Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
8.10.07 13:37

zacinam trochu citi bricho, jdu si na chvili lehnout, jeste se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
8.10.07 13:43

Jitko je pěkný, podobný má Inglesima v pátek jsem ho viděla a dá se na něj na:,–(it i autosedačka je i lehký, krásně houpe a po složení je skladný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.10.07 14:03

jitus to ta este stale boli? :wink: nech to rychlo prejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
8.10.07 15:01

Misurdo koukám, že zítra jdeš na UTZ, tak to ti závidím. Já chci taky. :cry:
Dneska jdu poprvé cvičit, tak jsem zvědavá jaké to bude.
Rozloučím se dneska mizím brzo. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.10.07 15:11

tak si to cvicenie uzi!!! :wink: ja idem na ten utz az o pol stvrtej, takze zajtra rano som este tu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
8.10.07 16:19

Takže u doktora vše ok.A budeme mít chlapečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.10.07 17:31

werco a uz na 100% isty chlapcek? a co ste vlastne chceli viac? :wink: ale hlavne ze je vsetko v poriadku a ze uz mu mozete hovorit „on“ :lol:
super spravy!!!! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
8.10.07 18:23

Tak to je supr :potlesk: hlavne ze je vse v poradku, ted uz jen vybrat jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.10.07 21:14

stejfo-taky jsem koukala na inglesinu,ale je na nas moc draha. tenhle ma v podstate stejne paramatry a je o deset tisic levnejsi.

misurdo- jak jsem tady dyl sedela, tak mi ztvrdlo bricho, tak jsem radsi supajdila si lehnout

werco- mooooc gratuluji k chlapeckovi :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
9.10.07 07:47

Werčo obrovská gratulace-chlapeček krásné. Hned mi vběhla malá slzička do oka. To je dobře, že jste zdravý.

Včera jsem byla na tom cvičení, měla jsem nejmenší břicho. Bylo to fajn a normálně mně bolí i záda z toho. Hodina uběhla jak nic.

Misurdo tak vstávej a piš.

Jitko je pravda, že jsem na Inglesimu koukala, ale nějak jsem si nevšimla ceny. Konečně jdu dneska po práci čumnout na ten kočárek. Pořád do toho něco vlezlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.10.07 09:02

dobre rano vsem :lol: :lol:
stejfo-tak pak napis co se ti libilo. je neuveritelny, kolik typu a vyrobcu kocaru je. vsak to je taky pekne lukrativni.za me, kdyz jsem byla mrne meli dva typy-cerveny a modry a tim to haslo :lol: :lol: a taky jsme v pohode . my jsme se doma shodli, ze davat nejaky obr sumy je zbytecny a muzes za to mimcu koupit neco jinyho. limit mame asi do deseti tisic a myslim, ze se v pohode vejdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
9.10.07 09:31

dobré ránko,
moc vám děkuju a těším se až budete vědět i vy co máte v bříškách :wink:

Misurda: jo jo.je to stoprocentní.Sama jsem to na tom ultrazvuku viděla :DJá osobně jsem chtěla víc holčičku,přítel chlapečka.V závěru je to přece jenom jedno.

Gissele: jméno už máme.bude to Robin :D

Jinak na 3D nepůjdu.Ani jsem nevěděla že se to nedoporučuje.Prý je to velký množství ozáření.Takže když je u nás všechno v pohodě,radši se na to vyprdnu a spokojímse s černobílými fotkami.
Na ten zánět jsem dostala vaginální prášky.Beru je jedenkrát denně a jsou bezvadný-fakt to pomáhá.Nejradši bych je brala tak třikrát denně :) Každopádně si prožívám zánět poprvé a je to hrozný-nikomu to nepřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.10.07 10:26

werco tak snad to co najskor prejde :wink:
vim ze normalni lekari nejak extra to 3D neschvaluju, ale ked niekomu robia UTZ kazdy tyzden tiez sa neboja. :roll: ja teda este nie som na 100% rozhodnuta ci pojdem, chcem sa najprv informovat kedy a za kolko. :lol: robin- moc pekne meno :wink:

jitus s tyma kocarkama mas pravdu, je ich tolko ze si clovek nevie vybrat :?

ja som dnes zasa bola hore o piatej, lebo ma zobudili komare :evil: ale asi nejak o siedmej som este na chvilku zalomila u telky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
9.10.07 10:44

Bry ranko, teda uz asi poledne vam preju :D ,

s tim 3d ultrazvukem ja nevim, jestli teda je to ono, ale vzdycky kdyz du k dr. tam mi dela normalni ultrazvuk, pak na tom stroji co tam ma neco napise, namacka spoji nejaky carky a tak :lol: no a pak je z toho takovy kratoucky 3d docervena video, takze jestli je tohle 3d ultrazvuk a jiny neni tak si nemyslim, ze by to vic ozarovalo, pac tam chodim tak jednou za ctrnact dni. S Milisem zrovna tak a nezaznamenala jsem na nem zadnou ujmu na zdravi (no je to trochu zlobidlo a bonbonozrout, ale to s tim asi nema nic spolecnyho). Jo a fotku me teda i z toho 3d ultrazvuku vytiskne cernobilou (ale kdyz ji das na okno proti svetlu tak je krasne videt ten 3d efekt 8O ). Ted to asi bude znit osklive, ale ono videt ve 8.tydnu 3d mimco ve vyvoji je celkem strasidelny (takovy maly ufonek :)) , ale zase je tam vsechno krasne videt, me tam teda naposledy sedelo jak v kybliku a rucicky klasicky za hlavou, proste pohodicka. Jestli se mi podari nascanovat tak to hodim do ty galerie.

Smarja sem se zase rozepsala

Werco: Robin je moc hezky jmeno, ja vubec jeste nemam predstavu jak by se melo moje dalsi ditko jmenovat, preci jenom je to velka zodpovednost, budou mu tak rikat po cely zivot, ale Robin se mi libi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
9.10.07 10:56

Tak on ten 3D nebude nějak výrazně rizikový,ale jenom se nedoporučuje ,pokud to není vyloženě nutný.
Gissele: To co popisuješ nevím co je za ultrazvuk,já chodím na úplně ten klasickej.No,to co máme vlastně v galerii…dávala jsem sem odkaz na 3D,tak já ho sem ještě jednou hodím http://www.gynprenatal.cz/…natal/3d.htm
No a jména jsme už měli vybraná dlouho.Vlastně už tak nějak půl roku před tím než jsem otěhotněla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí