Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1905
29.10.07 09:15

Misurda: v prvnim tehotenstvi mi jeste v patem mesici nechteli veri, ze jsem tehotna :twisted: :twisted: a v 9. mesici, kdyz uz jsem prenasela, tak se ptali za kolik to mam, ze tak za 2-3mesice. Maly mel 3.95kg :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
29.10.07 10:13

Janno tak to máš dobré, ne.
V pátek když jsem šla na oběd, tak se mě kuchař zeptal. V kolikátém ste měsíci? Kde jste to do ted schovávala? Je pravda, že mi ted bříško hodně povyskočilo. Tak jsem ráda, že už to je jasné. A nevypadám jenom tlustě.

Misurdo neboj u stěhování jenom asistuji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.10.07 10:27

stejfo tak hod tiez nejaku aktualnu fotku :wink: , mne sa zda ze sa to zastavilo, sak nemohlo tak rast az do marca 8O :roll: :lol:

janno, tak to fakt, ze ho asi ani teraz nebudes mat take velke :lol: aspon sa ti tak nenatiahne,ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
29.10.07 10:54

Dala jsem vam do galerky pupik z lonska, s Elliotem(foceno 4.9 - 14.9jsem mela termin, prenasela do 26.9.)
A vytahani - bohuzel, vak po porodu jsem mela poradny :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
29.10.07 12:17

Misurdo ráda bych poslala ale budu muset někoho poprosit aby mě vyfotil a hodil mi to do PC. Mě to totiž v práci nejde.
Janno tak to byl hezký pupík. Neboj i tento to dožene, ještě máme hromadu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.10.07 12:57

Ahoj tehule!
Jak se koulite? Doufam, ze jste vsechny ok.
Hlasim pro ty, ktere si me pamatuji, ze jsem byla dnes na gynde. Deloha a vajecniky predpisovy, vzala mi krev na zoonozy a 21.11. jdeme na genetiku. S tehotnenim mame pockat jeste dva cykly, ale ukecala jsem ji jen na jeden, takze od prosince uz budu zase aktivni snazilka a pak…?
Vsechny vas zdravim, preju pohodove tehu a uz se tesim, jak budu sledovat, jak rodite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
29.10.07 13:19

Mischni, drzim palce at je vse ok, a muzete se zacit snazit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
29.10.07 14:10

Mischni tak to je dobře, brzo se zase přidáš. Jeden nebo dva cykly, to uběhne hrozně rychle.
Enka se nám dlouho neozvala, ale doufáme, že je v pořádku.

Janno a to vytahané břicho jsi měla dlouho? Nebo se to po čase vrátilo do normálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.10.07 14:17

ahojda :lol: :lol:
janno-tak to se vubec nedivim, ze ti neverili, ze si v 18tt. to se nekdo ma. ja budu mit asi poradny pupam. zase se budu muset vyfotit a pridat foto.

mischni-jsem rada, ze si ok a drzim palce :wink: :wink:

dneska jsem neodolala a koupila jsem zavinovacku, ktera je multifunkcni, slouzi i jako mala deka. proste jsem neodolala a koupila. je to prvni vec. puvodne jsem chtela jen neco maleho-jako treba ponozky, ale jaksi se nepovedlo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
29.10.07 14:24

Jitko tak už jsi začala. Já sem zatím odolala, ono to bude asi tím že nikam nechodím. Na foto se budeme těšit.
Holky kolik jsem už přibrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
29.10.07 14:57

Stefja: no vak byl tak nejak cca pet mesicu :? ale ja necvicila, cemuz tentokrat neujdu :? a pak strije, ktere mam na bocich porad, ted se zacinaji ukazovat nove, mrchy :evil: :evil:

Jitus: a co tip? Utz mam az za 14dni, tak at mi to vic utika :D

EnkaL: ja myslim, ze je ok, ze cekaji holcicku. Meli jsme tam nejake neschody na zari 2006, nasly jsme nejake nesrovnalosti v jejich komentarich, no EnkaL se k tomu nevyjadrila, a zmizela. Tazke to bude castecne na mne :wink: ze tady neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
29.10.07 15:18

Janno tak uvidíme jestli se ukáže. A nemyslím, že to je tvoje vina.
Určitě se nám napíše.
Strie mám trochu na zadku, to jsem jeden čas hodně rychle přibrala a už to bylo. No jo nemůžeme být dokonalé jako p. Vondráčková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
29.10.07 15:47

Cauves holky :)

Janno - to ti zavidim takovy hezky maly brisko :) to by se mi taky libilo, no s Milisiem jsem mela pupek jako obr dyni :lol: (lepsi prirovnani me nenapadlo) ta kuze taky pak byla takova vytahana, ale ani nevim jak brzy se zase vratila zpet

Mischni - drzim pesti a v prosinci hura do toho :)

Jitus - ja mam taky takovy jako ze se mi libi spousta veci, jenze to pak chce neco ten vetsi a nebo ten uplne velkej a uz mi nikdy nezbude cas

Stejfo - ja uz pribrala 5cistych :lol: , dr. rikal ze prej s moji figurou muzu pribrat klidne i vic :lol: :lol: :lol: tak me tak potesil, ze jsem to rekla manzovi jako pomstu za toho Shreka (tvaril se kysele :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.10.07 16:07

tak my sme boli zasa nakupovat a priniesla som si aj ten stetoskop, nevydrzali sme a hrali sme sa na lekarov uz v aute na parkovisku, ale aj tak som prd pocula , ani vlaste srdce nie :roll: :? :lol: a teraz som to skusala doma, svoje srdce si pocujem ale malinkeho nie , keby som aspon vedela jak je tam v tom bruchu naskladany :roll: :wink:

janno ty brdo to sa nedivim ze ta tipovali ze este nerodis :lol: :wink:

mischni super novinky. :lol: drzime ti palce nech su vysledky tiptop a nech sa zasa podari co se darit ma!!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif

no teda vyzerat jak vondrackova by sme nechceli asi nikdo ne? uz by mohla dostat rozum vyzera jak…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/458.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.10.07 16:35

janno- ja si zatim myslim na tebe kluka. u me v praci mi vsichni rikali kluka vcetne me, takze vzacna shoda a ve vysledku i pravda. strie mam jen malicko na jednom prsu, ale pribiram postupne a trochu mazu, tak to snad vydrzi. jsou to potvory. chlapy se fakt maj!!! mozna lepsi, ze to bude kluk, ty to maj jednodussi

Gissele-tak to je tezky, malymu decku se tezko politicky vysvetluje, proc kupujes detsky veci, ale ne pro nej nebo aspon taky pro nej

stejfo-ja vlastne byla poprve po mesici poradne ve meste, tak jsem neodolala. on asi taky prinese neco Jezisek a nejvic toho budeme kupovat v lednu a unoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí