijdou vysledky?

Dekuji vsem za ucast s mym mocakem :P :P je to lepsi, snad se to konecne preleci. mudr mi predtim nemohl asi dat poradne ucinny bobule, protoze tyhlety se muzou az po ukoncenem prvnim trimestr. i tak doufam, ze to prtousovi nijak neublizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
11.9.07 09:05

Jitus: tak to tedy pevný nervy a ať to všechno zvládneš.

Já to v práci řeknu až příští týden,to už budu mít po zkušebce.Ale nevím jak to řeknu.Ještě tak chlapovi by se to říkalo dobře,ale šéfový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.9.07 09:09

Tezko rict co je lepsi. Ja prisla po prazdninach do prace a rikam zastupci - tak co uz se to k to be doneslo? ze pry neco slysel… no a bylo to. jsem na malem meste a spousta lidi me zna, ale ja je ne. vim od kolegyne, ze prave tak nejak me nekdo zmercil na gynde. v podstate mi to je jedno, akorat jsem jim to chtela rict ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
11.9.07 09:10

mě ty testy řekli při další návštěvě-což bylo za 3 týdny.Ani nechtěli abych kvůli výsledkům volala,že mi to řeknou…Ale všude je to jinak..taky mě štvalo to čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
11.9.07 09:15

mě by to možná takhle vyhovovalo spíš :-) se šéfovou nemáme nějak blízký vztah.Je taková nepřístupná.Vykáme si a krom pozdravu spolu nemluvíme…Možná půjdu rovnou za ředitelem,ten je fajn......Ale beztak je to hrozný,když je člověk v menším městě,jak se všechno každej hned dozví.A kolikrát si k tomu ještě někdo něco přidá a pak se teprve člověk dozvídá věci.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.9.07 09:16

ja se zeptam pri odberu jak to je. u nas si vetsinou muzeme volat, ale jen ve stredu, protoze to jim chodi vysledky, teda tak jsem to pochopila.
ale to si mela ty prvni testy, ne? krevni skupinu, toxoplasmozu a tak?? nebo uz tripple ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.9.07 09:18

drby jsou fakt nejhorsi. ale myslim, ze to funguje uplne vsude, snad az na velkomesta. ja jsem tu puvodne nehodlala kotvit prave kvuli tomuhle, ale clovek si najde ty „svoje“ lidi a o ostatni se nestaram. je fakt, ze tenekdy neco zamrzi-lidska hloupost predevsim, ale nic s tim neudelas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.9.07 09:21

s tim reditelem to mozna neni tak spatny napad. pokud ti ovsem sefova nebude delat problemy, ze si ji obesla. nevim, jak to u vas funguje.nebo to rekni rediteli a potom jdi za ni, ze jsi to oznamila nahore a ted to rikas i ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
11.9.07 09:23

pravda mám za sebou jedny testy.Na druhé jdu v pátek.Ale výsledky budou podle mě za stejnou dobu jako ty první.A jestli si tam můžete volat,tak to je fajn.Podle mě je budou mít během týdne,max.14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.9.07 09:46

ahoje!!! dobre rano!!! :lol:

dnes debata vo velkom… ja som tyzden pred tym nez sme mali ist hrat oznamila mojej agenture, ze som v nemocnici a ze nemozeme ist hrat, nepacilo sa jej to ,ale inak sa to nedalo vyriesit. ale ked je clovek na PN tak to je uplne ine, urcite je to v kazdej praci osobitne. :wink:

o pol stvrtej idem na tu prehliadku, drzte mi palce, prosim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.9.07 09:57

Misurdo- budu na tebe myslet a pak napis jak si dopadla. urcite to bude dobry. a tesim se na fotku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.9.07 12:29

Ahoj holky!

Misurdo - drzim palce, at je vse ok. A prosime pekne foto!

Ja jdu na ko v patek. Uz se nemuzu dockat, az zjistim, ze je vse jak ma byt. Asi uz mi budou taky brat krev, protoze zatim se nic nedelo,bylo brzy.
Uz abysme to testovani mely vsechny v poradku za sebou! Ja se pak vrhnu na nakupy a vymysleni pokojicku(teda zatim jen postylky v loznici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.9.07 12:35

Mně mají brát krev 24 a 1 jdu na kontrolu a říkal, že to budou už i ty testy. Takže týden. Teda aspon doufám že to budou už mít.
Já jsem zatím žádný odběr krve neměla, asi my to budou dělat všechno najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.9.07 12:39

Mischni ve 12 tt mi dělali jenom vyšetření moče a UTZ. Ale když to sleduji tak všude to dělaj různě. No uvidíš.
Misurdo tak nech ti to dopadne, myslíme na tebe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.9.07 13:04

Stejfo - takze doufam zbytecne? No uvidime.Ja uz chci byt uplne vysetrenaaaaa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí