Poradna duly
Jana Čurdová
V pátek jsem byla koukat na kočárky a teda musím říct, že vybrané nemám. Známá prodává kočárek Mutsy i s věcami kolem autosedačka, různé fusaky a nevím co ještě za 10000, tak se na něj jdu mrknout. Možná do toho pudu. Já potřebuji něco lehkého, bydlím na kopci a dost velkém 20min pěšky.
tak to je dobra cena!!!! ten kocik sa mi tiez paci
a este sa mi pacia aj taketo,
http://www.kocikovo.sk/…1fa409e8.jpg?…
http://www.kocikovo.sk/…y/329030.jpg?…
a este aj ine, ae nechce sa mi to vsetko hladat
Cauves holky,
ty kocarky jsou moc hezky, me se moc libi ten druhy, ale mam jeste ve sklepe kocarek po Milisovi tak asi pouziju ten, i kdyz k nemu nemam autosedacku pac ta uz je davno prodana, tak jsem chtela aspon nejaky lehky golfky na pozdeji s tim aby se na ne dala pridelat ta autosedacka. Pac pak se s ni porad tahat v ruce, to se dost pronese. A zase ten kocar po Milisovi je dost tezkej ma skoro 18 kilo mez mrnouse a to se taky omrzi, kdyz se to pak porad taha z auta. Ale na jezdeni na prochajdy je dobrej a pohodlnej
.
Se vam musim priznat, ze jsem dneska normalne uplne zapomela, ze mam jit na kontrolu, mi volala zdesena sestricka jestli jsem v poradku
a ja jsem si zrovna pila cajicek, jedla chlebicek a cucela s Milisem na pohadky. Jsem se citila celkem provinile, ale co se da delat, posledni dobou nejak zapominam
. Kazdopadne jsem se preobjednala na pristi tyden tak to uz doufam nezapomenu. Jsem zvedava jestli uz bude videt kdo to bude
.
jeeeeeeej gissele tak to by sa mi nemohlo stat ze zabudnem na prehliadku
, ale inak zabudam pravidelne na hocico. minule som volala sestre, lebo ma cosi napadlo, ale dodnes neviem na to prist, ze co som to vlastne chcela ![]()
Ahojky ![]()
Tak jdu dnes na kontrolu.Snad už poznáme jestli to bude holčička nebo chlapeček
Jinak už mám 3 dny nějaký zánět či co.Dnes mi na to doktor doufám něco dá,protože trpím jak pes ![]()
Jinak v galerce je už fotka kočárku (ale ve špatný kvalitě,je to focený mobilem a na blbým světle) a teď mi akorát přišla postýlka http://www.vlacek.cz/…o::3522.html.
Zapomněla jsem se ráno vyčůrat do skleničky,tak snad nebude vadit odpolední moč.Ale mám pocit,že tady nikdo psal že to neva ![]()
Tak se mějte a chválím kočárky ![]()
ja nevim co se to se mnou deje, si dokonce ani nepamatuju v kterem tydnu jsem
, obcas uplne zapominam, ze jsem vlastne tehotna
. No kdyby mi bylo tak zle jako na zacatku tak by mi to bylo jasny, ale ted kdyz mi je celkem fajn … mno pak mi to vetsinou pripomenou kalhoty, ze jsem ty dve kilca uz pribrala
. A kdyz jdu k doktorovi na prohlidku, tak si pisu celou dobu na papirek otazky, na ktere se ho chci zeptat
a pak mu predcitam. Pokud teda nezapomenu na tu prohlidku.
Werco taky myslim, ze to nevadi, uz jsem taky zapomela
.
Btw. normalne tolik nezapominam, mam celkem pamatovaka fakt ![]()
misurdo- barvu jeste nevim, to az budu vedet, co to je. tenhle je na ukazku. jinak to mam s vyberem dost omezene, protoze jsem dost vysoka 180 a vetsina korbicek je dost nizko. kdyz si predstavim, kolikrat se budu ohybat
, tak musim volit vyssi. ale tenhle se mi fakt libi. chci prostornou korbu, ctyri velky kola, no proste se mi libi klasika. a jeste k nemu maji sportovni sedacku. a co se ptam, tak docela vydrzi
gissele-to je teda prca, ale chapu to, kdyz uz mas doma decko, tak nevis poradne co je za den a mas jeste jine starosti. vetsina z nas jsme prvorodicky, takze cekame na kazdou kontrolu, co bude noveho
weco-tak pak dej vedet, co si videla a eventuelne hod nejake foto do galerky
![]()
GISSEL tak to je teda průšvih, a nemohli tě vzít ještě dneska?
Já si budu muset taky začít psát co se chci zeptat. Naposled mi to řekl sám, protože jsem zapomněla co chci
Werčo ohledně moči si nedělej hlavu, ono to je jedno kdy to načúráš. Dej vědět jak dopadla ko. Ju? A když budeš koukat na UTZ koukej pozorně jestli tam neuvidíš něco mezi nožkami. Taky jsem zvědavá budeš první.
werco tak to som zvedava aj ja ze co ti povedia
drzim palce!!!
jitus tak to mas tazke, ale ani mne sa nepacia tie kociky co su skoro az na zemi
, prave pre to to musim ist omrknut niekde na zivo ![]()
gissele
![]()
tiez som mrkla na tu fotku. ten kocarek je tiez pekny, len som nevedela rozoznat poriadne tu farbu. modra alebo zelena ![]()
ja tenhle nazivo prave uz videla a je skvelej. libily se mi i jine, ale pak jsem prave zjistila, ze maji korbu az u zeme.
delam si v troube kachni stehna, tak uz se na ne moc tesim a o vychazce si jeste pujdu koupit cervene zeli. vcera jsem se odvazila i vstat a pekla jsem pernik-recept od zname a navsteva si ho moc pochvalovala. ja jsem spis na sladky, i kdyz ted trochu mene
![]()
mnaaaaaaam ze cervene zeli, tak to bych si dala.
ja som zatiel u hovadzej polievky zo vcera a drahy ze chce zemiaky a rajcinovu omacku, no moc sa mi do toho nechce, lebo tam mam este medajlonky od vcera ale co by som nespravila pre takeho dobreho manzela ![]()
oni ho maji v mnoha variacich. premyslela jsem o cerveno-cerne.ta je v podstate i univerzalni