Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
21.9.07 12:25

Jitus - a jaky to byly testy - Triple? Ty pry vychazeji spatne hrozne casto a pak je to vsechno dobry. Jinak klidek, proklepnou te poradne a bude vsechno ok. Jsou to nervy, ja vim.
Doprcic, proc je dneska tak tezky byt tehotna? Porad nekdo s necim strasi.Me tehdy(r.94) dr. poslechla ozvy, prohlidla podvozek a bylo vymalovany. A vubec nebylo tolik komplikaci jako ted.Doba jedna pitoma,zla, skareda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
21.9.07 12:35

ahoj Enko, nevím jestli si ještě pamatuješ byly jsme spolu v září 2006 a já teď teda koukám jako blázen :lol: ty jdeš do druhého miminka, tak to strašně mooooc gratuluji a ať máš to těhotenství pohodovější než to první, myslím ten tlak a samozřejmě rychlej porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.9.07 12:36

jezis jitus, to mna strasne mrzi, ale ja som tiez uz pocula vela takych co im to vyslo zle a potom bolo vsetko v poriadku :wink: drzim strasne a vsetky prsty aby to tak bolo, myslim ze este nie je nic stratene. :wink: ja co som bola s jednou babou v nemocnici tak jej tie krvne testy vychadzali strasne zle, raz mala 1:40 a druhy krat 1:14 a nakoniec z toho vyslo ze mala cosi v plodovej vode a babo bolo zdrave :wink: skus mysliet pozitivne :wink:

ja tiez este neviem ci som za vodou, sesricka mi povedala ze mi zavola ked mi to vyjde zle, tak len cakam a myslim ze nebudem kludna az do dalsej prehliadky az mi to konecne potvrdia :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.9.07 14:15

Jituš tak to mi je líto, já si myslím že zbytečně s tím plaší těhule. Myslím že tak70-80% nakonec dopadne dobře. A žádné genetické vady tam nejsou. Tak se skus optimisticky naladit, nech s tím netrpí miminko a ani ty. Já to mám předsebou, nemysli taky mám bobky. Uřčitě to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.9.07 14:26

Mischni hezky že se u nás zastavíš? Jak pak se vede? Já se občas na vás kouknu do snažilek, tak mám trochu přehled. Máte tam asi i nové těhulky,co? Tak to je dobře, že se nám to rozrůstá. Držím jim všem palečky.
U nás se už blíží zahájení oslavy, tak vám popřeji krásný, teplý a slunečný víkend. Hezky si to užijte a v pondělí se budu na vás těšit.
A příští týden máme jenom 4 pracovné dny jupíííí… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.9.07 18:03

no mna chcel dnes igor vytiahnut trosku von, ze po obede skocime na kavu tam na moravu kde sme mali svadbu, tak sme sa vybrali, autom je to asi 25min a ked sme tam prisli tak na nadvori hrala cimbalovka, ale pro uzatvorenu spolocnost, tak sme utreli nosy a jeli spat domov a kavu si dali u nas v meste. :lol: ale bol pekny vylet :wink: :wink:

tak vam zelam tiez este pekny vikend :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.9.07 18:05

inak vcera vecer sa mi zdalo ze som nieco citila ako pohyby, take jemne klopkanie zvnutra :roll: , ale mozno som si to len namyslala. ale mna to normalne dojalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.9.07 18:44

dekuju vsem za podporu!!
v praci jsem se bavila s par zenskyma, tak rikaly, ze taky byly a jsou v pohode. mozna to uz delaji i preventivne kvuli mymu veku i pri sebemensi odchylce, jen tak pro jistotu. jediny co me stve, zese to hrozne potahne. 1. rijna genetika a pokud pujdu na plodovku, tak to pry snad na 20 tydnu, tj konec rijna a pak mesic cekat-konec listopadu. to me asi desi nejvic. no, aspon budu vedet, ze mimi je v pohode a co to bude

misurdo-to uz by mohly byt pohyby, to je skvely. no, uvidis,jestli se to bude opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.9.07 18:51

Mischni - svoji zpravou o Mudr si me i pobavila. Je mi hned lip. Je to tak - ted hlidaji co se da. treba se v budoucnu bude chodit na plodovku bezne i bez testu. nebo snad prijdou na neco lepsiho, aby se nemuselo ty maminy nebyly tak vystresovany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.9.07 19:20

no to cekani je nekonecne, ale zas budes mnet 100% istotu ze bude vsecko v poriadku :lol: , a co vlastne na tej genetike? to ti budu este raz brat krv alebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.9.07 19:22

sestricka mi rekla prd, ale devcata me informovala, ze si mam zjistit na obou stranach, kdo se kdy narodil a na co umrel az po pradedecky. ze to nevedeli a pak si tam musely vymyslet, kdy se kdo narodil a umrel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.9.07 19:30

takze ziadne vysetrenia? 8O to vedia z toho zistit? 8O no nechcem sa tolko vypytovat ved ani ty sama nevies co ta tam caka. ale myslim na teba stale, urcite je to pre teba strasne tazke, ale ja vazne verim ze to bude vsetko na jednicku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.9.07 19:38

jeste si musim k mudr pro doporuceni, nekdy asi v utery, a tak se jeste zeptam. akorat se jedna znama divila,ze mi testy delaly jen jednou.
ja puvodne myslela, ze jdu uz na odber,ale setra rikala, ze nee. zensky mi rikaly, tak tam v podstate vyplnis dotaznik. urcite te pak budu informovat.
vsichni me uklidnuji, tak to snad bude dobry. ale znam jednu mladou maminu, co pak sla na potrat resp. porod, protoze to bylo blby. ale to je spis vzacnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.9.07 21:03

ale uz si trosku kludnejsia, nie? aj ked na to urcite stale myslis.

zelam este pekny vikend :wink: a myslim na teba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.9.07 08:26

ahoj babule!!!!!

tak aky ste mali vikend? dufam ze tak ako pocasie paradny :lol: :lol: :lol:

mne vcera bolo nejak blblo :? , strasne ma bolelo brucho , 2 krat ma prehnalo a potom aj od zaludku mi bolo dost divne, asi som nieco zjedla co mi ne:,–(lo :roll: ale uz som zasa fit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí