Poradna duly
Jana Čurdová
tak to je dobre
varila som hovadzi gulas
, chcela som k tomu spravit ryzu ale nakoniec som dostala chut na halusky
![]()
a nemozes sa niekde zasit a si podriemat? ![]()
dobre ranko,
koukam, ze jsme ted vsechny asi v jednom kole, nikde nikdo
Ja se vcera prekonala a sla jsem za kamoskou pres cele mesto, pak jsme chodily po lese s jejim kocarem a vecer jsem sla pesky domu. Jsem na sebe docela hrda, protoze v prvnim trimestr bych to vubec nezvladla. a rostou houby. u cesty bylo klouzku, dokonce i hrib!!
ten muj se vraci az v nedeli, tak to asi nepujdem. mozna v tydnu, ale aby jeste byly.
dneska v deset volam na vysleky, tak pak dam vedet
dobre rano!!! ![]()
no ja som v podstate stale u PC, len obcas ho musim pozicat igorovi ![]()
ale po obede je tu vacsinou mrtvo
jitus bacha na muchotravky!!!
ja sa v hubach vobec nevyznam
, poznam len sampiony a hlivy, ale kupujem ich len v obchode ![]()
neboj, sbiram jen co znam. ale my je tam vcera nechaly, protoze jsme je nemeli kam dat a kocar se nam nechtelo spinit.
my si pak byly sednout na kavu-ja si dala horke maliny s vanilkovou zmrzlinou, moje oooblibena kombinace, a sedela tam pani s taaak krasnym kocarkem
snazim se tu znacku hledat na internetu, zatim neuspesne. jsou to mozna Polaci. stejne se tam asi pojdedeme podivat. zatim je cas. ale mel hlubokou korbu a k tomu v cene druhou sportovni. a byl hlavne vyssi. ja zjistuju, ze vetsina je na me moc nizka. jo a znacka byla Baby World
horke maliny s vanilkovou mnaaaaaaaaaaaaaaaam tak to tiez mozem ![]()
ja som prave dnes nad tym rozmyslala, ze ako to bude s kocikom a ostatnymi vecickami pre babo, ked este igor nerobi a vsetky peniaze co sme mali sme dali do toho pozemku. brrrrrrrr, ani na to nechcem mysliet
, nejak bolo nejak bude ![]()
Ahoj maminy, já jsem tak ráda že už je pátek. Dneska máme firemnú párty,ale źdržím se asi jenom chvíli. O víkendu jedeme k tchánovcom, už jsme tam dlouho nebyli. Jsou hodný, ráda k nim chodím. A v sobotu nám mají přivést zábradlí na balkon. A konečně bude barák hotový. Teda ono se tam vždycky najde něco na spravování.
Jituš tak to jsi se hezky prošla, a takou smaženici bych si dala.
Jitko a nemyslíš Baby Welt, ale to nejsou poláci. I když tento kočárek nemá hlubokou korbu, má jenom vložnou tašku.
Misurdo to máš pravdu, s těma penězma to je těžké. Člověk by se z toho mohl zbláznit. Mi platíme hypotéku a teda není to vůbec malá částka 13000. Kým děláme oba tak to jde, ale když budu na mateřské tak to bude kruté. No jo nějak se to bude muset zvládnout.
inak ty s tvojou vyskou asi vazne budes mat problem zohnat kocarek, som si vsimla ze vacsinou robia akesi bonsaje. ja som sa uz tiez pozerala po nete, ale myslim ze je treba to vidiet live. ![]()
ty vole , ze 13000. tak to je dobra palka
, to by musel zarabat aspon 300000 aby sa to dalo platit ![]()
No říkám zatím se to dá, musíme doufat že to pude i nadále.
Ohledně kočárků, tak mám hroznou dilemu. Čím víc se na to dívám, tým mám větší problém s výběrem. Žijeme v horách, takže potřebuji něco do sněhu, lehkého do kopců a i bezpečného a za rozumnou cenu. No jestli něco takového najdu, tak budu šťastná jak blecha.
Jitko tak držíme palce, ale určitě ty výsledky dopadnou dobře. Dej hned vědět. Jo. ![]()
Dobre ranko damy!
Tak vas zpovzdali sleduju, co je noveho.
Jitus - tak co kontrola? Ty ses teda turista, takova prochazka.
Ostatni zdravim. ![]()
devcata, jenom rychle, musim jit pracovat.
tak me posilaji na genetiku, ze tam neco je a pak se rozhodne, jestli plodovka. kolegyne mi rikala, ze pry pujdu stejne. trochu jsem to obulela, jsem z toho mimo. zaci z toho byly taky divny, takhle me jeste nevideli.
pokud mate nekdo zkusenosti, napiste mi prosim.
ozvu az tak odpoledne po praci, ted nebudu moct
diky
![]()