Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
11.10.07 16:10

:lol: :lol: :lol: to s tyma prdama bolo dobre!!!!

no ja ich asi zarazene nemam, lebo som doma a mozem prdiet o zivot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
11.10.07 17:19

Zase po case nakukuju a hlasim

Mam vysledky tripple, a nejsme v rizikove skupine, tak to snad bude ok.

Byli jsme s malym poprve plavat a supeeer. Maly si to strasne uzival, cakal a kopal, fakt nadhera

Jo,a objednala jsem nas na 4D ultrazvuk v 25tt do Genettu v Praze ;) mezi vanoci, coz je super. Mam takovou radost, budeme v CR jen 5dni, a z toho jsou 3 vanocni svatky, takze jsme meli kliku.

A nejspis cekame holcicku, protoze jsem si dneska koupila propisku, nahodou jsem ji vytahla z flasky se stovkou dalsich, a na tehle je Ellen, coz je muj favorit pro holcicku. No reknete, muze tohle byt nahoda? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
11.10.07 17:19

Zase po case nakukuju a hlasim

Mam vysledky tripple, a nejsme v rizikove skupine, tak to snad bude ok.

Byli jsme s malym poprve plavat a supeeer. Maly si to strasne uzival, cakal a kopal, fakt nadhera

Jo,a objednala jsem nas na 4D ultrazvuk v 25tt do Genettu v Praze ;) mezi vanoci, coz je super. Mam takovou radost, budeme v CR jen 5dni, a z toho jsou 3 vanocni svatky, takze jsme meli kliku.

A nejspis cekame holcicku, protoze jsem si dneska koupila propisku, nahodou jsem ji vytahla z flasky se stovkou dalsich, a na tehle je Ellen, coz je muj favorit pro holcicku. No reknete, muze tohle byt nahoda? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.10.07 07:35

Ahoj těhulky

půl 8 a tma jak v prdeli. To snad ani není možné.

Jano koukám, že žijete v Neumarketu, tam pracují i mojí kamarádi u koní. Gratuluji k dobrým výsledkům a k 4D ti závidím, ale do Prahy se mi kvůli tomu nechce. Proč se neukazuješ častěji?

Misurdo tak to máš dobré, mile jsi mě rozesmála. Dneska to vypadá celkem dobře, zatím žádné problémy. A mám na sobě poprvé těhu kalhoty, teda myslím ve společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.10.07 08:57

dobre rano!!!

ja som zasa hore uz od piatej, uz ma to nebavi, ale to je tym ze som nevytazena a neunavena a vcera som zaspala asi o piatej poobede asi na hodinku, no co ked sa chce spat :roll: :?

ja uz s tym mojim bruchom by som nic ine neobliekla, ale sa tesim lebo uz je take zagulatene aj ked si lahnem na chrbat tak trci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.10.07 09:00

ja som si myslela ze janno patri do aprila 8O , nepoplietla sa ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
12.10.07 09:43

Misurda: mam TP 28.3. podle anglickeho utz, takze smerodatne. Ale chodim i do dubna, stejne zase budu prenaset(minule 10dni), tak at mi neni lito, ze jsem posledni z poslednich. Tedy samozrejme pokud neprekazim :twisted: :twisted:

Stefja: ja tady taky zacinala u koni, prisla jsem v 2004. No a od unora 2006 jsem na kone snad ani nesahla :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
12.10.07 09:48

Dobry poledne :D ,

taky jsem vzhuru od sedmy a ta tma je fakt ubijejici :? .

Co briska, jeste boli?

S tim pokojickem, u nas to dopadne asi tak, ze az budu rodit, tak se budem stehovat z domu, pravdepodobne do podnajmu a stavet novy dum. Takze vubec nevim jak budemem vsichni bydlet. Jinak Milis mel svuj pokojik od narozeni, jenom na noc asi prvniho ctvrt/pul roku mel postylku v loznici. Taky jsme ho budili, dodnes se hadame kdo vic, ja tvrdim, ze vice chrape manzel on zas naopak :lol: dokonce mame i par nahravek 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.10.07 11:03

gissele tak to je dobre, vy ste sa nahravali ako chrapete? :lol: :lol: :lol:
ja chrapem ked som opita alebo mam zacpany nos :lol:

stejfo teba este boli, mna nie, tak dufam ze je vsetko v najlepsom poriadku :wink:

janno jasne ze tu neprekazas!!! :wink: len nech je nas tu cim viac!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
12.10.07 11:17

:) nj se obcas nahravame, kdyz o tom ten druhy nevi, ja taky vetsinou chrupkam kdyz jsem nastydla nebo prosto uplne hotova takze usnu ani nevim jak

Doufam, ze mate ty briska v poradku, me obcas taky boli, ale spis pupik, ze si na nej nemuzu ani sahnout 8O , jinak to jsou vetsinou vetriky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.10.07 11:27

no vy ste asi vtipna rodinka :lol:

inak mne vcera moja naj kamoska zavolala ze je tiez tehotna, tak sa tesim jak male decko :wink:

idem nieco pripravit pod zub, polievka sa uz vari a k tomu som vymyslela parene buchty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.10.07 11:39

dobre skoro poledne :lol: :lol:
janno-jen tud bud, patris mezi nas :P

stejfo-me vcera taky zacal bolet pupik,ale pokud nejsem sama, takto bude asi normalni.

misurdo-ja jeste nemam tak velky brisko a po ranu vazim porad stejne, nekdy si rikam, jestli to nevadi, ze jsem od srpna porad na stejno. ale mimus roste pekne, je to pod rukou pekne citit a pohyby mam nepravidelne po cely den. to je super. akorat si rikam, ze jestli nebudeme zdravy, tak se fakt picnu. ale nekde jsem cetla, ze kdyz je neco spatne tak volaji sami co nejdriv. tak se tim uklidnuju.

s tim prdenim-u nas doma jsme driv to tak jako trochu tajili,ale ted prdime o sto sest :lol: :lol: moje kamoska se vzdycky pta-uz pred sebou prdite? :oops: :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.10.07 11:49

jitus, urcite je to v poriadku aj ked nepriberas, asi to este len pride :wink: , no ja zato mam uz 5-6kg navrch, ale myslim ze to je este v norme :wink:

ja teda este tie pohyby az tak necitim, este si hovorim ze to nejaky ten tyzden potrva, ale to je tiez normal, tak sa tym nejak netrapim :wink: ale ti trosku zavidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.10.07 12:01

ja jsem taky prekvapena, ze je citim. normalne prvorodicky je maj az kolem 20 tydne. taky jsem cetla, ze se kluci jsou driv aktivnejsi. jinak pomalu bych mela zacit pribirat pul kila tydne. aspon myslim, ze to tak nekde psali.
koukal jsemdo galerky, jaky mas pekny brisko. me uz se taky zakulacuje. budu se muset nekdy vyfotit a hodit to tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.10.07 12:56

Dneska mně břicho nebolí, naštěstí. Asi to byli ty větry.
Janno jo klidně tady s námi zůstaň, vítám každou novou těhulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí