Poradna duly
Jana Čurdová
dělají i videa,mrkněte sem,tam sice nejdu,ale našla jsem si to jen tak ze zvědavosti
http://www.gynprenatal.cz/…natal/3d.htm
U nás 3D stojí 350Kč i s nahrávkou. Tak na to určitě půjdu.
Sluníčko svítí i u nás a už se tam i celkem oteplilo. Doufám že to vydrží i přez víkend. Holky a odkud jste?
Tak to teda vypadá, že je hezky asi všude. Tak hrozně jsem se nacpala, že nemůžu ani sedět. Mám pocit že prasknu. Včera jsem doma chodila v těhukalhotech. Ještě mi tam chybý to bříško. Teda ne že bych neměla žádné, ale do tech kalhot potřebuji ještě tak 3-4 týdny.
teda vy to tam mate dobre lacne, na slovensku je to vacsinou 1000- 2000,– a niekde som citala ze v kosiciach dokonca pytaju 3000,–
, no na to by som sa asi uz vyprdla. maju to 3D aj v hodonine, to mam iba 4km ale maju ho tam len od jula tak este neviem kolko za to pytaju ![]()
aj u nas je vonku krasne teplo, na tricko, konecne
skusala som si u tej kamosky aj tehu rifle ale mne by boli dobre tak v 9 mesiaci
takze zas nic ![]()
Já jsem tam ještě nevolala, ale kolega byl nedávno ze svou přítelkyní a říkal že platil 350 i s nahrávkou. Tak doufám že to nebude drahší.
Misurdo a to tá tvá kamarádka je otolik tlusčí, nebo ty jsi tak hubená?
no ja zas nejaka chuda nie som, velkost 38-40, ale ona dobre pribrala, rodila tento april
dufam,ze ja tolko nepriberiem, nechcela by som pribrat viac nez 15kg, ale to sa este uvidi, lahko si to clovek tak povie ![]()
Moje švagrová přibrala asi 35kg, tak to doufám že se mi nepodaří. Ale když rodila kámoška v dubnu, tak to má ještě velkou šanci zhubnout. Tak to jsi na tom stejně jak já. Já mám taky 38-40.
ja nejak moc nejem, tak si myslim ze ked sa nebudem nejako prejedat, tak to bude max.tych 15kg, keby som pribrala viac, urcite by sa to zle zhadzovalo
.ona to je vlastne kamoska mojej sestry , ale ja ju poznam este od skoly a uz som ju dlho nevidela. ani neviem ako vyzerala pred tym nez otehotnela
ma jedno postihnute dieta
a dlho to nechavali tak, ale teraz sa im narodila zdrava dcerka ![]()
no to urcite maju, ale ked sa im narodila ta prva, tak sa tiez tesili, zistili to az mala rok alebo este neskor, ze nieco nie je v poriadku. je to nejake neobvykle postihnuti, ma to asi len 20 deti na slovensku ![]()
tak jsem zpatky z kontroly…dlouho jsem tu nebyla protoze se vyskytlo par komplikaci (ve stredu jsme jeli vecer do nemocnice kvuli krvaceni a bolestem) ale vse je relativne ok, mimco zije i kdyz je to malinky prcek ale jinak vyvojem odpovida 17tt… uz nekrvacim a musim brat magnezko protoze se mi zblaznila deloha (mam kontrakce a CS10 a hrozi potrat (pozdeji predcasny porod) a priste uz mam chodit do porodnice aby si me pohlidali… nesmim cestovat, stresovat se, tahat tezke veci a nejlepe porad lezet (hahaha ale uz nerekli jak) jo a kilo jsem od minule zhubla takz emam zatim jen 0.5kg coz je oproti minulemu tehotenstvi kdy jsem mela uz 5kg navic zazrak…
jezis lenko!!!!!
neblazni!!!! no nastesti to je zatim asi v pohode, len si teda prosim ta davaj pozor
a to si ta nechceli nechat v nemocnici? clovek si mysli ze uz je v 5 mesiaci a ze by to uz malo byt bez problemov a ty takto!!!!
urcite je tazke s malym deckom len lezat, to sa asi zvladnut neda (to som na tom zatial este dobre), drzim palce aby si to nejak vydrzala
![]()
misurdo, mozna by i chteli ale ja bych nezustala…;) Standik je tedka na prvnim miste (vim zni to hrozne ale je to tak)
dobre ráno
teda ja dneska zrovna dobre nespala, tvrde to ano, ale mela jsem desny sen,ze jsem prisla o mimco a ted tady ctu, ze enka byla v nemocnici, tak
Enko- drzim palce at jsi ok a Standik te moc nezlobi, at jsi co nejvic v klidu
misurdo- s tim prsem - mas to treba cerveny? a co teplota? kdyby si mela podezreni na zanet, tak si radsi dojdi. a nebouchla si se do nej? to se mi kdysi stalo a bolelo me to asi pul roku.