Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
20.9.07 07:58

Dobré ráno maminy.
Tak nic jsem nekoupila, co jse mi líbilo tak neměli moje číslo a tak. Koukala jsem i na věcičky na mrňata, ale kupovat začnu až po testech. Ty věcičky jsou úžasné-pidi věcičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.9.07 08:32

Ahoj holky,

pořád lezu na váhu, vyhledávám různě na internetu váhové přírustky a nemůžu se v tom vyznat.
Jaký máte vy váhový přírustek teď kolem toho 16.týdne? A co bříško a pohyby jste tady včera zmínili. Mě se totiž včera večer v posteli zdálo, že jsem něco cítila, je to možné?
Jinak já jsem přibrala dvě kila a bříško už taky trochu mám.

U nás - v Šumeprku je krásně a modro, svítí skuníčko.

Ahoj Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
20.9.07 09:17

Ahoj Verčo dneska jsem taky vylezla na váhu a pomaly se blížím ke své výchozí váze.Na začátku jsem zhubla 2,5 a ted mám už 2kg spátky.
Moje bříško jsem včera hodila do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.9.07 09:25

ahojky!!!!

my vahu doma nemame, ale ked som bola v utorok na tu krv, tak som mala 66kg a kedze neviem kolko som mela pred otehotnenim, tak len hadam ze mam nejake 3-4kg navysse :lol: a to si myslim ze je v pohode. este ze som taka leniva, lebo keby som jedla kazdy krat ked zacitim hlad uz by som mala asi o 10kg viac :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
20.9.07 09:28

taky mám momentálně 66 kg. No jsem zvědavá kde skončím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.9.07 09:41

ked budem jest tak ako doteraz tak by to nemalo byt nejake strasne, len dufam ze sa nerozzeriem :wink: :wink: :wink:

enko a ty vlastne co s tym tlakom? mas to v poriadku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.9.07 09:42

To jsou krásná bříška.
Já mám 65kg momentálně.

Zkusím se vyfotit a taky dám do galerie. Ale takové bříško myslím ještě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.9.07 09:44

Verco, prvni tehotenstvi jsem v tuhle dobu mela nahore 5kg (konecny prirustek byl 30kg) no a tedka mam jen 0,5kg a citit jsi mohla, zalezi na spoustu okolnostech (jak jsi hubena jak je mimco natocena a polozene a jak je velike;)) a birsko je taky v galerce ;)

misurdo, tlak krasne ukazkovy (mam doma tlakomer) dokonce i u doktorky tolik neskace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.9.07 09:47

enko tak to je super!!!! :lol: len nech to vydrzi!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
20.9.07 09:47

Ahojky,
no já jsem přibrala asi kilo a teď mám 54,5.Ale když se na sebe kouknu do zrcadla mám pocit,že jsem musela nabrat tak 5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
20.9.07 09:51

Tak to asi vypadáme podobně.Taky jsem myslela že to bude horší, že to půjde rychleji nahoru, ale zatím se držím a nežeru. I když je pravda že mi začalo víc chutnat.
Enko tak to super že se tlak uklidnil.
Verčo tak to ti závidím, že jsi už něco cítila. Já chci taky, sleduji to večer v posteli, ale zatím jsem neměla to štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.9.07 10:48

dobre rano,
tak dalsi prispevek-mam 66,6. prijde mi, co jsem v praci tak spis hubnu, ale urcite to dozenu.. pres leto jsem pribrala a da se rict, ze tuk jde dolu a bricho nahoru, tak se to zatim vyvazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
20.9.07 14:11

No maminy asi odpočívají, koukám že nikde nikoho.
Je tam tak krásně a já musím sedět v práci. Hned bych jela domů. S mím pějskem na hezkou procházku někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
20.9.07 14:18

ja som varila obed, ale teraz budem uz len odpocivat, urcite zasa zadriemem :wink: , ale vlastne rano som povyhadzovala polovicu skrine na postel lebo bol v nej hrozny bordel a chcela som to dat do poriadku ale furt sa mi do toho nechcelo, takze dnes ma to uz neminie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
20.9.07 14:26

Misurdo a co jsi dobrého vařila? Já měla gulášek s rýží, byl moc dobrý. naštěstí vařit jsem ho nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí