Poradna duly
Jana Čurdová
Werčo no tak pořádně začni bít ty bicí, aby to doma někdo neodnesl.
Misurdo taky si myslím že velikost sedí, mi ve 13tt jsme měli 8,5cm a v 9 tt jenom 2,5. To víš rosteme a hrozně rychle. Takže možné to je.
Hrála jsem už v jedné kapele-to byla taková sranda spíš.Teď mám krátce druhou,ale budu mít asi pauzu jak to tak vypadá
Zrovna jsem si chtěla kupovat nový bicí a šup najednou jsem zjistila,že jsem těhotná
je to spíš koníček.Můj přítel taky hraje na bicí,avšak ten má už dlouho kapelu.A nejlepší na to všem je,že se jmenuju Bubeníková ![]()
Musím se zeptat doktora.Snad mě nechá ještě chvilku hrát.Už teď jsem na bicí radši nešáhla 3 měsíce ![]()
tak to je gol s tym priezviskom
![]()
a co hrajete? mate nejaky oblubeny styl? alebo vlastne veci?
Ahoj holky!
Rada bych mela lepsi zpravy, ale nemam: Julca to vzdala a v patek jdu na revizi. Vcera jsem zacala spinit, pak krvacet a ve spitale zjistili, ze se uz mesic nevyvyji a srdicko nebije. Tak je mi mizerne a uz to chci mit za sebou a pustit se do noveho mimina. Asi je lepsi, ze odesla ted, nez pozdeji nebo by byla spatna. Priroda snad vi, co dela, i kdyz to boli jako pes.
Preju vam vsem pohodove tehotenstvi, zdrava miminka a budu sem nakukovat, jak pokracujete. A hlavne slibuju, ze brzo budu zase tehule!!!
Mischni: To je mi opravdu moc líto.Hlavně se drž a koukej se brzy vrátit mezi nás…budeme ti držet palečky.Je mi z toho smutno ![]()
mischni tak to je smutne!!!
strasne ma to mrzi, ani my to este nemame vyhrate, ale treba mysliet pozitivne, aj ked ma stale prepadaju vselijake myslienky co vsetko sa moze stat
budu mi chybat tvoje poznamky, stale som sa nasmiala
zastavuj sa kedy budes chciet ![]()
dufam, ze sa vam to zasa skoro podari
drzim vam vsetky prst
y
Mischni : rozhodně sem piš pořád
.Rádi o tobě budem číst novinky.Do budoucna zajisté samé dobré.
Misurda:svojí věc máme jednu,jinak samý převzatý.Hrajem tvrdý rock až lehký metal.Jde o to se vyblbnout.Ale dá se to poslouchat.
my mame tiez radi rock
blues dokonca aj to moderne americke country, proste takovu gitarovu muziku
tak az k vam raz prideme do penzionu na dovolenku dame nejaky dzemsejsn ![]()
Tak děvčata kde jste?
Mischni je mi to hrozně líto, škoda že to Julca vzdala. Ale vám se to určitě podaří co nejdříve a pak se sem zase vrátíš. Holky ze snažilek tě budou podporovat, jsou moc fajn. Koukala jsem že tam mají novou nálezkyni //.
Werčo tak to je fajn že jste taková hudební rodinka. Aspon se nenudíte.
ja som uz tu!
bola som v rizikovej poradni, ale nic noveho, akurat ma tam vysetril zospodu a povedal ze mam prist za 2 tyzdne
zas tam bol ten neprijemny primar a povedal mi asi 5 krat: NESEXOVAT asi to uz na mne zacina byt vidno, ze by som chcela ![]()
To je docela blbý co?Přítel by to asi nevydržel kdybych nesměla.nooo i když teď je to tak ,že můžu ale nemám náladu,večer lehnu a spím…
ja som robila poriedok v kuchyni, lebo sme tam nechali strasnu spust pred tym nez sme isli k lekarovi. ![]()
asi by to musel vydrzat, keby musel
my sme odvtedy co sme sa oplodnovali nic spolu nemali. moj maly chudacik
ale ja sa mu teraz vobec nevenujem lebo mi to pripada hlupe, keby som len jemu robila dobre a ja by som sa len pozerat mohla
mne uz sa tiez snivaju vselijake eroticke sny, no mam deficit ![]()
Ahoj děvčata
s tím sexem jsem na tom stejně. Pořád jsem unavená, i když je to už lepší. Ale ta chut tam prostě není. Naštěstí mně miláček vždycky tak hezky přemlouvá.
Misurdo ale zas je dobré že je vše v pořádku a co by jste neudělali pro mimi. Že jo!
Jitka se už dlouho neozvala, to má asi hodně práve.
dobre rano!!!! ![]()
tak nam slubovali, ze bude dnes pekne a zatial nic, ale snad sa to polepsi ![]()
jitka urcite nema cas, ale aj tak si myslim ze je nas tu nejak malo, duben 2008 bude asi slaby mesiac na porody, aspon budeme mat miasto v porodnici
![]()
Tak teda dneska tady nikdo není. Bolí mně hrozně hlava a bojím se něco nato vzít. Nevím totiž co je povoleno pro těhotné.A k doktorovi volat nechci. A co jak se máte dneska vy děvčata.