Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte
Stejfo ten zábal je: vlhky kapesnik plateny na to igelit a ovazat to treba plinkou. Takže si normalně plinku poskladaš na nudličku uzkou třeba cca 10 cm, na to doprostřed položiš saček a na to ten mokrej kapesnik a uvažeš si to kolem krku tak,a by jsi ten kapesnik měla na předni straně krku. Rozumime? Snad ano. ale jak řikam, ja si to davam do rana, když citim, že mě škrabe v krku a super, třeba dvě noci a je po bolesti. Tak to vyzkoušej, o doktorky se dnes zeptám na tvrdnutí bříška a dám vědět. Jdu tam po obědě.
Ahojte
Stejfo ten zábal je: vlhky kapesnik plateny na to igelit a ovazat to treba plinkou. Takže si normalně plinku poskladaš na nudličku uzkou třeba cca 10 cm, na to doprostřed položiš saček a na to ten mokrej kapesnik a uvažeš si to kolem krku tak,a by jsi ten kapesnik měla na předni straně krku. Rozumime? Snad ano. ale jak řikam, ja si to davam do rana, když citim, že mě škrabe v krku a super, třeba dvě noci a je po bolesti. Tak to vyzkoušej, o doktorky se dnes zeptám na tvrdnutí bříška a dám vědět. Jdu tam po obědě.
dobre ranko ![]()
tak dneska mame tepleji, ale stejne je tam hnusne. nechala jsem se od zitrka uschopnit, abych mohla aspon do kina. ve skole jsou stejne prazdniny, tak budu aspon moct jit ven jako clovek
stejfo-taky bych se na praci vyprdla a radsi zustala doma. ptala si se na ten priznic? to je dat na krk studeny treba kapesnik, na to igelit a satek. nechat zaparit a pak zase vymenit. my ho dostavaly jako deti
ahoj Verus
tak koukam, ze jsme odpovedeli Stjfe ve stejnou minutu
![]()
aspon vie ze to nie je vymysel a ze to funguje
![]()
ja idem do poradne o jednej, z toho primara som stale vystresovana ![]()
misurdo-nestresuj se. tak si treba predstavuj,ze to je normalni podpantoflak, ktery si v praci neco dokazuje a v duchu ho lituj, ze to je vlastne chudak. a treba uvidis mimi
![]()
Tak Misurda je na kontrole a holky díky, určitě to hned udělám jak přídu domů. Byla jsem v lékarně a tam mi dali Septisan na cucání je to dezinfekce. Řekla, že nic víc nemůžu. Horečku naštěstí nemám. Ale je to fakt hrozná bolest.
tak uz sme naspat
a mame dobre spravy, polyp neni
. bud odpadol alebo sa dostal do tej krckovej steny
, tak sa vytesujem, len som sa zabudla opytat, ci uz mozeme sexovat ![]()
primar tam nebol a ten lekar co ma vysetroval, bol nejaky drsnak, normalne to boli jak svina ![]()
Misurdo tak to je dobře, jsem ráda za tebe.
A s tim sexem,když pudete nato pomaličky. Tak se snad nic nestane, nebo skus zavolat k dok.
Tak já se rozloučím, jdu se kurírovat. Doufám, že dnešní noc bude lepší. Přeji hezký zbytek dne. A hladte bříšká, aby se jim u nás líbilo. ![]()
Ahojte holky,
jsem zpět od doktorky, asi to bude kluk… ![]()
Jinak to tvrdnitu břiška neni moc dobre (ale ne nebezpečne) v každym připadě mam od zitra tyden neschopenku
vychazky mam naštěsti. dokrotka řikala hlavně klid, klidně jit ven, nakoupit v klidu do prace na skok pokud bude potřeba, ale prostě nestresovat… prostě v klidu.
verco tak gratulujem k chlapcekovi . zatial tu vedu
![]()
a stresovala si sa v praci?
no doma ti bude urcite lepsie ![]()
stejfo a ty sa tiez poriadne vykuriruj!!!
my s tym sexom asi tak: ked sme to vydrzali az doteraz , tak by sme to este nejaky ten patek vydrzali
, no uvidim este co mi povie moj doki za 2 tyzdne a potom sa ho opytam ![]()
Ahoj děvčata
Verčo gratuluji ke klukovi
![]()
TAk jsem se kurírovala v krku mě už tolik nebolí, ale začala jsem kašlat. Tak doufám, že už další horší průběh nebude. Za chvilku musím na němčinu, pak zase na poštu a pak si vymysleli, že budeme dělat testy z jazyka, takže o zábavu mám postaráno.