Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
17.9.07 12:50

werco, jj jak pise mischni bublinky v brise poznas to uvidis ;)

mischni jsi holka statecna…

misurdo, citila jsem tak pred 14 dny tedka je Iva zadeckem takze necitim nic… ale jsem v pohode, protoze vim ze tedka nebudou zdaleka pravidelny a kdyz me kope do patere tak to fakt neucitim :D aelspon to pak bude s poradnou razanci ;) ja jsem je ale citila i v prvnim tehu brzo njn ale tedka to pres vrstvu tuku trva trosku dyl nez ucitim pravidelne pohyby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.9.07 13:18

Mischni - mas muj obdiv jak se drzis :lol: :lol: tezko poradit s tim vyletem. co mate radi? my ted byli ve Frydlante na zamku a to bylo fakt moc hezky, ale nevim co by tam v okoli dal bylo. byli jsme jen na otocku. ale pobliz je cesko-sasky svycarsko, tam to je taky moc fajn. i kdyz z Brna to je lan cesty. na Morave to moc neznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.9.07 13:23

ja myslim, ze pohyby jeste necitim, ale je zajimavy, ze nekdy jak lezim na zadech, tak si nahmatam na brise peknou bouli, a nekdy tam neni vubec nic. to asi jak se mimus otaci?? 8O 8O a taky me obcas prijde, ze me stoucha do levyho tlustyho streva, citim takovy tlak, je to mozne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.9.07 13:26

Jituš možné je všechno. Taky už to začínám sledovat, jestli náhodou něco nebude. Zatím jsem neměla to štěstí, teda aspon myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.9.07 13:29

Už se dívám na nějaké cvičení, ale nemůžu s rozhodnout. Jestli gravijógu, nebo těhotěnské cvičení na míči. Vy už víte jestli budete a co budete cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.9.07 16:04

my mame dobre zpravy!!! :lol: , volala som k lekarovi o tie vysledky a sestricka mi povedala ze su negativne :lol: :lol: :lol: ale mam tam este zajtra prist na krv, lebo ked mi to min. tyzden brala, len mi zacinal 16tt, tak ze to potrebuju potvrdit, ale ma pekne ukludnila, povedala ze to urcite bude negativne a ze vysledky potom budu hned v stredu :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.9.07 07:44

Hezké ráno, Misurdo tak to gratuluji že jste v pořádku.
Já jdu na krev příští pondělí, tak taky doufám že to bude v pořádku.
Musíme doufat že všichni budou mít zdravá miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.9.07 08:25

misurdo, to jsou skvele zpravy :lol: :lol: ja jdu na krev zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.9.07 09:30

Misurdo - skvele zpravy, jen tak dal! Doufam, ze ted uz budou same dobre zpravy.
Ja uz skoro nespinim.Dneska jedu s kamoskama slavit dvoje narozeniny, tak se tesim, ze vypadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.9.07 10:01

Mischni tak si to pořádně užíj. U nás už zase prší, hrůza.
Jituš tak nech ti to taky dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.9.07 13:29

ahoj a dakujem vsetkym!!!! a tiez vam drzim palce aby vam tie testy povychadzali!!!! :lol: :lol: :lol:

my sme dnes kupili pozemok na barak :lol: , teda este sme ho nekupili, lebo to bola vlastne drazba, tak sa davala len zabezpeka 10 % a do mesiaca sa to musi doplatit :roll: . bola to sila, pradavalo sa 5 pozemkov a prisli 4 zaujemci a predsatve si, ze kazdy z nas si vybral iny pozemok, tak nikto nic nepreplati. parada, ale musime teraz zacat zhanat peniaze, ale aj tak som stastna :lol: :lol: :lol:

mischni si to uzi a daj si aj jednu za mna, ja by som si taaaaaaaak rada dala trosku do frnaka :twisted: :roll: :roll: ale na to si teda este pockam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
18.9.07 14:31

Dneska tady nikdo není? Já ještě hodinku a končím, dneska jse jdu odreagovat ku koníčkům. Jenom škoda že už jsi nemůžu zajezdit. To nechci riskovat.
Misurdo tak to gratuluji ke koupi pozemku a kdy začnete stavět?
A na oslavách mně taky jenom využívají jako řidiče. Do nedávna trpěl můj manža a ted to těžce využívá. I když on moc nepije, ale dělá řidiče z povolání, tak nemůže riskovat.Ani malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.9.07 15:18

bola u nas babka, chcela pomliet jatra na jatrovu pastiku a nechcelo sa jej to mliet :lol: rucne :lol:

no s tym stavanim je to tak, ze do 2 rokov od kupy musi byt vybavene povolenie a za dalsie 2 roky musi byt kolaudacia, to si myslim ze to stihneme :wink: teraz by sme chceli dat dokopy papiere ( ale igor sa najprv musi niekde narychlo zamestnat aby sme dostali nejaky vyhodnejsi uver) a na jar alebo tak nejak by sme chceli zacat stavat. uvidime ako to pojde :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.9.07 15:21

to je super ze chodis ku konom a co tam vlastne robis ked nejazdis?
ja som jazdila len raz v zivote a zistila som ze to nie je nic pre mna :lol: , v telke to vyzera tak lahko, a ja som sa tam lamala ako najvacsie nemehlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
18.9.07 16:58

jeee dneska je nákupní den.Já jsem si koupila těhu kalhoty za super cenu.Mají i různý barvy a mohu si je kdykoliv objednat.Super.A pak ještě boty…noooo,nákup za 2.500 ale je toho dost,tak mám radost,ale výplata rychle ubývá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí