Poradna duly
Jana Čurdová
Misurda: nj taky doufam, piju kazdy rano citron s teplou vodou
,ale jak v tom clovek porad je tak tomu stejne asi neunikne
u tech her jsem se celkem zasekla
celkem zabava
ja hraju toto:
http://www.worldofwarcraft.com/index.xml
momentalne za hordu pac hodnaci uz me prestali bavit ![]()
Jitus: dekuju za privitani a drzim palce aby ti ta amnio dopadla dobre
Ahoj tehulky ![]()
Gissele, ja sice nahraju WoW ale obcas si zahraju Lineage II. coz je neco podobneho (proste taky rpg) jen tedka neni cas takze hraju uz jen obcas
![]()
Nj ja taky hraju vetsinou vecer, kdyz uz Milis spi, nebo kdyz je u babicky
(kdyby vedel jak mama pari na poci
). Hrajeme s manzou, takze je to celkem zabava, nekdy se u toho teda i pohadame, kdyz treba udelam nejakou chybu a umrem vicekrat za sebou
, ale jinak jsme celkem normalni rodinka.
Gissele, tak to vypadalo u nas taky ale manzel se tedka vrhnul na zkoumani pocitacu a dalsich podobnych veci takze hraju sama a to me nebavi a hrat nechce
jinak nebyl jeste tak pred pul rokem sednout vecer misto tv k pocitaci a zacit hrat a hadat se u toho (za:,–(ne me totiz neposlouchal)
![]()
nj oni jsou ty chlapi hrozne jesitni
, se mnou manza skoro celej vecer nemluvil jenom proto, ze mam lepsi brneni
![]()
V lete taky tolik nehrajem, ale v zime je to temer nutnost ,aby se clovek vecer z ty televize nezblaznil. Treba to tvyho manzela zase chytne ![]()
musim se vam pochlubit, dostali jsme hypo budeme mit bytecek hura hura hura
![]()
enko teda parada ![]()
my sme ten pozemok nechali tak, lebo sme si zistovali okolo toho a dozvedeli sme sa ze je v zaplavovem pasme
. sice voda tam este nikdy nedorazila ale pri tomto pocasi clovek nevie co kedy dojde
![]()
inak som sa dobre pobavila na tom ako ste tu rozoberali tie hry
![]()
ja som mala na navszteve mamu a potom som musela zacat varit, a som sa zasekla medzi polievkou, tak idem este dosmazit ten syr ![]()
Ahoj děvčata,
Enko gratuluji k hypo ![]()
Jitko tak to je dobře že už máš odběr za sebou, ted jenom počkat na výsledky. Ale ono to určitě dobře dopadne.
Werčo nesmíš jenom pracovat, musí se i odpočívat. Takhle si to těhu vůbec neužiješ. Ale jsem ráda že se vám všem daří.
Gisel tak to máš pravdu, že chlapi jsou ješitní. A snaž se vyhnout bacilům, i když číhají všude.
Včera jsem si koupila boty konečně. Ale chtěla jsem se kouknout na kočárky a oni ten krámek zrušili, nebo co. Tak jdu dneska do jiného, teda jestli tam bude.
Tak popřeji vám krásný víkend, doufám, že sluneční a v pondělí v plné sestavě. Ju
Zatím papa ![]()
Dobré ráno těhulky, přeji krásný pondělí.
Tak jaky byl víkend? Mi byli na dříví v sobotu a u tchánovců na oběd.
Jinak všechno v pořádku, bříško roste a mám pocit, že se nějak rozběhlo.
ahoooooooooooj!!!
my sme nic nerobili, akurat sme boli a takych mini prechadzkach a zase doma ![]()
dneska ma zobudil telefon, neviem sa prebrat ![]()
stejfo tak hod novu fotku!
dobre ranko
![]()
dekuji vsem za povzbuzeni
ted to musim psychicky zvladnout do 17. rijna a pak to snad bude ok.
ja vikend lezela na tom gauci a poustela jsem si hvezdnou branu, jsem fanda aspon mi to utece. taky jsem zvladla precist za jeden den knizku.
jinak mi prijde, ze moc nepribiram, vazim porad stejne
Misurdo pokusím se poslat něco aktuálnějšího. Já přibrala už 1,5 Kg.
Ale naštěstí to zatím není vidět.
Jituš tak hezky odpočívej a mysli pozitivně. Ono to dobře dopadne. 17 tady bude cubydup. Uvidíš.
koukam. ze misurda jde zitra na UZ, to se urcite tesis,vid??? ja se taky nemuzu dockat. priste se zeptam mudr, jestli nam to nahraje, nevim, jestli to dela
jinak favorita na kocar mam zatim roan maritu. v utery jsem jeste byla v Pardubicich a v par obchodech jsem okukovala. nektery ceny mi prijdou teda fakt prehnany. ale nekde jsou zase rozumny
no tesim sa strasne , aj ked budem zajtra urcite cely den nervozna
tiez som zvedava kolko som pribrala
a som si povedala ze ked to dobre dopadne, tak az uvidim nieco pekne zacnem s nakupovanim ![]()
jitus pekny kocik a chces taky modry aj ked budete mat dievcatko?
ja sa pozeram skoro kazdy den po kocikoch a stale neviem.
mam zopar favoritov, ale chcem ich vidiet najprv na zivo a tiez si citam o nich diskusie, nech viem co sa da od nich cakat. ja rozmyslam nad nejakou dvoj-trojkombinaciou a sme si povedali ze nechceme ist cez 20.000 sk ![]()