Poradna duly
Jana Čurdová
dobré dopoledne ![]()
tak jsem měla náročný víkend.V pátek jsme s přítelem vyrazili k našim,po cestě jsme koupili kočárek.Sice ne novej ale pěknej a neopotřebovanej.Přijeli jsme v noci,takže jsem s mamkou prohodila pár slov a šla jsem spát.V sobotu jsem radostnou novinku o mimču řekla tátovi (jediný z rodiny to nevěděl).Bráchovo přítelkyně taky čeká(v únoru) takže měl radost.A v něděli jsme jeli koupit auto a pár věcí do ikey.Z Prahy jsme přijeli v noci,takže dnes jsem nevyspalá a z toho řízení úplně rozlámaná.Sice je krásně,ale z práce zapluju rovou do postele…bezva pocit že jsme něco pořídili, že mě to tak vyčerpá,to jsem ovšem nečekala
no werco!!!! vy ste mali nakupnu horucku!!!
daj fotku kocarku do galerky, nech ti mozeme zavidiet!!! ![]()
jeee,já jsem ho nechala zatím u našich.Ale vyfotila jsem ho mobilem.Až budu doma,tak je sem hodím..ono je možná trochu brzy na kočárek,ale mi musíme nakupovat vše postupně.
no ja sa tiez toho bojim, ze by som nekupila moc skoro, pockam si radsej az budem v nejakom 24tt a potom sa do toho tiez urcite pustim!!! ale ked clovek najde nieco v dobrej cene, urcite sa to oplati kupit ![]()
Ahoj těhule, konečně jsem se dostala na internet. Werčo tak to závidím že máte aspon něco už koupené. Já byla dneska na krvy a v pondělí budou vísledky, to mám jít i na kontrolu. A včera večer jsem cítila prvé pohyby, teda aspon myslím že to byli pohyby. Bylo to takové šimrání a trvalo to dost dlouhou s malýma pausama. I když jsem usínala, pořád jsem to cítíla. I mi to dělalo problém usnout.
stejfo tak to su super spravy s tyma pohybama
, ja od minula necitim nic
tak teraz uz len nech tie vysledky su dobre!!!! drzim palce!!!
![]()
Předchvíli jsem to cítila zase. Je to fakt divné. No na vysledky se budu snažit nemyslet a počkám si. Ale taky dufám že budou dobré. A kdy jdeš na kontr?
ja idem v stredu do rizikovej poradne, ale neviem ci ma tam len nevysetria zospodu.
uz zasa by som chcela vidiet cervicka
a potom az 9.10. na velky UTZ, to moze ist aj igor so mnou
vysledky testov su predpokladam v poriadku, lebo mi nikto nevolal ![]()
Tak to je dobře. A Misurdo ten velký UTZ si musíš někde domluvit, nebo to tě doktor pošle sám? Taky jsem zvědavá jestli mi v pondělí udělá UTZ nebo jenom nějaké vyšetření.
Tak já se pomalu rozloučím, frčím domů. Musím si ještě užít toho hezkého počasí. Opatřujte jsi bříšká a zítra se zase uvidíme. Teda napíšeme jsi. Tak papa ![]()
tak moj lekar ma sono v ordinacii, takze to spachame tam, aspon dufam
ale to si este 2 tyzdne pockame
uz sa na to tesim, ale urcite budem zasa nervozna ci bude vsetko v poriadku ![]()
Dobré ráno, přišla jsem jenom pozdravit. Ale po oběde se určitě ukážu, tak doufám že tady někdo bude. Misurdo tak to máš dobré, že má doktor všechno v ordinaci. Já se budu muset zeptat svého doktora, on má v ordinaci jenom normální UTZ.
dobre rano!!!!
ja si to len myslim
tak uvidime ![]()
mne sa snivali zase take chujoviny
, zase mal prist koniec sveta
![]()
dobre rano!!
vcera jsem byla cely den pryc. pokec s kamaradkama a pokuk po kocarkach
stejfo-gratulace k pohybum a kocarku. ted jsem se uplne zamilovala do roanu marita. ma hlubokou a k tomu sportovni korbu.
misurdo-me se casto taky zdaj kraviny. nekdy si je pamatuju nekdy nastesti ne. jee, ty jdes na velky ULZ na moje narozeniny
![]()
ja si dneska jdu k mudr pro to doporuceni, tak jsem zvedava jestli mi rekne vic. vcera jsem mela sraz s jednou moji znamou, co je gynekolozka a taky me uklidnovala. tak to asi bude dobry. musim s tim pocitat. eventuelne trapit se muzu az pak, no ne??
jitus to je spravny pristup
to babo to potrebuje aby si bola dobre naladena, nie?
![]()
idem kuknut po nete ten tvoj kocarek ![]()