Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
14.9.07 09:14

ahoj!!!!

jitus asi si pysala mischni ale napisala si misurda, ale neva , ja som to pochopila :wink:

normalne vam nezavidim tu robotu, asi to je dost narocne pracovat a byt tehotna :? , to ja sa teda mam :wink: to je super s tym brusnym tancom :lol: tiez by som rada nieco robila, mam doma rotoped, som si myslela ze si budem aspon tak udrziavat kondicku, ale co ked nic nemozem :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.9.07 09:28

diky misurdo, uz jsem to opravila. jsem trdlo :lol: :lol:
nic si z toho nedelej, ze nemuzes nic delat. ja treba doma taky toho nezvladnu jako driv, a ten muj mi rika co bych furt chtela delat, jen at pekne lezim. tak pekne lez, cti si a tak.
a to nemuzes ani na prochazku?? ale co, pockej az se prcek narodi, to se nalitame jako camrdy a budeme vzpominat na to nic nedelani a ty dlouhy prospany noce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
14.9.07 09:49

dobré dopoledne,
tak jsem byla ráno podruhé na krvi a málem jsem se jim tam pozvracela.Odběry opravdu moc nemusím.Ale za týden si mám prý zavolat na výsledky,tak jsem ráda,že nemusím čekat jak posledně 3 týdny.....

Břišní tance?No to je bomba.To by mě nenapadlo.Snad zkusím taky.Akorát si to moc neumím pak představit s tím velkým těhulkovským bříškem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.9.07 10:35

Krásné odpoledne děvčata,
Jitko konečně jsi se ozvala, s tou peristaltikou máš asi pravdu. Jinak je fajn že jsi v pořádku a že se takto věnuješ svoji kondičce. Taky mám v plánu začít někam chodit cvičit, ale až po Tripletestech.
Werčo a tobě brali krev už na ty testy? není to brzo?
Misurdo neboj určitě si to ještě všechno vynahradíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
14.9.07 10:40

tak většinou se dělají tak kolem a po 15 tt,ne?No,tak snad doktor ví co dělá.Hlavně už je chci mít všechny za sebou a v pořádku…Rozhodně pro mě bude jistota ještě 3D ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.9.07 10:57

To asi ví co dělá, a kdy jdeš na 3D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.9.07 11:00

Já jdu až v 17 tt a výsledky by měli být hotové do 1. kdy jdu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.9.07 11:01

Ja jdu na tripple testy ted 16. taky snad vysledky budou do tydne. doufam. kamoska me uklidnovala, ze pokud budu muset na plodovku, tak at se nenervim, ze jim casto vychazi nepresne a falesne pozitivni

Werco-rika se, ze brisni jsou dobry na panev a jeji svaly, ta moje cvicitelka, tim, ze je dula, tak snad vi co dela. rikam, chodila bych i normalni cviceni, ale casove to nejde. I plavat bych chodila, ale je to 20km daleko do plavaku a to taky nestiham.

jinak je mi docela lip celkove, ale vcera jsem jela asi 3× autobusem a to muj zaludek vubec neprijal. a kazdy vecer mam desnou chut na okurku hadovku s octovou vodou. a vcera jsem k tomu prikusovala housku s medem :lol: :lol: ja teda jsem i normalne schopna splacat kde co, ale tohle je fakt ulet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.9.07 11:03

werco ty mas nadstandard, ale nevis kolik stoji 4d ulz, kdyz ho chces navic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
14.9.07 11:04

tak ve 20tt.V 18 jdu na kontrolu,tak tam se s doktorem domluvíme…

máte taky tak slunné počasí?Venku je určitě zima,ale jinak to vypadá pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.9.07 11:07

jojo, slunicko sviti jako o zavod, ale rano v 7hodin jsem mela za barakem 0 stupnu :? :? to jsem myslela, ze me porazi. po praci jdu za kamoskou, tak to se mi poslape vesele, nez v pliskanici co ted byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
14.9.07 11:16

jituš: to nevím,já nebudu platit ani ten 3D.myslím si ale,že to bude stejný.Zkus mrknout na internetu..můj doktor říkal,že nechápe proč za to chtěj takový peníze.Prý jsou to vydřiduši :) šdoda,že ten bazén máš tak daleko.9let jsem závodně plavala,a vím jaký je to chodit pravidelně.Jsem pitomá,že jsem se na to tenkrát vyprdla…Ale ty břišní tance musím být opravdu bezva.Jen si nejsem jistá,jestli jsou i u nás..No hlavně že člověk něco dělá :wink:
Ty chutě mám teď taky zajímavý.Hoooodně mám furt chuť na zeleninu a ovoce (asi nedostatek vitamínů) ale večer si opravdu s chutí dám taky okurku,akorát že klasicky na kyselo :) Jinak jím v podstatě normálně,ale mám jednu kuriozitu.Už je to dýl,ale baštila jsem gumový medvídky a zajídala černýma olivama :?

Stejfa: na internetu jsem se dočetla ,že nejideálnější doba je od 15. do 18tt.Takže u každého doktora je to individuální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.9.07 11:22

to ja se musim do ovoce a hlavne zeleniny nutit. ja jsem teda spis na ovoce a zeleninu nemusim odjakziva. beres nejaky prenatalni vitaminy? ja zobu Gravital. vetsinou, kdyz snim dost ovoce a zeleniny, tak si nedam, ty prirodni jsou lepsi,ale jakmile to zanedbam, tak si zobnu.

ja slysela taky, ze ten 3d je dost drahy. jsou to fakt vydridusi. videla jsem par fotek a mimi tam je uzasne videt. tak pak urcite prihraj neco do galerky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.9.07 11:23

ty medvidci jsou taky dobry ulet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.9.07 11:32

ja teda neviem odkial ste, ale v brne zten 3D stoji 500,– a s nahravkou 600,– aspon tak to maju napisane v cenniku, ja tiez rozmyslam ze pojdem, ale isla by som asi az po 20tt. alebo okolo 25-27tt, ze to je poztom lepsie vidno.

ja mam teraz iny problem, uz par dni ma trapi bolest prsnika. :? pytala som sa na to lekara a on mi povedal ze je to tym zvacsovanim,, ale mne sa to nejak nezda, stale ma boli len lavy a je to taka bodava bolest, dost neprijemna ako keby prechadzala celym prsnikom. bojim bojim :? :roll: rozmyslam ze budem musiet este skocit niekde na USG prsnika :roll:

ja idem teraz jednej kamoske, nacpala som sa do igorovych rifli , su sice vysoke ale sa v nich nemusim tlacit ako v tych mojich :lol:

tak zatim..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital