Poradna duly
Jana Čurdová
no ja uz som asi zavisla
, v robote si to ani neviem predstavit, asi si musis davat dobry pozor, ze by ta nevymakli ![]()
Toho se naštěstí moc bát nemusím, musím si udělat svoji práci a jinak to je vpohodě. A odpoledne mám vědšinou jenom telefony a počitač má fraj, takže ho využívám.
boli sme na masazi bolo to supeeeeeeeeeeeer ![]()
zajtra ideme hned rano do bratislavy, mame sa tam s niekym stretnut a este sa chcem pozriet do ikei a obzriet nejake kociky, urcite sa vratime az vecer. tak vam zelam peknu stredu!!! ![]()
Ahoj těhulky přeji krásné chladné ráno.
Misurdo tak jsi ten nákup hezky užíj, já půjdu dneska po práci rounou domů, konečně. Včera jsem byla u koníčků, tak jsem se hezky pomazlila. Ten můj miláček mě vždycky tak dobije energii. Jmenuje se Winky Tinky ![]()
to nejlepsi rano vsem!!!!!
tak jsem volala na genetiku a NAS CHLAPECEK JE ZDRAVY
jeste pry delaji nejake testy, ktere se pak kontroluji z krve,kdyz jsou blby,ale genetika je ok
ulevilo se mi neuveritelne
![]()
Dobre rano
Jitus: to je SUPER ![]()
Misurdo: uzij si nakup, a rovnou se objednej zase na masaz, pac po takovym velkym vyslapu ji budes potrebovat ![]()
Ahoj holky,
zrovna jsem se vrátila od Dr. brali mi krev na genetické vady. Když se setra do úterý neozve je to negativní. Tak doufám, že jí uslyším až v poradně 29.10. ! ![]()
Četla jsem si co jste psaly včera..... PAPEJTE NA CO MÁTE CHUŤ… a na figuru se vybodněte..... mimčo si žádá své… ![]()
Chodíte nebo se chystáte některá na těhotenské kurzy??? ![]()
Ahoj všem,
JITUŠ gratuluji k výsledkům z genetiky
.
Je to bezva a moc závidím… ![]()
Dobre rano, tak ja byla vcera na kontrole, jak uz jsem psala „domu“ (EMimi zari 2006, a BC brezen 2008) a celkem jsme z toho byla na nervy, ted uz je lip. Prubeh: Lakmusak, bla bla, a ze poslechnout srdicko. Tak jsem si lehla, hledala, hledala nic. Tak ze zkusit otocit, zase hledala a nic. To uz jsem zacinala plasit. Fakt sila. Nakonec jsem lezela s nohama oprenyma o zed, a na malinkou chvilku se tam nejaky tep ozval, ale vazne zlomek minuty, a zase zmizel. A ona, ze ok, tep jsme nasli(trvalo to, nekecam!! skoro 15min!!) Pristi kontrola 10.1!!!, na utz jdu 13.11. Popravde nevim, co citim, jsem cela presla. Stat se to u nas, poslou na utz, aby mel clovek klid, tady…ach jo. JJ, stezuju si tu od vcera na vsech frontach. Keith tam dneska zavola, a zkusi domluvit kontrolni poslech na tenhle nebo pristi tyden, tak uvidime. Dneska uz to beru lip
Toz vsem vic stesti!!
janno-to je teda opravdu zvlastni a taky bych z toho byla hotova. urcite bych taky sla nekam na kontrolu, abych mela klid.
petas-vysledky zatim vsem tady v breznu vysly ok az na me, takze jsem musela na plodovku, ale jak sis precetla, chlapecek je v poradku. drzim palce
devcata mam ted vychazku, tak frcim do obchodu, mam chut na smazaka a budu pect kolac, tak musim koupit ingredience
Jituš : též gratulace ![]()
janno: všechno bude určitě v pohodě,vydrž to do té příští kontroly a tam už to bude lepší ![]()
Jinak jsem dneska jela k doktorovi s tím,že už nechci chodit do práce.Teď jak marodím zjišťuju,že můžu pěkně odpočívat a je to bez stresu.Což nemůžu říct o práci.Můj doktor tam nebyl,tak jsem mluvila jenom se setrou.Ta mi řekla že těhotenství není nemoc a že odpočívat budu na mateřské
Koukala jsem jako blázen.Ta ženská asi nemá děti.Já sice ještě taky ne,ale pochybuji,že si na mateřský odpočinu.A vůbec ten přístup.No nakonec mám přijít až tam bude můj doktor,takže někdy koncem měsíce.Zatím budu ještě na neschopence od obvoďáka.Ale myslím si že polovina těhotenství strávená v práci bohatě stačí.Beztk mě tam ještě pošlou a to už se zblázním.A to jsem se rozhodla,že bych si nebrala už ani žádnou práci navíc domů a jenom odpočívala…
Jitko ohjromná gratulace k chlapcovi a samozřejmě k tomu, že je zdravý. ![]()
Janno já už ti psala na BC ale neboj všechno je v pořádku, určitě.
Werčo taky myslím, že na mateřské si určitě neodpočinem, ale když si to sestřička myslí. Počkaj na dokt. a ten bude určitě vstřícnejší a pochopí tě. Skoro vždy když chceš zůstat doma, tak tě nechají. Teda aspon co jsem slišela od jiných maminek.
Petas na těhotěnský kurz je ještě brzo, tam se chodí až tak měsíc před porodem, teda aspon myslím. Ty zařizujou porodnice. Možná v praze na některých těh. cvičeních mluví i o porodu a tak, ale samotný kurz je fakt později.
Jinak určitě se pudu na nějaké kurzy podivat. Člověk aspon bude vědět co ho čeká.
No ta zenska Werco asi opravdu nema deti pac jinak by nerekla takovou ptakvinu
, tehotenstvi sice neni nemoc, ale je to jiny stav a ten se musi respektovat. Kazdopadne si o tom promluv s doktorem, ono sestra stejne neni doktor takze do toho ma houby co mluvit ![]()
ahojte dievcata!!!!! ![]()
tak my sme sa vcera vratili az o jedenastej vecer. mali sme tam nejake stretnutia ohladom prace a vsetko v pohode, potom sme chodili po obchodoch, ale aj tak sme nic nekupili, aspon sme usetrili
,kociky som obkukavala a vazne to bude tazke nieco vybrat, ale aspon viem co sa mi paci
a potom sme isli este na supeeeeeeeeeer veceru aj tou teho kamoskou a sme si to uzili ![]()
jitus velicajzna gratulacia.
vysiel mi tip ![]()
janoo teda ty kontroly radsej nech ani nie su, ked ta maju takto vystrasit, ale urcite to babetko bolo len tak zle natocene, ze to nebolo pocut.
ja by som to tiez urcite nevydrzala az do dalsej kontroly ![]()
werco dufam , ze lekar bude rozumnejsi nez sestricka a nechaju ta doma. ![]()