Poradna duly
Jana Čurdová
mna tiez obcas kdesi picha vacsinou v lavom boku, dost neprijemne, ale to mna pichalo hned od zaciatku a stale v tom lavom boku.
a obcas mna pichne aj v prse, tak to je hnusne
atiez si myslim ze je to vsetko v norme ![]()
ja si dnes asi kupim fonoskop ci ako sa tomu nadava a budem sa snazit najst malickeho srdiecko ![]()
Jitko to byl typ? No Petr nejdříve, že co by tam dělal, ale mylsím, že kdyby byl doma tak by šel. Spíž se jenom bojí toho neznáma.
Misurdo tak to byli určitě větry, mně ted naštěstí nic nepíchá a ani nebolí.
Mi jsme byli v pátek se známíma na večeři a byla tam i těhotná kamoška, která je už v 7 měsíci. Tak jsme měli aspon společné téma.
jitus: gratulace k chlapeckovi. Ja chci taky!! Nemas tucha?
![]()
Janno co ty víš, možná za 3 týdny ti to doktor potvrdí a bude to kluk.
stejfo-misurda si tipla na me kluka. ja si to myslim od zacatku, ze ho tam mam.
janno-to bych te musela videt, ja to odhaduju podle fotek misurdy
misurdo-koukala jsem na tvoji novou fotku, ty mas ale kraasny briisko
me tenhle tyden taky poskocilo. vzdycky mi prijde, ze je dlouho stejny a pak najednou povyskoci
Taky mám ten pocit Jitko a hlavně lidi si toho hrozně všimli za poslední týden.
tenhle kočár se mi líbí a viděla jsem ho naživo a je fakt lehký a tá prostorná korbička.
http://www.detskyruzek.cz/…n-marita.asp
stejfo-tak tohle je taky muj favorit, ja uz nad nim slintam dlouho. byla jsem se na nej podivat taky a v Trutnove ho maji zatim za 7 tisic. doufam, ze nez ho koupime, tak ho nezdrazi. dokonce jsem nekde cetla, ze to je jeden z nejkvalitnejsich polskych kocaru. a slysim na nej jen chvalu. a korbicka je uuuzasnaa
nevim, jestli trochu rozumis polsky, ale nasla jsem jeden odkaz s podrobnym popisem: http://www.alewozki.pl/…-roan-marita?…
diky za pochvalu bruska ( teda vlastne obr brucha
), mne sa tiez zda ze je az privelke, ale aj tak sa tesim. ![]()
stejfo ten bambi shop by mal byt v hodonine, zrovna sa tam chystam, potom podam info
![]()
Jitko však to je ten samí co jsem tam dala já. Takže ti ho schvaluji.
Jediné co sem chtěla aby měl natáčecí nebo otočnú nápravu. Škoda že tento to nemá. Jinak je super. A pan v krámě mi říkal, že ke konci roku mají začít vyrábět nějaký novší.
stejfo-vsak jak vim, ze to je on. ja jen, ze tam maji podrobnejsi informace o rozmerech nez na ceskych strankach
tak na ten novy jsem zvedava
padim na prochazku do mesta, zatim se mejte hezky a opatrujte se
![]()
Tak si to hezky užíj, já taky zachvilku razím do ulic. Dneska jdu cvičit, trochu ponatahovat záda. Takže se taky rozloučím a zítra se budu na vás těšit. Pohladte bříška. papa
Už jsem se chtěla odhlásit a nakoukla jsem do fotogalerie. A nedalo mi to, musela jsem se vrátit. Misurdo tak to máš teda fakt Obrbříško ale moc hezké. Mně teda vylezlo taky hodně, ale na tebe teda nemám.
Moc pěkné. A ted pa.
Jitus, tak jsem tam nejake foto dala do galerky, ale brisko jeste nefotim(porad vypada jak spek
)
Misurda: pane jo, holka, pekne se ti brisko vyhouplo. No, aspon je to jednoznacne a nemusis odpovidat na deb… otazky: nepribralas? co ja
![]()
Ad kocarky: ja zacinam sporit na Phil&Teds, prece jen budou prckove celkem brzo za sebou. Jinak doporucuju vsem trojkolky, jsou super pohybovatelne, daleho lepsi nez cokoliv na 4kolech, co jsem mela v ruce ![]()
dekuju vsetkym za pochvalu
![]()
janno ty fotky nemaju chybu, vy ste asi dobri vtipalci vsetci traja, co?
a vy chcete zasa chlapca???
no k tym kocarkom: z toho co sme videli dnes nas najviac zaujal tento bolder :
http://www.bambimarket.cz/…bolder-3-632
stoji 11800,– hlboky so sportakom, tak mame dalsieho favorita, ale kupovat urcite budeme az po novom roku ![]()
Ahoj těhulky
tak jsem se konečně dočkala a v 9 vyrážím k doktorovi. Doufám, že se to naše mrně nebude stydět a ukáže se. A hlavně bude zdravé.
Nechám si to natočit na kazetu. Když budu mít fotečku tak vám jí šoupnu do galerky. Tak se zatím mějte a držte nám palce.