Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
19.9.07 11:18

no ja som tak akurat, ale este pred otehotnenim som chcela dat nejake 4 kg dole, ale to boli len take moje sny, nic som pre to nerobila :lol: a teraz sa vytesujem ze uz nemusim :lol: :lol: :lol: , ja som vlastne ani nejak schudnut nechcela, ale skor som chcela premenit ten tuk na svalovu hmotu :lol:
moja susedka tomu tiez nechce verit ako mi to brucho rastie, mozno tam mam nejakeho votrelca :lol: :lol: :lol:

mischni inak som skusala ten trik s tym svetrom a vazne mi je dnes lepsie (mozno si to len nahovaram ale podstatne je ze uz nemam zacpany nos) takze dik!!! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.9.07 12:17

Stejfo- podle menstruace 12.3. a podle ultrazvuku 8.3.. ale setra mi to porad pocita podle PM, nevim proc mame odpocet jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.9.07 12:32

stejfo, az na litani kolem koupe bytu je to vsechno v pohode a neboj telefonovani brzo prejde…

misurdo, to neni k smichu tomu se rika tehu demence :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.9.07 13:09

Enko koupě bytu to jsou samé krásné starosti.
Jitko tak já mám termín 8.3. i podle PM i podle UTZ. No necháme se překvapit.
Misurdo nějaký vetřelec tam možná bude. A pohyby ještě necítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.9.07 13:11

stejfo, no zatim je to jen uz mesic dohadovani s realitkou a nic z toho :roll: tedka se to uz snad nekam hne… no doufam ze do vanoc budeme bydlet :lol: :lol: :lol: a pohyby necitim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.9.07 13:34

Enko někdy to je na díl, ale do vánoc to určitě bydlet budete.
Já jse koukala na maminy z února a tam už některé pohyby cítí. Tak jsem zvědavá jestli to spoznám, když to příde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.9.07 13:44

stejfo, neboj poznas to je to uplne jine nez cokoliv predtim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.9.07 13:50

Už se nato těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.9.07 13:53

Maminy chtěla jsem se ještě zeptat. Když vám brali krev museli jste nalačno? Jdu už v 8 ale vstávám v 6 hodin a do 8 nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.9.07 14:11

stejfo, pokud na triple testy tak nemusis byt na lacno, pokud na odbery klasicke tak ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.9.07 14:20

stejfo- prekvapeni to bude kazdopadne. 8.3. je docela dobry-den zen :lol: :lol: ale jeste lepsi by bylo 3.3., to jsme se s tim mym seznamili.
na pohyby se taky tesim. vim, ze se prcek hybe, protoze nekdy mam na brise tu bouli a nekdy ne, ale jak se toci to nevnimam.
na dalsi ULZ jdu na konci rijna(aspon doufam, ze driv neskoncim na plodovce) a rikali jsme si, ze kdyz to bude videt, tak si nechame rict, co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.9.07 14:25

Enko díky je to na Tripl.
Mi si to taky necháme říct, teda když to bude vidět. Neboj určitě to bude dobré a na plodovku nebudeš muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.9.07 15:13

Tak maminy já se pomaly rozloučím, jedu do města, potřebuji boty podzim-zima. A asi kouknu i na mimi něco. Krásný zbytek dne dávejte na sebe pozor a i na bříška. papa zítra. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.9.07 23:36

enko a vy sa kam stahujete? do vacsieho alebo len prec od rodicov?

ja som bola dnes mrtva, zaspala som po obede a potom som sa nevedela prebrat, ale teraz uz fungujem zasa normalne :lol:

ja chodim na tie odbery furt najedena, lebo nas lekar ordinuje az od druhej poobede a aj ked mi brali krv ten prvy krat, tak mi nic nehovorili.

a pohyby tiez este nic, ale ja si na ne pekne pockam :wink:

tak vy uz asi vsetky spite, tak dobru........ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.9.07 07:00

Misurdo, pryc od rodicu a do vetsiho to bude taky sice min mistnosti ale budou prostornejsi :wink:

dobre rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital