Poradna duly
Jana Čurdová
tak to ti zavidim
, ja som si este na seba nic nekupila, teda vlastne jednu mikinu za 300, ktora sa dost roztahuje,je to velkost XXL, mozno mi vydrzi aj do konca tehu, ale urcite by som chcela aspon 2 nohavice a neviem co na zimu, ci nejaku bundu
ale tento tyzden alebo buduci pojdeme do wiedne, tam musim nieco kupit ![]()
dobre rano,
Misurdo, gratuluji k pozemku.
byt ve vlastnim je parada. sice budete mit behani a starosti, ale stojito za to.
jinak rano jsem byla na odberu, vysledky si mam volat v patek. to je frcak. tak uvidime. rano byla zima jako blazen, myslela jsem, ze snad budu skrabat auto. vypadalo to, ze bude hezky, ale slunce uz je zase skoro v tahu
![]()
Dobre ranko damy!
Misurdo - super, bude domecek. Ja jsem se do baraku moc nehrnula, byl to tatouchuv sen, ale musim uznat, ze je to fakt dobry. Vic prace, ale jinak super. Tak at to vyjde podle predstav a hlavne stastnou ruku na firmu a pevne nervy na urady.
Me plete mamka na zimu teply ponco. Ted ho sice nebudu uplne potrebovat, ale naznaly jsme, ze je to prakticky. Bud bych to nosila pres tlustej svetr nebo rozepnuty kabat ci bundu. Kupovat novy se mi nechtelo.A taky doufam ,ze nebude -2OC, ale spis zima jako loni.
Jitus - drzik palce na vysledky. To je teda fofr! A u nas je azzuro a sviti slinicko, hec.
Ponco dobry, asi i dost pohodlny. No jooo, vy Moravaci musite mit vzdycinky neco extra
ale je fakt, ze tam je vzdycky lip. ja jsem kousek od hor, tak to je proste jina kava.
Jukla jsem do snazilek(neco jsem hledala) a koukam, ze sis mejdan uzila, to je dobre.
ja jsem do svych triceti moc nepila, az v poslednich letech trochu a ted uz zase nepiju. aspon mi to tak nechybi. ale znam takove, ktere s tim maji obcas problem
dobre rano a dakujem!!!!! ![]()
u nas je tiez krasne
, ale ja som si tento tyzden naordinovala vazny klud, lebo som to cez ten vikend asi trosku prehnala a zacala som zasa trosku krvacat, ale uz to zasa preslo.
uz budu hodna ![]()
no my sme zatial pozhanali peniaze aspon na vyplatenie pozemku ( sme napoziciavali od rodiny
) a teraz uz len surfujeme po internete a hladame domcek co by sa nam pacil, ale je to tazke, asi sme moc narocny, ked sa nam paci opticky, tak nam to vacsinou nevyhovuje podorysom a opacne
![]()
mischni jaka byla oslava? ![]()
jitus drzim palce!!!! ![]()
Misurdo - nezlob!!!To se ti v tom spitele tak libilo? A prusvihu iz bylo dost,ne?
Oslava byla super, pizza, palacinky, vinko, jen me dnes poboliva hlava, asi jsem odvykla. A to toho vina byly asi 4dcl! Ale pekne jsem se odreagovala.
Hanule - to vis - Jizni Morava - raj na zemi. ![]()
Dobré ráno, u nás na severe taky nic moc, zima a zataženo.
Vložila jsem fotku mého malého bříška. Nepovedlo se mi ji otočit, tak budete muset točit hlavy.
Jituš tak to je fakt fofr, za 2dny. Budeme držet palce.
Misurdo tak to je super že jste sehnali penízky na pozemek aspon něco máte vyřízeno.
Koukám že Werča se nám taky ukázala a utrácela, ale občas to musí být.
Misurdo na koni už jezdím hrozně dlouho. Teď tak chodím jenom něco málo pomoct, ale nic těžkého. Vyčistím nějakého koníčka, mého miláčka.
Hrozně mi to chybí a už se těším až se budu moct vrátit do sedla.
Ahoj taky se hlasim ze jeste ziju
docitala jsem ale vsechno jsem zapomnela ![]()
EnkaL píše:
Ahoj taky se hlasim ze jeste ziju![]()
![]()
docitala jsem ale vsechno jsem zapomnela
Enko a jak se máš? Já dneska ráno zase telefonovala na záchodě, naštěstí jsem nic nevyblinkala. Taky nebylo co.
stejfo to brusko este dorastie, ale asi si tam pred tym nemala ani milimeter tuku, co? priznaj sa ![]()
Misurdo tak to bych neřekla, něco málo tam bylo.
Ty jsi hubenější, teda co jsem vyděla na fotke. Určitě.
Stejfo.potesila si mne, protoze ja mam zhruba stejny brisko jako ty. ale my je brzy dozeneme.
![]()
Jituš koukám že máš úplně stejně 15+4 kdy ti řekli termín porodu?
Zjimavé je že mne tak zůstává 176 a tobě jenom 171. Nebo tak nějak.