Poradna duly
Jana Čurdová
stejfo tak nech to bude vsetko na jednicku s hviezdickou!!!!
a potom chceme urychlene vsetko vediet!!!!
![]()
Stefja, tak drzim palce a at se mimco odtajni
![]()
Ad Keith, no on je spis suchar, kdo ho zna, rika, ze je strasne nudny, JA si to nemyslim, je s nim super sranda
![]()
no myslim ze ta fotka by sa mohla predavat ako pohladnica!!! ![]()
moj igor je tiez skor tichy, ale ked uz niekoho dobre pozna tak sa vie tak rozjet, ze som sama z toho paf ! ![]()
dobre rano maminy
![]()
tak my taky jdeme za hodinku naultrazvuk, tak se tesime
![]()
janno-zatim bych tipla kluka, ale bylo by lepsi asi te videt i s briskem
souhlasim s devcaty, ze tvuj manza je srandista
jinak ja osobne trikolku nechci, u nas byva snih a vic bych se nadrela-delas tri stopy misto dvou. ale kazdymu se samozrejme libi neco jineho.
Jitus: snih, jo to je dobry bod. Tady neni, nebo je, dve rana do roka, a to pak po cele zemi vypukne chaos. Takze ja vlastne s kocarem na snehu zkusenost nemam. Snad to tyhle vanoce zmenime
jedeme do cech.
Drzim palce na utz!
Ad fotka: no jo, parchantik muj
![]()
Ad pohlavi: no uvidime, jdu si koncem tydne pro novy mobil, tak to bude jednodussi se stahovanim do PC, tak pak ten spek vyfotim ![]()
jitus a mne sa zdalo ze mas aj ty dnes ultrazvuk!!!
tak tiez drzime palce!!! ![]()
Tak jenom rychle dám informace. Všechno je Ok, teda aspon podle p.dok. a odhad je na holčičku. Ale jisté to není. Nechtělo se moc ukazovat, ležala na bříšku. Takže další nejistota. Musím pracovat, odpoledne se ukážu. Jitko držím palce.
Stefja: jo ta nejistota je des
clovek si preje aby se neptal. Ja to s esakem mela az do myslim 28tt, nez mu tam toho pindika opravdu videl, predtim si nikdy nebyl jisty, mohla to byt pup. snura. A tady v anglii mi rekli ve 20tt holcicku(a protoze je to tady posledni utz pred porodem, tak to mohlo dopadnout hooodne ruzove, s pindikem navrch
) Takze i tentokrat se jistim a v 25tt jdu na 3D(4D) v CR ![]()
stejfo gratuluju, hlavne ze je to vsetko OK!!!!
este mame nejaky cas do porodu ![]()
mna zas dnes picha v lavom boku
, zajtra sice idem do rizikovej poradne ale hovorit sa mi to tomu primarovi nechce, lebo on je schopny si ma tam z fleku nechat.
len ta predstava, ze tam zasa budem ma desi
![]()
janno 3D to isti, ja som si uz pisala do hlohovca a oni mi len odpisali ze sa na tom pracuje
![]()
Dobre poledne,
to jsem zvedava co budete mit
, ja se to dozvim az nekdy 15. listopadu nebo tak nejak (no radsi to zkontroluju abych na to nezapomela
) pac minule to proste nebylo videt.
Holky se vam musim pochlubit jakou mam „supr“ tchyni. V ctvrtek jsem potrebovala odvezt manzu do Neratovic na takovou tu hadicku do zaludku protoze mu davali naladovku. Tak jsem ji poprosila, jestli by mi nepohlidala Milise, protoze jsme vyrazili brzy rano, tak aby nemusel vstavat a nechtela jsem ho brat do nemocnice aby tam jeste neco nechyt. Kazdopadne minuly tyde jeste kaslal tak jsem byla domluvena s doktorou ze ma byt min. do patku doma. Moje mila tchyne souhlasila, ze ho rada pohlida, ve stredu odpoledne si pro nej prijela, ale od nas jeli rovnou do skolky, tam zrusila to omluveni a ve ctvrtek ho tam normalne soupla. Samozdrejme tam o me nezapomela rozhlasit jak jsem neschopna, ze mu vubec nic neni a ze v patek prijde taky. Ja byla tak nastvana, jenze uz jsem si pripadala jako idiot ze ho porad omlouvam tak jsem ho tam v patek dala. Kdyz jsem pro nej po obede prisla cekala tam na me zase tchyne, nejdriv jako ze jde za malym, ze mu to slibila, ale v satne na me zacala jecet co si to vubec dovoluju byt na ni nastvana, ze ho dala do skolky no proste takovy monolog, sem ji na to vubec neodpovidala to ani nemelo cenu, pak praskla dverma (v ty skolce) a jela pryc jako ze urazena. Mno a malej od soboty cim dal horsi kasel a od nedele horecky, ryma jak tram a kasel jak blazen. Btw. ja jsem ji vubec nic nerekla, manza ji napsal neco jako ze je divna, no kazdopadne si sla vylit zlost na zase na me.
Tak jsem to vsechno napsala
sorry, nejak se s tim nemam komu pochlubit, tak sem se vypovidala sem
.
no to je teda radost!!! ja mam nastastie svokru 400km dalej na vychode, vidime ju 2×do roka, je v pohode ale keby som ju mala vidiet casto asi by mi liezla na nervy, ved to je normal ![]()
ale co si dovolila ta vasa striga, asi by som sa s nou dobre povadila, asi si mysli ze je najchytrejsia na svete
alebo sa jej proste nechcelo maleho strazit aby mala pokoj
no des!!! ![]()
Nj podle me oboje, chova se k nemu jako kdyby to bylo jeji dite, vubec nerespektuje co ji rikam, mysli si ze jenom ona ma pravdu a nikdo jiny, ale skodi jenom sama sobe, ani nema zadne pratele a ja jsem s ni timhle skoncila. Jestli ho nechtela hlidat mela mi to rict, nebo rict ze ho chce dat do skolky, ale ona to udela jako samozdrejmost. Taky tu prodavame dum, takze doufam ze uz brzy se zadari a odstehujem se nekam dal
.
Ja tchyni nemam, keithovi umrela mamika uz pred lety. Ale ona i nase babi nekdy staci. Ona to urcite nemysli zle, ale nekdy to proste prezene. Jako kdyz tu ted byli, rikam, mami, kdyz bude v noci plakat, ignorovat, nechat tak, nekrmit, nic. Max, prijit, zkontrolovat, pohladit, odejit, ale to si udelam sama. No a v noci, maly rev, ja vyckavala, a na schodech kroky a nase mama se plizi s flaskou caje
ale jak rikam, super babi, jen je lepsi o tom asi envedet, co se deje, kdyz tu nejsem
![]()
Gissel tak to máš špatné, já jsi myslím, že nemůže být nic horšího, než zlá tchýně. Moje je naštěstí v pohodě, ale taky bydlí 50km, takže se vidíme jednou za měsíc, maximálně 2×.
Fotečku mi už nechtěl udělat, že už se nevejde celá, takže nebude dobře vidět. Začalo mě škrábat v krku, doufám, že se to nezhorší. Další KO mám až 20.11. za měsíc. To je doba.