Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
25.9.07 10:29

Jituš kočárek si kupovala myslím Werča. Ale k pohybum děkuji. Včera večer bylo otočeno asi zatkem, cítila jsem jenom bouličku. Manžel rozváží pro jednu ženkou dětské věcičky, které šije a včera jsem se kochala. Budu kupovat od ní, prodá nám to za vyrobní ceny. Aspon někde ušetříme. Tak musím znovu pracovat. Zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
25.9.07 12:32

Děvčata tak pěkné počasí je už prič, přivalili se mraky a vypadá že tady zachvíli zaprší. Škoda :(
Hrozně mne začali bolet záda. A co vy jak se máte?
Těhule koukám i do jiných diskuzí a myslím že v březnu se narodí nejméně dětí. Těhule kde jste? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
25.9.07 12:38

Jeee,a já mám zrovna v okolí hromady známých,kteří čekají v březnu mimčo.A jenom u nás v rodině jsme tři :-) Náhodou :-)
I doktor říkal,že březen bude hooodně plodnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
25.9.07 12:55

Ahoj Werčo tak to jsem ráda, jenom aby jsme se vešli do porodnice. Ted už někde neberou. Chudák maminy, musí někam jinam. V Libereckých novinách už psali že budou muset otevřít nové školky. Tak doufám že to stihnou dřív než to budu potřebovat já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.9.07 13:03

no aj u nas je to preplnene, dnes som volala s jednou kockou co bola so mnou v nemocnici. zase je tam, lebo mala akusi ladvinovu koliku a hovorila , ze maminy z porodnice lezia na gynekologii, lebo je tam plno :roll: :? :roll: myslim ze vela bab naseho rocniku konecne pochopili, ze uz je najvyssi cas. :wink: to len tu na diskusii je prazdnejsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
25.9.07 13:50

Jo asi máš pravdu, to je tou uspěchanou dobou. Nikdo nemá čas.
Na páteční firemní akci prasklo že jsem těhotná. Ne že by to bylo do ted tajemství, ale vědělo to jen pár lidí. Ale od pondělka se tady stavujou a gratulují a dávají rady. Některé jsou i prospěšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.9.07 14:46

aspon to uz vsetci vedia a teraz budu na teba mili :lol: teda aspon dufam :wink:

ja mam taku chut na kysnuty slivkovy kolac, ale trochu zase spinim, tak radsej budem len lezat a necham si zajst chut :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
25.9.07 14:55

stejfo, promin za omyl.
byla jsem si proto doporuceni. mudr vykouk, jestli neco chci vedet a ja ze ne, i kdyz pak me napadlo se zeptat, ja velka jsou rizika. jsem blbec,no. jinak rikal, ze se spis uvidime na tu plodovku. s tim uz tak nejak pocitam. volala jsem znamy gynekolozce, jestli by mi to nerekla, jak to je s tema hodnotama a ona rikala, ze na to jsou tabulky podle tydnu tehotenstvi. ma ted rodit, takze se to nedovim. pokusim se vydrzet a nepatrat a pockat do pondeli, kde mi snad reknou vic. ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
26.9.07 07:00

Dobré ránko :wink:
tak už dva dny slibuju fotky kočárku.Nějak se k tomu nemám.Spíš není čas.Dneska to asi taky nezvládnu,protože jedeme kupovat postel…

Stejfo: Buď ráda,že ti všichni chodí gratulovat.u nás v práci se to nějak záhadně rozneslo a nikdo nic,akorát na mě divně koukají.A šéfová je prý hrozně uražená,že to ještě neví.že jsem jí to prý neřekla oficiálně-to jsem se dozvěděla od ostatních.Říct jí to samozřejmě chci,ale až se dozvím výsledky těch druhých testů.No je kvůli tomu prý haloo…

jinak ty pohyby závidím…já opravdu zatím cítím jen škrunkání v břiše když mám hlad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.9.07 09:10

dobre rano!!!!

werco a na com ste spavali doteraz? :lol:

mne sa celu noc snivalo o tom, ze mi tvrdlo brucho a som si citila mechur, no fuj :? to bude tym ze som sa vcera o tom bavila s kamoskou :roll:

mne sa tiez zasa vcera zdalo ze som citila pohyby , ale istotu budem mat az neskor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
26.9.07 12:32

Ahoj děvčata

Werčo tak ráda jsem že už se to ví, aspon si nebudou myslet, že jsem přibrala jen tak. A stím fotom si pospěš, nech se můžeme kochat.
Jinak šéfovi jsem to řekla jako prvnímu, hlavně kvůli tomuto. Aby nebyl naštvaný, že on nic neví.

Jituš to je normální, taky nikdy nechci nic vědět. Teda jenom v ten moment. Já budu vědět výsledky v pondělí, tak se trochu obávám. Ale naštěstí nato skoro vůbec nemyslím. Tak to jde.
Neboj když tak ti vezmou plodovku, ale tá dopadne dobře. Musí. A ty taky musíš věřit.

Misurdo tak odpočívej a nezlob. Žádné špinění, to se nedělá.
Dneska je to už lepší? Nešpiníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.9.07 12:47

prave utekam do poradne, potom sa ozvem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
26.9.07 12:54

Tak pak se pochlub, co ti dělali a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
26.9.07 13:42

ahojda,
jsem chtela napsat dobre rano, ale koukam, ze by to bylo s krizkem po funuse :lol: :lol:
misurdo-taky jsem zvedava co ti reknou. a neblbni nam tady s tim krvacenim. rika se ,ze kdyt jsou problemmy behem tehu, ze je pak pohodovy porod. tak na to mysli

stejfo-urcite budou dobry vysledky. ja v pondeli jdu zase na tu genetiku, tak bude alespon o cem psat. to bis, ze doufam, ze vse bude ok. hodne si hledam clanky a pry 98% nebo tak nejak jsou falesne pozitivni. je to nepresny kvuli tomu, ze maji nejaky tabulky na hodnoty a stari plodu. no a kdyz stari plodu se spatne urci, tak to muze haprovat. sice se uklidnuju, ale stejne na to myslim. ale vylozene se nenervuju, jenom to v ty hlave je

taky chodite ted na houby? je jich uplne strasne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
26.9.07 13:53

Jitko tak to je dobře, že se nestresuješ. a že na to myslíš je normální.
Na houby jsem byla jednou a ted je suším. Ale myslím že mi to bude stačit. Petr to je manžel je moc nemusí.
A už máte vybrané jména?
Já se pořád nebůžu rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí