Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
24.9.07 09:36

dobré dopoledne :wink:
tak jsem měla náročný víkend.V pátek jsme s přítelem vyrazili k našim,po cestě jsme koupili kočárek.Sice ne novej ale pěknej a neopotřebovanej.Přijeli jsme v noci,takže jsem s mamkou prohodila pár slov a šla jsem spát.V sobotu jsem radostnou novinku o mimču řekla tátovi (jediný z rodiny to nevěděl).Bráchovo přítelkyně taky čeká(v únoru) takže měl radost.A v něděli jsme jeli koupit auto a pár věcí do ikey.Z Prahy jsme přijeli v noci,takže dnes jsem nevyspalá a z toho řízení úplně rozlámaná.Sice je krásně,ale z práce zapluju rovou do postele…bezva pocit že jsme něco pořídili, že mě to tak vyčerpá,to jsem ovšem nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.9.07 09:52

no werco!!!! vy ste mali nakupnu horucku!!! :lol: :lol: :lol: daj fotku kocarku do galerky, nech ti mozeme zavidiet!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
24.9.07 11:04

jeee,já jsem ho nechala zatím u našich.Ale vyfotila jsem ho mobilem.Až budu doma,tak je sem hodím..ono je možná trochu brzy na kočárek,ale mi musíme nakupovat vše postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.9.07 12:54

no ja sa tiez toho bojim, ze by som nekupila moc skoro, pockam si radsej az budem v nejakom 24tt a potom sa do toho tiez urcite pustim!!! ale ked clovek najde nieco v dobrej cene, urcite sa to oplati kupit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
24.9.07 13:25

Ahoj těhule, konečně jsem se dostala na internet. Werčo tak to závidím že máte aspon něco už koupené. Já byla dneska na krvy a v pondělí budou vísledky, to mám jít i na kontrolu. A včera večer jsem cítila prvé pohyby, teda aspon myslím že to byli pohyby. Bylo to takové šimrání a trvalo to dost dlouhou s malýma pausama. I když jsem usínala, pořád jsem to cítíla. I mi to dělalo problém usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.9.07 14:28

stejfo tak to su super spravy s tyma pohybama :lol: , ja od minula necitim nic :roll: tak teraz uz len nech tie vysledky su dobre!!!! drzim palce!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
24.9.07 14:37

Předchvíli jsem to cítila zase. Je to fakt divné. No na vysledky se budu snažit nemyslet a počkám si. Ale taky dufám že budou dobré. A kdy jdeš na kontr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.9.07 14:43

ja idem v stredu do rizikovej poradne, ale neviem ci ma tam len nevysetria zospodu. :roll: uz zasa by som chcela vidiet cervicka :lol: a potom az 9.10. na velky UTZ, to moze ist aj igor so mnou :lol: vysledky testov su predpokladam v poriadku, lebo mi nikto nevolal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
24.9.07 15:01

Tak to je dobře. A Misurdo ten velký UTZ si musíš někde domluvit, nebo to tě doktor pošle sám? Taky jsem zvědavá jestli mi v pondělí udělá UTZ nebo jenom nějaké vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
24.9.07 15:24

Tak já se pomalu rozloučím, frčím domů. Musím si ještě užít toho hezkého počasí. Opatřujte jsi bříšká a zítra se zase uvidíme. Teda napíšeme jsi. Tak papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.9.07 19:14

tak moj lekar ma sono v ordinacii, takze to spachame tam, aspon dufam :wink: ale to si este 2 tyzdne pockame :roll: uz sa na to tesim, ale urcite budem zasa nervozna ci bude vsetko v poriadku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
25.9.07 08:00

Dobré ráno, přišla jsem jenom pozdravit. Ale po oběde se určitě ukážu, tak doufám že tady někdo bude. Misurdo tak to máš dobré, že má doktor všechno v ordinaci. Já se budu muset zeptat svého doktora, on má v ordinaci jenom normální UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.9.07 09:10

dobre rano!!!!

ja si to len myslim :wink: tak uvidime :wink:

mne sa snivali zase take chujoviny :roll: , zase mal prist koniec sveta :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
25.9.07 09:20

dobre rano!!
vcera jsem byla cely den pryc. pokec s kamaradkama a pokuk po kocarkach
stejfo-gratulace k pohybum a kocarku. ted jsem se uplne zamilovala do roanu marita. ma hlubokou a k tomu sportovni korbu.
misurdo-me se casto taky zdaj kraviny. nekdy si je pamatuju nekdy nastesti ne. jee, ty jdes na velky ULZ na moje narozeniny :lol: :lol:
ja si dneska jdu k mudr pro to doporuceni, tak jsem zvedava jestli mi rekne vic. vcera jsem mela sraz s jednou moji znamou, co je gynekolozka a taky me uklidnovala. tak to asi bude dobry. musim s tim pocitat. eventuelne trapit se muzu az pak, no ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.9.07 09:43

jitus to je spravny pristup :wink: to babo to potrebuje aby si bola dobre naladena, nie? :lol: :lol: :lol:

idem kuknut po nete ten tvoj kocarek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital