Poradna duly
Jana Čurdová
Misurda: v prvnim tehotenstvi mi jeste v patem mesici nechteli veri, ze jsem tehotna
a v 9. mesici, kdyz uz jsem prenasela, tak se ptali za kolik to mam, ze tak za 2-3mesice. Maly mel 3.95kg
![]()
Janno tak to máš dobré, ne.
V pátek když jsem šla na oběd, tak se mě kuchař zeptal. V kolikátém ste měsíci? Kde jste to do ted schovávala? Je pravda, že mi ted bříško hodně povyskočilo. Tak jsem ráda, že už to je jasné. A nevypadám jenom tlustě.
Misurdo neboj u stěhování jenom asistuji. ![]()
stejfo tak hod tiez nejaku aktualnu fotku
, mne sa zda ze sa to zastavilo, sak nemohlo tak rast az do marca
![]()
janno, tak to fakt, ze ho asi ani teraz nebudes mat take velke
aspon sa ti tak nenatiahne,ne? ![]()
Dala jsem vam do galerky pupik z lonska, s Elliotem(foceno 4.9 - 14.9jsem mela termin, prenasela do 26.9.)
A vytahani - bohuzel, vak po porodu jsem mela poradny
![]()
Misurdo ráda bych poslala ale budu muset někoho poprosit aby mě vyfotil a hodil mi to do PC. Mě to totiž v práci nejde.
Janno tak to byl hezký pupík. Neboj i tento to dožene, ještě máme hromadu času.
Ahoj tehule!
Jak se koulite? Doufam, ze jste vsechny ok.
Hlasim pro ty, ktere si me pamatuji, ze jsem byla dnes na gynde. Deloha a vajecniky predpisovy, vzala mi krev na zoonozy a 21.11. jdeme na genetiku. S tehotnenim mame pockat jeste dva cykly, ale ukecala jsem ji jen na jeden, takze od prosince uz budu zase aktivni snazilka a pak…?
Vsechny vas zdravim, preju pohodove tehu a uz se tesim, jak budu sledovat, jak rodite!
Mischni, drzim palce at je vse ok, a muzete se zacit snazit!!!
Mischni tak to je dobře, brzo se zase přidáš. Jeden nebo dva cykly, to uběhne hrozně rychle.
Enka se nám dlouho neozvala, ale doufáme, že je v pořádku.
Janno a to vytahané břicho jsi měla dlouho? Nebo se to po čase vrátilo do normálu?
ahojda
![]()
janno-tak to se vubec nedivim, ze ti neverili, ze si v 18tt. to se nekdo ma. ja budu mit asi poradny pupam. zase se budu muset vyfotit a pridat foto.
mischni-jsem rada, ze si ok a drzim palce
![]()
dneska jsem neodolala a koupila jsem zavinovacku, ktera je multifunkcni, slouzi i jako mala deka. proste jsem neodolala a koupila. je to prvni vec. puvodne jsem chtela jen neco maleho-jako treba ponozky, ale jaksi se nepovedlo
![]()
Jitko tak už jsi začala. Já sem zatím odolala, ono to bude asi tím že nikam nechodím. Na foto se budeme těšit.
Holky kolik jsem už přibrali?
Stefja: no vak byl tak nejak cca pet mesicu
ale ja necvicila, cemuz tentokrat neujdu
a pak strije, ktere mam na bocich porad, ted se zacinaji ukazovat nove, mrchy
![]()
Jitus: a co tip? Utz mam az za 14dni, tak at mi to vic utika ![]()
EnkaL: ja myslim, ze je ok, ze cekaji holcicku. Meli jsme tam nejake neschody na zari 2006, nasly jsme nejake nesrovnalosti v jejich komentarich, no EnkaL se k tomu nevyjadrila, a zmizela. Tazke to bude castecne na mne
ze tady neni
Janno tak uvidíme jestli se ukáže. A nemyslím, že to je tvoje vina.
Určitě se nám napíše.
Strie mám trochu na zadku, to jsem jeden čas hodně rychle přibrala a už to bylo. No jo nemůžeme být dokonalé jako p. Vondráčková.
Cauves holky ![]()
Janno - to ti zavidim takovy hezky maly brisko
to by se mi taky libilo, no s Milisiem jsem mela pupek jako obr dyni
(lepsi prirovnani me nenapadlo) ta kuze taky pak byla takova vytahana, ale ani nevim jak brzy se zase vratila zpet
Mischni - drzim pesti a v prosinci hura do toho ![]()
Jitus - ja mam taky takovy jako ze se mi libi spousta veci, jenze to pak chce neco ten vetsi a nebo ten uplne velkej a uz mi nikdy nezbude cas
Stejfo - ja uz pribrala 5cistych
, dr. rikal ze prej s moji figurou muzu pribrat klidne i vic
tak me tak potesil, ze jsem to rekla manzovi jako pomstu za toho Shreka (tvaril se kysele
)
tak my sme boli zasa nakupovat a priniesla som si aj ten stetoskop, nevydrzali sme a hrali sme sa na lekarov uz v aute na parkovisku, ale aj tak som prd pocula , ani vlaste srdce nie
a teraz som to skusala doma, svoje srdce si pocujem ale malinkeho nie , keby som aspon vedela jak je tam v tom bruchu naskladany
![]()
janno ty brdo to sa nedivim ze ta tipovali ze este nerodis
![]()
mischni super novinky.
drzime ti palce nech su vysledky tiptop a nech sa zasa podari co se darit ma!!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif
no teda vyzerat jak vondrackova by sme nechceli asi nikdo ne? uz by mohla dostat rozum vyzera jak…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/458.gif
janno- ja si zatim myslim na tebe kluka. u me v praci mi vsichni rikali kluka vcetne me, takze vzacna shoda a ve vysledku i pravda. strie mam jen malicko na jednom prsu, ale pribiram postupne a trochu mazu, tak to snad vydrzi. jsou to potvory. chlapy se fakt maj!!! mozna lepsi, ze to bude kluk, ty to maj jednodussi
Gissele-tak to je tezky, malymu decku se tezko politicky vysvetluje, proc kupujes detsky veci, ale ne pro nej nebo aspon taky pro nej
stejfo-ja vlastne byla poprve po mesici poradne ve meste, tak jsem neodolala. on asi taky prinese neco Jezisek a nejvic toho budeme kupovat v lednu a unoru