Poradna duly
Jana Čurdová
dobre rano!!!!
no ja som sa prave dnes vyspala do ruzova
, vcera som bola hore uz o pol siestej
a dnes som si potiahla do pol desiatej
![]()
jitus aj mne uz sa snivalo ze som potratila, to je asitym ze sa bojime aby sa nic nestalo
, a teraz mavam kazdu noc sny o nemocnici, dufam ze uz do porodu tam nebudem musiet
![]()
nie , ten prsnik vyzera normalne, vcera som si na lavej bradavke nasla take male hrbolceky, tak mozno to bolo tym ze sa tam cosi deje. ![]()
tak uvidis, uvidis treba za tyden a pokud se to nezlepsi, tak bych to asi resila
ja jak ted vstavam do prace, tak chodim spat brzo a taky se driv budim. dneska jsem koukala do stropu uz pred osmou. ja jsem jinak spac. ale pres den si dam slofika. me staci klasickych 20 minut a jsem v pohode
my si tiez radi zdriemneme po obede, ale ja mam teraz nejaky horsi spanok, zato moj igor moze spat furt
![]()
vcera som bola v skalici na jarmok, len tak narychlo, ale som sa tam necitila moc dobre
, milion ludi a som mala strach aby mi niekto nebuchol do bruska
![]()
to me hodne lidi pohromade leze na nervy. asi starnu
ale bala bych se taky.
to ja ted chytla rymu, asi od deticek ve skole, tak to snad zustane u toho a nebudou teploty a tak. mam ji kazdy rok na zacatku skolniho roku.
padim, jdu luxovat, a delat karbanatky. jsem je dlouho nemela a dostala jsem na ne chut
zatim pa
moj igor je tiez nejaky nakapany, je teraz take obdobie
, a ja mam zacpaty nos a trosku ma boli v krku, ale nic zavazneho to nie je. ![]()
za chvilu nam maju dojst tepovat koberec v obyvacke, je svetlo bezovy , som zvedava ako bude vyzerat az po nom bude behat male decko
a svetlo bezova je aj sedacka
![]()
Ahoj holky!
Tak jsme dnes vyrazili s tatouchem na maly nakup a pak pro svetla na barak, udelala jem rychlospagety a mam dost. Prece jen to telo neni uplne ok.Tak uz se dnes budu jen valet.
Kolem baraku nam litaji zednici. To je kapitolka sama o sobe. Od kvetna nam prubezne delaji plot, vjezd a zatepleni. Vjezd prekladaji momentalne poctvrte,porad to bylo krivy, pak zabetonovali kanal vzhuru nohama.Na zahrade je to jak na smetisti, uz mi z toho hrabe. Dnes nastoupili na to zatepleni.Uz aby to bylo, jsem uz alergicka. Vzdycky tri dny delaji a pak je tri tydny nevidime.
A jak u vas? Jesteze sviti slunicko, jinak by dnes byla asi depka. ![]()
ahoj mischni!!!
to co to tam mate za robosov? to robia prvy krat ci co? snad im ale nebudete platit od casu, to by som si myslela ze to robia snad naschval
to su asi este ti komunisticki robosi
![]()
to je jasne, ze to je zaprah na telo, snaz sa este pekne odpocivat
ja sa priznam, ja som bola raz na interupcii, ale je to asi 10rokov dozadu ale uz si to nepamatam ako som sa citila, asi som to nejak vygumovala z pameti.
tu je tiez pekne, chystame sa na jarmok aj dnes, ma tam byt cmorik-nas superstar, tak som zvedava ![]()
mischni drz sa
![]()
ahoj mischni,
sehnat dobry remeslniky je fakt problem. na nektery veci mam nastesti znamy, ktery jsou v pohode, ale treba za dva roky bych chtela delat strechu a s klempirem zkusenosti nemam.
kolem baraku je porad neco, ale me to docela bavi. penez moc nemam,ale kazdy rok se neco sfoukne. uz mam elektriku, vodu, topeni. barak je vcelku suchy, tak zbytek docela jde. to moji novi sousedi-bydlim v dvoudomku ted vedle kopou podlahy. muj predchozi soused byl bezva pan, ale 80 let se na nic nesahlo, protoze nemeli penize. ale aspon budou mit vsechno vcajku a novy
Misurdo - jarmarky miluju! Vzdycky donesu domu spoustu nesmyslu, ktery jsem tam nemohla nechat. ![]()
No ti zednici jsou od firmy,ktera nam stavela barak a bylo to uplne bez problemu. Ale tohle je nejaka beckova particka, ti dobri delaji baraky a tihle asi ty dodelavky. Nastesti je neplatime od hodiny!To uz bysme mohli koupit rovnou Karlstejn.
aspon, ze to neplatite navic, to by bylo desny.
ja nevim co myslite temi jarmarky, ale my tu mame kazdy posledni ctvrtek trhy na namesti a chodim tam vyjmecne, protoze na to skoro vzdycky zapomenu. ale mam tam uz vychytany kramky na ponozky a koreni. jinak moc nekupuju
krasne nedelne rano!!!!! ( pre niekoho dopoludnia) ![]()
tak som sa zasa vyspala na paradu, domov sme prisli az o tretej, isli spat o stvrtej a igor uz o deviatej rano buntosil, lebo bol smadny (vcera som bola soferka, tak to musel vyuzit)
, ale citim ze som slaba, budem si musiet este poobede pospat ![]()
vcera bolo super, ten nas superstar je vazne moooooooc dobry.
jitus u nas bol ten jarmok 3 dni: zradlo, burcak, stanky a rozne vystupenia a milion ludi - proste blazinec ![]()
inak vcera mi 3 krat tiekla krv z nosa, som citala ze u tehotnych je to normal, ale 3 krat za den
si davam vacsi pozor, ked smrkam ![]()
enko ty mas uplne dokonale brusko!!!!! krasne gulate
ale nam uz tiez pekne rastie, tiez som hodila fotku zo vcera. ![]()
misurdo, tak tvoje dobre rano pro me bylo dalsim spankem potom co standik usnul (jinak vstavame mezi sestou a osmou)… a dekuju za pochvalu briska ale ty si nemas na co stezovat mas ho taky krasne
a to ty jsi prvorodicka ja druhorodicka a standovi je jen rok tak to mam vsechno poradne roztahle ![]()
dobre rano vsem,
takhle pekny brisko teda rozhodne nemam, opravdu moc pekny. citim po ranu, ze plavec roste, jak se mi zvetsuje deloha, ale bricho ted nijak neposkocilo. spis mi prijde, co chodim do prace, ze jsem trochu zhubla. mam novou digitalni vahu a vazim se rano a mam porad stejne. snad to nevadi.
jinak moje ryma je cim dal horsi, smrkam, huhnam jak o zavod,
kdyby mi skocila teplota, tak Paralen muzu, je to tak??
misurdo, tak takovehle jarmarky u nas snad ani nejsou. obcas jednodenni akce, ale to je vse
Krásné dopoledne, koukám že víkend jste si užili. Bylo nádherně a i dneska je krásně. Kolegyně si vzala dovču, celkem to vychytala. No nekdo musí i pracovat.
Děvčata chci se vás zeptat, mám takové píchání, tlačení v podbříšku. Nevím jestli to je normální, nebo ne. Myslíte že by to mohl být močák? Jenom doufám že miminko je vpořádku.
jitus ja mam zatim jen pul kilo nahore a to jen diky tomu ze od minule kontroly jsem kilo zhubla a nikdo nic nerikal ![]()
stejfo, muze to byt roztahovani delohy ![]()