Poradna duly
Jana Čurdová
dobre rano!!!!
ja mam tiez rymu, ale neva ![]()
to s tim paralenem neviem, ale enka to urcite vie ![]()
inak som cez vikend stretla nejake kamosky a vsetky sme sa babvili len o jednom, asi na nas dolahol ten materinsky pud
, pred pol rokom este nic a teraz vsetky naraz bud su tehotne alebo chcu zostat tehotne, je to sranda ![]()
stejfo aj mna furt picha v boku, hlavne v lavom, obcas to prestane ale picha ma tam skoro kazdy den
, a to uz od zaciatku teho. ![]()
Ahoj Jituš, váhu mám taky pořád stejnou. na začátku jsem zhubla 2,5 kg a naspátek mám teprve 1,5. Takže nejsem ani na své původní váze. Já si myslím že to je zatím v porádku, když teda nehubneš dál. Neboj když to začne tak budeme chtít aby to nelezlo tak rychle nahoru.
Enko taky doufám že to není nic špatného. Ale někdy to je opravdu nepříjemné. Teda když sedím tak nic, ale když vstanu nebo díl stojím.
stejfo, jj tak to bude deloha podle toho jak to popisujes…
jo a misurdo diky za pripomenuti - paralen se muze… ![]()
Tak to jsem ráda že v tom nejsem sama, asi to bude jenom to natahování dělohy. Na začátku jsem to cítila taky, ale ne tak intenzívně. Holky ještě že vás tady mám. Už jsem byla z toho nervozní.
Enko, Misurdo koukala jsem na vaše bříšká a až mi padla čelist. To já nemám ani z daleka takové bříško. Je pravda že jste obě dost hubené. Já mám větší boky. Ale moc vám to sluší.
enko diky. doufam, ale ze ho potrebovat nebudu. jak jsem nastydla, tak mi prijde, ze mam teplotu a porad se jako prdla merim, ale zatim ne.
jee zvoni, tak musim jit makat. ozvu se tak po poledni
Dobre ranko damy!
Koukala jsem do galerky - to uz jsou superpupiky! No, nebudu tvrdit, ze nezavidim, ale ono to prijde. Ja uz jsem po fyzicke strance celkem ok, trochu spinim, bricho neboli. Tak jsem spustila odpocet sestinedeli.Zacala jsem uz dnes pracovat, je to lepsi byt s lidma, clovek na to porad nemysli. A domluvili jsme se s tatouchem, ze na ten prodlouzeny vikend nekam vypadneme a vycistime hlavy, tak jdu neco hledat. Kdyby jste mely nejaky napad na tezkou romantiku, dejte vedet.
A rymy pryc! Ja mam na to figl. Nekde jsem to pred lety vycetla a me to funguje. Oblict svetr na holy telo, treba i pres noc. Trochu to kouse, ale nevim pro - funguje. tak to muzete zkusit.
stejfo, aj ty budes mat urcite take, ja ked som bola v nemocnici lezala tam so mnou jedna baba, ktora bola uz v 22tt a mala brusko take ako ja a to som bola v 14tt, takze je to urcite individualne.
![]()
no ja sa tiez zatial s tou vahou drzim, dufam ze nepriberiem naraz 20kg
myslim ze mam take 3-4kg viac, ale ja ked priberiem tak to vidim hned v tvari a teraz si pripadam v tvari este chudsia
![]()
Misurdo moc vám to sluší i s Enkou. ![]()
Mischni tak to jsem ráda že už je ti dobře. No prostě statečná holka.
Tak si to s tatouchem hezky užíjte a ty něco romantického určitě vymyslíš.
mischni, tak to je super ze si uz celkom OK.
ten trik s tym svetrom urcite vyskusam, za skusku nic nedam
a na tu dovolenku ti asi neporadim, v cechach to nepoznam a na slovensko je to v:,–(e len od nas na 3-4hod. cesty, u nas su ty cesty strasne. bohuzial
ale vy urcite nieco najdete
jo a diky za pochvalu bruska ![]()
dobré dopoledne ![]()
mám takový dotaz spíš na zkušenější.Až začnu cítit pohyby,tak jak je rozeznám od nějakýho škrunkání v břiše?Vůbec si to totiž neumím představit.V břiše se mi pořád něco hýbe (nejspíš střeva
) tak nevím jak to pak rozeznat.
Werco - co ja si pamatuju, tak jsem pohyby napred citila jako takovy maly „bublinky ode dna“,takovy lechtavy. Me se dr. ptala,jestli mam pohyby - no prvorodicka ve 23 letech, jak to mam poznat. tak jsem ji to popsala a bylo to ono.
Ze by uz? To je brzo, ne?
ja tiez nic necitim, ale ja som taky nevsimavec, tak mozno to zacitim az ma niekedy poriadne kopne
prvorodicky pry citia az v 20-24tt
a enko ty este nic necitis?