Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
1.10.07 12:34

No jo měla by. Misurdo těhukocovina sice polevý, ale objevit se může kdykoliv během těhotěnství. Mně se stává pořád že se mi zvedne žaludek a jinak mi je dobře. Někdy dva týdny nic a pak hup a jeto. To určitě nic není.

No jo babi jedny kde jste? Vy se s námi nebavíte? Podejte hlášení. šup,šup. :wink:
To víš že napíšu, ale až zítra. K počitaču se pak už nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 12:41

no dnes ma v tom lavom boku picha poriadne, je to dobre neprijemne, ale tych bolesti si este do konca teho asi uzijeme :lol: len uz by som chcela poriadne citit pohyby, aby som vedela ze je babo v poriadku. zatial to zacitim len obcas aj to len vtedy ked sa na to poriadne sustredim :roll:

tak zajtra daj vedet hned ked prides do prace, aby ked ja zajtra vstanem uz som si to mohla precitat!!!!

a teraz ma napadlo 8O ked pojdes na matersku ako budes prispievat? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
1.10.07 12:47

'Dám vědět hned ráno. Mám v plánu si nechat udělat internet domů. Už jsem to oznámila i doma. Ale nejdřív musíme koupit nový počitač. Máme takový starý chráp, že si myslím že by ten internet nezvládl.
No záležat bude na financích.
Petr dal výpověd, chce se osamostatnit. Tak doufám, že to finančně zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
1.10.07 12:49

Koukám na metříky a za chvíli budeme v půlce. To letí co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.10.07 12:58

ahoj ozyvam se po delsi dobe :)

byli jsme s kamaradkou (tady z emimi) a prckama na chajde a snazili se odpocivat (no me a Standovi se to nepovedlo)…

jinak brisko porad tvrdne a tvrdne a pohyby porad necitim takze vlastne nic noveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
1.10.07 13:13

Enko tak ty jsi odpočívala, to je dobře.
Pohyby ted taky necítím, musím se soustředit a pak. Ty první byli takové intevzívní ale od té doby nic takového. A kdy jdeš na kontrolu? Není to brzo na tvrdnutí břicha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 13:45

enko tak to ste sa urcite mali!!!! :lol:

ja som uz zozrala 2 velke taniere hovadzej polievky a este idem na koprovu omacku, len neviem kde sa to do mna da, ale hladna som :lol:

inak aj mne sa zda posledne 2 dni to brucho nejake plne a tvrde a vacsie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
1.10.07 13:45

Misurdo koukala jsem že jsi vložila novou fotečku. Břiško ti povyskočilo, už ho máš pěkné. Mně pude asi víc do boků, jak mojí sestře. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 13:48

a este v poslednej dobe citim take zvlastne chvenie alebo ako to nazvat, ale citim to skoro az v zadku :oops: tak to vazne neviem co to ma byt :lol: ale pred tym som nikdy nic take necitila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
1.10.07 13:52

já cítila takové lechtání, chvení se to dá taky nazvat. Ale teda až v zadku jsem to necítila. Přemýšlím jestli to mám zadat doktorovi jako první pohyby. Musím se ho zeptat.
Podle prvních pohybů se dělá druhý termín, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 14:02

tak tymto veciam nerozumiem :oops: ved lekar ti povie nieco k tomu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
1.10.07 16:08

zdravim devcata,
tak vidim, ze vikend jste vsechny odpocivaly, vcetne me :lol: :lol: myslim, ze jsem v sobotu taky citila pohyby, je to uplne jiny pocit v brise. ted je taky klid, ale pravidlenejsi to asi bude az casem

na genetice to v podstate byla formalita - jak jsem ocekavala, takze po dohode s mudr(jdu tam zitra) pujdu na plodovku tuhle nebo pristi stredu a vysledky za 14 dni. doufam, ze pujdu uz ted, at to je brzy z nami

misurdo-gratuluji k uspesne prohlidce
stejfo-napis jak si dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 16:11

jitus tak to ti drzim palce nech to mas cim skorej za sebou :wink:
inak si v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
1.10.07 16:14

docela jo, ale nekdy to na me padne. doktorka rikala, ze v 95 procentech se nic nedeje, ale ze je potreba to zkontrolovat.. tak to te trochu uklidni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 16:26

aspon budes mat 100% istotu a my sa budeme bat az do porodu :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí