Poradna duly
Jana Čurdová
no ja urcite a nikto po mne ani nechce aby som robila nieco navysse
![]()
inak ja mam taku chut kazdy den ked sa zobudim urobit nieco v byte, ale jakmile si lahnem k PC tak ma ta chut prejde a nic nerobim
![]()
Hlavne ze je nam dobre ne?
Jedine co me desi je to nase brzke stehovani, pac prestehovat cely dum s rodinou do jineho nebude asi zadna sranda, a to jeste nevime kam
to bude teda narez
![]()
pekne odpoledne vsem
![]()
pridavam sve info- jituš, Dvur Kralove n/L, 1975, TP 8.3., bude to kluk Jenik
misurdo-ja jsem ted uz v lepsi forme a naplanuju si kazde rano, kolik toho neudelam a jsem rada,ze nakonec aspon neco dopadne. ta lenost, to je hrozna nemoc
![]()
s tema pohybama to je opravdu koukam dost individualni. vsak si jich jeste uzijeme az az
Těhulky popřeji vám krásný víkend, odpočívejte a lenošte co to dá. Já budu taky. Víte co je zajimavé, že když jsem hladová, tak to líná nejsem jít pro jídlo. A to nejsem až tak hladová. No prostě čuně. ![]()
Tak papa a v pondělí. Pohladte bříšká. ![]()
gissele a proc sa stahujete? a kam? my ked sme sa stahovali tak som mala len postel a skrinu, ale najhorsie su tie drobnosti.
teraz by sa mi asi tiez nechcelo, ale keby som mala ist byvat do nejakeho pekneho domceka, tak by som sa premohla ![]()
Tak trochu „Cesta z mesta“
uz nas ta Praha proste ubiji, chteli by jsme klid, zaroven aby to nebylo uplne daleko
trochu velke pozadavky
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/461.gif
gissele vy sa este len rozkukavate_? ja som myslela ze sa uz stahujete
drzim palce aby ste nasli nieco co vam bude vyhovovat
inak co porabate cez vikend? ja to tu u nas chcem trosku skulturnit ako sa hodi na sobotu
a vecer mozno skocime do mutenic, fotr tam hraju s country kapelou, ale mozno sa mi nebude chciet
![]()
nj nas dum uz je skoro prodany, ale nejak nevime kam jako pujdem
to je u nas normalni, takze cely vikend objizdime domy. Vcera jsme nad tim ztravili celou sobotu, pac ono to neni vubec jednoduche, ty domy zpravidla jsou uplne jine nez na fotkach a jakmile je cena vyhodna tak je tam nejaky prusvih (kousek od silnice, mala zahrada) uz se nam o tom i zda
zavru oci a vidim same domy ![]()
Doufam ze sis to vcera uzila a vyrazila za zabavou
, ja jsem jenom padla na zadek a cucela na dalsi domy na netu a pak uz jen na VV. Milis je u dedy a babci takze jsem mela aspon na chvili relax i kdyz se mi vcera nejak styskalo
to se mi obvykle nestava. S tim zkulturnovanim to neprehanej
musi preci zustat nejaky otisk osobnosti ![]()
ne, nakoniec sme skysli doma, lebo igorovi sa nechcelo, tak sme kukali alexandra
a neboj , my este deti nemame, ale min. den na to jak poupratujeme tu je zase bordel
, cez tyzden upratujem len pred tym nez ma prist niekto na navstevu
![]()
a vy hladate na vsetky strany? musi to byt narocne, ale urcite najdete nieco s cim budete spokojni!!!
zelam pevne nervy!!!!
Zdrawím wšechny ![]()
Až budete vědět jestli čekáte holčičku nebo chlapečka tak napište,popřípadě i jméno.Ať máme seznámek kompletní ![]()
Jinak pěkný zbytek neděle
Alexandr taky dobrej
, s tim uklidem to je normalni, ja taky uklizim jenom kdyz vim ze ma nekdo prijit protoze jinak bych nedelala nic jineho nez uklizela
, ale myslim ze je to tak vsude jenom se o tom tolik nemluvi ![]()
Hledame na vsechny strany, ale po dnesku se to jevi tak, ze asi budeme stavet, takze to asi bude trochu narocnejsi nez jsme si predstavovali, ale co, zijem jenom jednou tak at to stoji za to ze
aspon bude na co vzpominat a deti budou mit nejaky vzruso ![]()
Werco hned jak budu vedet kdo mi to sidli v pupku tak to reknu, uz jsem teda taky zvedava kvuli komu musim v noci min.3× chodit curat, me to prestava bavit, kdyby ten zachod byl aspon u postele, ale ne, ja musim po schodech o patro niz a pak zase zpet, to je des. Taky me stve, ze ubira prostor pro tu spoustu bajecnych jidel co jsou vsude kolem me a pak si vklidu zhltne pul aquily najednou. Asi si s tim clovickem dneska trochu promluvim a jestli se zase nastve a placne sebou na bricho az se bude doktor chtit podivat co je vlastne zac tak ho vazne vezmu na trampolinu. ![]()
gissele aspon to budete mat cele podla svojich predstav a nebudete sa stazovat na niekoho cudzieho, ze aki su to blbci ze to postavili zle ![]()
mne to teda uz tiez riadne lezie na mozog, http://www.sirmi.ic.cz/smajl/280.gif ze neviem co to bude, dufam ze uz buduci tyzden utorok budem vediet na com som
uz by som rada aj nejake vecicky zacla riesit, ale co ked furt neviem v akych farbach sa mam orientovat
![]()
Pekny vecer, tka konecne nejake obrazky „bricha“. Porad je to spis spek. Jo a vypadat ve skutecnosti tak hubene, piskam si
![]()
Ahoj spolutěhulky tak jaký byl víkend. Mi pořád někoho stěhujeme. Petra to už neba. Každý víkend někdo zavolá.
Gissel a kdy se chystáš na UTZ? Misurdo ty jdeš tenhle týden, že jo?
Tak budu držet palce, aby vaše dětičky více spolupracovali. Ne jak to naše.
Janno bříško se ti pomalu rísuje. Gratulluji.
ahojky!!!!
u nas vikend=nuda
![]()
stejfo tak to mate asi straaaaaaaaasne vela kamaratov, ale dufam ze ty sa nezapojujes aktivne do toho stahovania ![]()
na ten UTZ idem az buduci utorok, skoda
![]()
janno vypadas tam vazne stihlo, nevim preco stale hovoris o tuku, na tom sme asi rovnako
hovoria ze pri druhom brusko vyjde skor jak pri prvom. jake si mala brusko vtedy?
baby ja som vcera nevydrzala a nechala si rezervovat tuto supravu, bolo to len za 280 kc, no nekup to !!! ale dufam ze budeme mat dievcatko
![]()