Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
1.10.07 16:39

stejfo, jj je to problem hrozi mi potrat a jeste hodne casto krvacim a prasky nezabiraji jak maji :(

jitus, drzim palce…

ja vysledky triple testu stale nemam mam si zkusit zavolat ve stredu (clovek by rekl ze skoro za tri tydny uz by tam mohli byt ze?) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 16:44

jezis enko, a to si len tak povies ze krvacas? 8O a co na to lekari? z coho to je? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
1.10.07 16:47

to se bat nemusite. ty hlavne pekne lez a pak budes v pohode :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.10.07 16:47

misurdo, uz jsem to tu psala driv ;) asi pred 14 dny mozna uz to bude tri tydny… no a doktori na to ze mam lezet (no s rocnim prckem tezko) a je to z toho tvrdnuti, moje deloha se rozhodla ze proste miminko nechce a tak ho vypuzuje z toho i to krvaceni :) ale neboj krvacim jen obcas po velke namaze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 16:51

a ja som myslela ze uz ti to davno preslo a ty takto :! :?

enko sak uz si skoro v polovicke , tak este chvilku vydrz :wink: a odpocivaj ako sa to len da ( je mi jasne ze to moc nejde) :wink:

no a s tyma testama, teda neviem kam to posielaju (zeby na slovensko? :lol: ):evil: ja som vedela vysledky do tyzdna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
1.10.07 16:53

enko-to si me vylekala. drz se :! ty testy mas asi ok,protoze to by ti asi volali, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.10.07 16:59

misurdo, jj asi mi je posilali k vam na slovensko a tedka to trva tak dlouho :) ale kdyby bylo neco spatne tak snad volali cislo maji :) (tim odpovidam i na tvoji otazku, Jitus) a az uvidis jaky je odpocinek s rocnim prckem tak budes vedet jak se odpociva (no tedka uz hodinu a pul lezim protoze spinka jako andilek po zachvatu vzteku) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 17:01

tak to by mal tie zachvaty mat castejsie :lol: :lol: :lol: , ale radsej nie, este skoncis niekde na psychiatrii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.10.07 17:05

misurdo, on je ma cele dny je to takovy vztekloun po mamince :lol: :lol: :lol: kamaradka se o vikendu divila co dela :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
1.10.07 17:06

enko-tak drzim palce at mimus nezlobi-malej i velkej

devcata, bezim, zitra napisu, kdy me napichnou to bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 17:08

ale to je len taky vek, jeho to urcite prejde :wink: urcite musis za nim len behat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.10.07 17:11

jitus, budu s napetim cekat :)

misurdo, no kdyz si sednu tak rekne „mama“ chyti me za obe ruce a tahne me zase ke hrackam :) no ale ja do toho doma i pracuju tak je to obcas hodne na palici :D ale je to zlaticko i kdyz vztekly a ono ho to za par mesicu zase prejde :) prezili jsme i horsi obdobi (jeho prvni tri mesice a prorvane noci, absence spanku atd.) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.10.07 17:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.10.07 17:19

aj ten druhy je chlapcek? :wink:
je zlaty ten tvoj neposeda :wink: :wink: :wink: uz aby sme aj my mali take deturence :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
1.10.07 17:22

ten druhy chlapecek je syn te kamaradky se ktere jsme byli na chate je o tri mesice starsi nez Standik a strasne zlaticko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí