Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
10.10.07 09:38

jo jmenuje se tak, ale já když to zadám tak mi žádný kočárek nevyskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.10.07 09:47

ked si das do googlu kocarek bebe confort musi ti tam vyhodit moc adres.
ktora farba sa ti paci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
10.10.07 10:25

ahoooj :lol:
misurdo- to je dobre,ze je vse ok. to ze je prcek mensi nevadi, stejne to nemusi uplne souhlasit s oplodnenim a pak to hapruje a az se narodi, tak to vesele dozene

stejfo-ja bych do trikolky nesla, protoze u nas je dost snehu a musis strkat kocar do tri stop a je to vetsi drina

taky jsem se bavila s jednou znamou o autosedackach a rikala, ze ji to prijde zbytecne drahy kupovat ke kocaru. oni kupovali celkem brzo uz tu vetsi.vyrobci sice pisou, ze to je asi do 12 kil,ale tak velky dite se tam proste nevejde. vajicko je fakt jenom na chvilku. oni ho meli pujceny od znamych a ted si koupili poradnou uz napevno do auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
10.10.07 10:42

Dobre poledne preju :),

tak se omlouvam, ale fotecky zatim nejsou pac tiskarna se skennerem je pripojena na manzuv pocitac, normlne jsme na siti, jenze manza si zase nainstaloval ty blby Visty a proste nam ted nejde rozchodit sit, a ani ten scanner. No je to na hlavu, dekujeme Microsoftu za skvely novy vyrobek :).

Vy me holky s tema kocarkama snad nakazite, jenze na to nebudu mit asi ted cas pac budem pravdepodobne prodavat dum a kazdou chvilku se tu producirujou nejaky cizi lidi, do toho jeste shanet nove bydleni … Milis porad nakraplej takze skolka nehrozi.

Ty autosedacky, jsme meli na Milise Britax takovou tu od narozeni do 18kg, byla vyborna, bezpecna a tak, ale stejne jsme nakonec koupili jeste vajicko jenom takovy levny ani nevim co to bylo za znacku, protoze na takovyto jenom prenaseni se to opravdu hodi. No, ale v aute jsme ho stejne prendali do Britaxky pac byla nesrovnatelne bezpecnejsi.

Jo holky nevite jak je to s tema porodnicema ted? Jsem slysela, ze co se Prahy tyce, tak se ma ted momentalne proste zavolat sanitka a kde maji volno tam vas odvezou 8O , ze je proste uplne jedno kde je clovek registrovanej. Tak premyslim o Mede, ale psala jsem jim uz pred tydnem email a nikdo se neozval, to nemam rada kdyz jsem zakaznik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.10.07 10:58

no v prahe to asi nie je sranda, tam sa rodi urcite o zivot!!! ja tu mam na vyber z 3 porodnic ale asi pojdem tak kde to mam najblizsie a to je len 6km a uz tam poznam lekarov, tak snad to zvladnu :lol:

gissele pocitace nas niekedy tak jeduju, ja som mala vcera trosku problem ale uz je to v pohode :wink:

ja bohuzial nemam nejaku kamosku co by mi lacno predala vajicko, u nas je to schvalene s tyma autosedackami len od leta, tak to este moc ludi nemalo, ale asi si ho tiez kupime.

a ten termin to nejak neriesim, ja viem ze som otehotnela behom jedneho tyzdna, inokedy to nemohlo byt, takze tam moze byt odchylka max 7 dni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
10.10.07 11:45

Nj ja mam pocit, ze skoro kazda zenska kolem me je tehotna, jenom co se pribuzenstva tyce, tak vsechny zeny v produktivnim veku jsou tehotne :lol: . Takze to jsme dohromady 4. No ja nevim jestli to neni nejaky utok nebo neco :D

S tema terminama, ja myslim, ze to zas tak moc mimo byt nemuze, pac to by pak ty terminy byly uplne na nic. Ja si taky pamatuju, kdy to asi bylo, protoze mi druhy den bylo strasne zle jako kdyz jsem tehotna :? , ale kolikatyho to bylo si nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.10.07 11:56

no gissele to budete teda pekne rozvetvena rodinka :lol: :lol: :lol: , no vies vsetky dievcata okolo 30 , co doteraz cakali si uvedomili ze ked nie teraz tak kedy a takto to dopada.
ja ked som chodila do skoly tak tu boli 4 triedy v rocniku, teraz su len dve a ked budu chodit nase deti do skoly, tak budu asi zase 4 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.10.07 12:02

Dobre rano :)

Gissele, porodnice v Praze, alespon z me zkusenosti z lonska a vypada to tak i tedka je ze se zaregistrujes (skoro ve vsech do 25tt), proste zavolas nahlasis jmeno, datum narozeni a termin porodu a pak se objednas ve 32tt a od 36tt chodis k nim do poradny, no a tam ti daji razitko do prukazky a cislo na sanitku kdybys rodila a nemela odvoz a v sanitce se maji podivat kde jsi zaregistrovana a odvest te tam a pokud nebudou mit vylozene naslapano tak ve normalne vezmou..... ja teda doufam mit odvoz budu a hlavne budu mit porodnici asi tak deset minut pesky i kdyby odvoz nebyl tak se tam nejak dobelham :lol: :lol: :lol: (podruhe a stale naivka :D)

ke kocarkum neprispeju, budeme mit starsi hluboky a pak golfky po Standovi ale i tak to vidim spis na noseni v satku (Standu jsem tak odnosila) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.10.07 12:02

koukam na hodiny a rano uz opravdu neni ale kdyz mi jsme tedka vstavali po dopolednim spanku tak rano mam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.10.07 12:11

:lol: :lol: :lol: enko to neva, a ne ze porodis niekde na ulici vo februari :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.10.07 12:13

misurdo, neboj na ulici vazne neporodim :lol: :lol: :lol: zase tak rychly porod neni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.10.07 12:17

no su aj ake pripady 8) ale moc ich asi nie je a prvorodicky to asi tiez neboli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.10.07 12:56

No tady už se nahlašuje do porodnice, hezky. :D
V Liberci myslím, že stačí pár týdnu předem.
Jitko tříkolku jsem moc nechtěla, ale to se ještě uvidí, možná že ho ani nekoupím. Koukala jsem na korbička na tento kočárek stojí přez 7000 to je snad nejdrahší co jsem viděla.
Misurdo barvu budu chtít asi nějakou neutrální. No to se ještě uvidí. A koukala jsem bříško pěkně roste.
Enko a vyspali jse se dobře? Ty se máš,že nemusíš řešit kočárek a nakupovat tolik věcí. Sice taky něco dostaneme postýlku i nějaké věcičky, ale nejdřív musíme pro to zajed na Slovensko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.10.07 13:08

stejfo, ja to resila pred rokem a pul a je fakt ze jsme teda postylku dostali od tchyne… a kocarek jsme meli pujceny taky ale stejne jsem kupovala jeste vlastni no a pak v nem Standa proste nechtel byt :) tak jsme poridili satek :) jedine co tedka budeme porizovat bude matrace do postylky (Standa tedka uz spi v cestovni protoze v normalni se motal do zbrdlinek a budil se kazdou chvili v noci), nejake zimni oblecky a zbytek snad mame vsechen :) jo jeste tak 30ks latkovych plen navic a male svrchni kalhotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.10.07 13:13

Enko a ty jsi už byla na velkém UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie