Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
14.9.07 11:34

dělají i videa,mrkněte sem,tam sice nejdu,ale našla jsem si to jen tak ze zvědavosti :wink: http://www.gynprenatal.cz/…natal/3d.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.9.07 12:12

U nás 3D stojí 350Kč i s nahrávkou. Tak na to určitě půjdu.
Sluníčko svítí i u nás a už se tam i celkem oteplilo. Doufám že to vydrží i přez víkend. Holky a odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
14.9.07 12:19

já jsem z Jindřichova Hradce ale bydlím v prachaticích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.9.07 12:32

Tak to teda vypadá, že je hezky asi všude. Tak hrozně jsem se nacpala, že nemůžu ani sedět. Mám pocit že prasknu. Včera jsem doma chodila v těhukalhotech. Ještě mi tam chybý to bříško. Teda ne že bych neměla žádné, ale do tech kalhot potřebuji ještě tak 3-4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.9.07 12:57

teda vy to tam mate dobre lacne, na slovensku je to vacsinou 1000- 2000,– a niekde som citala ze v kosiciach dokonca pytaju 3000,– :? , no na to by som sa asi uz vyprdla. maju to 3D aj v hodonine, to mam iba 4km ale maju ho tam len od jula tak este neviem kolko za to pytaju :wink:

aj u nas je vonku krasne teplo, na tricko, konecne :lol: skusala som si u tej kamosky aj tehu rifle ale mne by boli dobre tak v 9 mesiaci :roll: takze zas nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.9.07 13:56

Já jsem tam ještě nevolala, ale kolega byl nedávno ze svou přítelkyní a říkal že platil 350 i s nahrávkou. Tak doufám že to nebude drahší.
Misurdo a to tá tvá kamarádka je otolik tlusčí, nebo ty jsi tak hubená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.9.07 14:25

no ja zas nejaka chuda nie som, velkost 38-40, ale ona dobre pribrala, rodila tento april :wink: dufam,ze ja tolko nepriberiem, nechcela by som pribrat viac nez 15kg, ale to sa este uvidi, lahko si to clovek tak povie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.9.07 14:31

Moje švagrová přibrala asi 35kg, tak to doufám že se mi nepodaří. Ale když rodila kámoška v dubnu, tak to má ještě velkou šanci zhubnout. Tak to jsi na tom stejně jak já. Já mám taky 38-40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.9.07 14:47

ja nejak moc nejem, tak si myslim ze ked sa nebudem nejako prejedat, tak to bude max.tych 15kg, keby som pribrala viac, urcite by sa to zle zhadzovalo :? :roll: .ona to je vlastne kamoska mojej sestry , ale ja ju poznam este od skoly a uz som ju dlho nevidela. ani neviem ako vyzerala pred tym nez otehotnela :roll: ma jedno postihnute dieta :( a dlho to nechavali tak, ale teraz sa im narodila zdrava dcerka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.9.07 14:55

Tak to mají určitě velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.9.07 15:15

no to urcite maju, ale ked sa im narodila ta prva, tak sa tiez tesili, zistili to az mala rok alebo este neskor, ze nieco nie je v poriadku. je to nejake neobvykle postihnuti, ma to asi len 20 deti na slovensku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
14.9.07 16:00

tak jsem zpatky z kontroly…dlouho jsem tu nebyla protoze se vyskytlo par komplikaci (ve stredu jsme jeli vecer do nemocnice kvuli krvaceni a bolestem) ale vse je relativne ok, mimco zije i kdyz je to malinky prcek ale jinak vyvojem odpovida 17tt… uz nekrvacim a musim brat magnezko protoze se mi zblaznila deloha (mam kontrakce a CS10 a hrozi potrat (pozdeji predcasny porod) a priste uz mam chodit do porodnice aby si me pohlidali… nesmim cestovat, stresovat se, tahat tezke veci a nejlepe porad lezet (hahaha ale uz nerekli jak) jo a kilo jsem od minule zhubla takz emam zatim jen 0.5kg coz je oproti minulemu tehotenstvi kdy jsem mela uz 5kg navic zazrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.9.07 17:01

jezis lenko!!!!! 8O 8O 8O neblazni!!!! no nastesti to je zatim asi v pohode, len si teda prosim ta davaj pozor :wink: a to si ta nechceli nechat v nemocnici? clovek si mysli ze uz je v 5 mesiaci a ze by to uz malo byt bez problemov a ty takto!!!! :? urcite je tazke s malym deckom len lezat, to sa asi zvladnut neda (to som na tom zatial este dobre), drzim palce aby si to nejak vydrzala :wink: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
14.9.07 19:51

misurdo, mozna by i chteli ale ja bych nezustala…;) Standik je tedka na prvnim miste (vim zni to hrozne ale je to tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.9.07 09:49

dobre ráno
teda ja dneska zrovna dobre nespala, tvrde to ano, ale mela jsem desny sen,ze jsem prisla o mimco a ted tady ctu, ze enka byla v nemocnici, tak
Enko- drzim palce at jsi ok a Standik te moc nezlobi, at jsi co nejvic v klidu

misurdo- s tim prsem - mas to treba cerveny? a co teplota? kdyby si mela podezreni na zanet, tak si radsi dojdi. a nebouchla si se do nej? to se mi kdysi stalo a bolelo me to asi pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí