Poradna duly
Jana Čurdová
no ja som tak akurat, ale este pred otehotnenim som chcela dat nejake 4 kg dole, ale to boli len take moje sny, nic som pre to nerobila
a teraz sa vytesujem ze uz nemusim
, ja som vlastne ani nejak schudnut nechcela, ale skor som chcela premenit ten tuk na svalovu hmotu ![]()
moja susedka tomu tiez nechce verit ako mi to brucho rastie, mozno tam mam nejakeho votrelca
![]()
mischni inak som skusala ten trik s tym svetrom a vazne mi je dnes lepsie (mozno si to len nahovaram ale podstatne je ze uz nemam zacpany nos) takze dik!!!
![]()
Stejfo- podle menstruace 12.3. a podle ultrazvuku 8.3.. ale setra mi to porad pocita podle PM, nevim proc mame odpocet jiny
stejfo, az na litani kolem koupe bytu je to vsechno v pohode a neboj telefonovani brzo prejde…
misurdo, to neni k smichu tomu se rika tehu demence
![]()
Enko koupě bytu to jsou samé krásné starosti.
Jitko tak já mám termín 8.3. i podle PM i podle UTZ. No necháme se překvapit.
Misurdo nějaký vetřelec tam možná bude. A pohyby ještě necítíte?
stejfo, no zatim je to jen uz mesic dohadovani s realitkou a nic z toho
tedka se to uz snad nekam hne… no doufam ze do vanoc budeme bydlet
a pohyby necitim ![]()
Enko někdy to je na díl, ale do vánoc to určitě bydlet budete.
Já jse koukala na maminy z února a tam už některé pohyby cítí. Tak jsem zvědavá jestli to spoznám, když to příde.
stejfo, neboj poznas to je to uplne jine nez cokoliv predtim ![]()
Maminy chtěla jsem se ještě zeptat. Když vám brali krev museli jste nalačno? Jdu už v 8 ale vstávám v 6 hodin a do 8 nevydržím.
stejfo, pokud na triple testy tak nemusis byt na lacno, pokud na odbery klasicke tak ano
stejfo- prekvapeni to bude kazdopadne. 8.3. je docela dobry-den zen
ale jeste lepsi by bylo 3.3., to jsme se s tim mym seznamili.
na pohyby se taky tesim. vim, ze se prcek hybe, protoze nekdy mam na brise tu bouli a nekdy ne, ale jak se toci to nevnimam.
na dalsi ULZ jdu na konci rijna(aspon doufam, ze driv neskoncim na plodovce) a rikali jsme si, ze kdyz to bude videt, tak si nechame rict, co to je
Enko díky je to na Tripl.
Mi si to taky necháme říct, teda když to bude vidět. Neboj určitě to bude dobré a na plodovku nebudeš muset.
Tak maminy já se pomaly rozloučím, jedu do města, potřebuji boty podzim-zima. A asi kouknu i na mimi něco. Krásný zbytek dne dávejte na sebe pozor a i na bříška. papa zítra. ![]()
enko a vy sa kam stahujete? do vacsieho alebo len prec od rodicov?
ja som bola dnes mrtva, zaspala som po obede a potom som sa nevedela prebrat, ale teraz uz fungujem zasa normalne ![]()
ja chodim na tie odbery furt najedena, lebo nas lekar ordinuje az od druhej poobede a aj ked mi brali krv ten prvy krat, tak mi nic nehovorili.
a pohyby tiez este nic, ale ja si na ne pekne pockam ![]()
tak vy uz asi vsetky spite, tak dobru........ ![]()
Misurdo, pryc od rodicu a do vetsiho to bude taky sice min mistnosti ale budou prostornejsi ![]()
dobre rano