Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
12.9.07 09:09

Werčo no tak pořádně začni bít ty bicí, aby to doma někdo neodnesl.
Misurdo taky si myslím že velikost sedí, mi ve 13tt jsme měli 8,5cm a v 9 tt jenom 2,5. To víš rosteme a hrozně rychle. Takže možné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
12.9.07 09:22

Hrála jsem už v jedné kapele-to byla taková sranda spíš.Teď mám krátce druhou,ale budu mít asi pauzu jak to tak vypadá :) Zrovna jsem si chtěla kupovat nový bicí a šup najednou jsem zjistila,že jsem těhotná :) je to spíš koníček.Můj přítel taky hraje na bicí,avšak ten má už dlouho kapelu.A nejlepší na to všem je,že se jmenuju Bubeníková :-)
Musím se zeptat doktora.Snad mě nechá ještě chvilku hrát.Už teď jsem na bicí radši nešáhla 3 měsíce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.9.07 09:30

tak to je gol s tym priezviskom :lol: :lol: :lol:

a co hrajete? mate nejaky oblubeny styl? alebo vlastne veci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.9.07 09:56

Ahoj holky!
Rada bych mela lepsi zpravy, ale nemam: Julca to vzdala a v patek jdu na revizi. Vcera jsem zacala spinit, pak krvacet a ve spitale zjistili, ze se uz mesic nevyvyji a srdicko nebije. Tak je mi mizerne a uz to chci mit za sebou a pustit se do noveho mimina. Asi je lepsi, ze odesla ted, nez pozdeji nebo by byla spatna. Priroda snad vi, co dela, i kdyz to boli jako pes.

Preju vam vsem pohodove tehotenstvi, zdrava miminka a budu sem nakukovat, jak pokracujete. A hlavne slibuju, ze brzo budu zase tehule!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
12.9.07 10:05

Mischni: To je mi opravdu moc líto.Hlavně se drž a koukej se brzy vrátit mezi nás…budeme ti držet palečky.Je mi z toho smutno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.9.07 10:07

mischni tak to je smutne!!! :cry: strasne ma to mrzi, ani my to este nemame vyhrate, ale treba mysliet pozitivne, aj ked ma stale prepadaju vselijake myslienky co vsetko sa moze stat :? budu mi chybat tvoje poznamky, stale som sa nasmiala :wink: zastavuj sa kedy budes chciet :wink:
dufam, ze sa vam to zasa skoro podari :wink: :wink: :wink:drzim vam vsetky prst :wink: y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
12.9.07 10:34

Mischni : rozhodně sem piš pořád :! .Rádi o tobě budem číst novinky.Do budoucna zajisté samé dobré.

Misurda:svojí věc máme jednu,jinak samý převzatý.Hrajem tvrdý rock až lehký metal.Jde o to se vyblbnout.Ale dá se to poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.9.07 10:42

my mame tiez radi rock :lol: blues dokonca aj to moderne americke country, proste takovu gitarovu muziku :wink: tak az k vam raz prideme do penzionu na dovolenku dame nejaky dzemsejsn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.9.07 14:12

Tak děvčata kde jste?
Mischni je mi to hrozně líto, škoda že to Julca vzdala. Ale vám se to určitě podaří co nejdříve a pak se sem zase vrátíš. Holky ze snažilek tě budou podporovat, jsou moc fajn. Koukala jsem že tam mají novou nálezkyni //.
Werčo tak to je fajn že jste taková hudební rodinka. Aspon se nenudíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.9.07 15:35

ja som uz tu! :lol: bola som v rizikovej poradni, ale nic noveho, akurat ma tam vysetril zospodu a povedal ze mam prist za 2 tyzdne :wink: zas tam bol ten neprijemny primar a povedal mi asi 5 krat: NESEXOVAT asi to uz na mne zacina byt vidno, ze by som chcela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
12.9.07 15:46

:lol: To je docela blbý co?Přítel by to asi nevydržel kdybych nesměla.nooo i když teď je to tak ,že můžu ale nemám náladu,večer lehnu a spím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.9.07 18:06

ja som robila poriedok v kuchyni, lebo sme tam nechali strasnu spust pred tym nez sme isli k lekarovi. :wink:

asi by to musel vydrzat, keby musel 8) my sme odvtedy co sme sa oplodnovali nic spolu nemali. moj maly chudacik :? ale ja sa mu teraz vobec nevenujem lebo mi to pripada hlupe, keby som len jemu robila dobre a ja by som sa len pozerat mohla :? mne uz sa tiez snivaju vselijake eroticke sny, no mam deficit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
13.9.07 08:06

Ahoj děvčata
s tím sexem jsem na tom stejně. Pořád jsem unavená, i když je to už lepší. Ale ta chut tam prostě není. Naštěstí mně miláček vždycky tak hezky přemlouvá.
Misurdo ale zas je dobré že je vše v pořádku a co by jste neudělali pro mimi. Že jo!
Jitka se už dlouho neozvala, to má asi hodně práve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.9.07 08:31

dobre rano!!!! :lol:

tak nam slubovali, ze bude dnes pekne a zatial nic, ale snad sa to polepsi :wink:

jitka urcite nema cas, ale aj tak si myslim ze je nas tu nejak malo, duben 2008 bude asi slaby mesiac na porody, aspon budeme mat miasto v porodnici :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
13.9.07 10:25

Tak teda dneska tady nikdo není. Bolí mně hrozně hlava a bojím se něco nato vzít. Nevím totiž co je povoleno pro těhotné.A k doktorovi volat nechci. A co jak se máte dneska vy děvčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí