Poradna duly
Jana Čurdová
Jitus
tak uvidime. Od zitra za 14dni, doufam… U nas jsou vsichni namichani(ja mam dva mladsi brachy), mamini brachove maji oba parecek, keith ma tri brachy, jeden ma parecek, jeden ma kluka… a keith uz jednu holcinu ma taky
Ad nakupy, jeste me to nejak nebere. I s esakem jsem zacinala snad az v 8mesici
Ahoj,
Jitko já ví že pokušení je veliké. Taky se vždycky kochám. Ježíšek to jistí. V lispopadu(november) jedu na Slovensko, maminka je už zvědavá jak vypadám. Takže pojedu domů nabalená jak vánoční stromek. Ale už se hrozně těším. A pak začne příprava pro naše malé miminko.
Misurdo kde bereš ty smejlíky?
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/59.gif breeeeeeeee rano!!! ![]()
stejfo tie smajliky som odpozrovala na inych temach a kedze nemam co robit tak sa s tym trosku bavim ![]()
pojdes na stranku napr. http://www.sirmi.ic.cz/ vyberes bud smajlika alebo obrazok , vlozis sem tu prislusnu adresu a pred to das bez medzier a je to
![]()
Ahoj těhulky,
hlásím,že jsme byli včera u Dr. na kontrole…udělal ultrazvuk, ale neukázal mi mimčo a potom poslouchal srdeční ozvy, ale taky jsme moc neslyšeli, protože je to pěknej divoch a pořád se vrtěl -a ?
Výsledky z krev.genetiky OK!!!
Díky bohu!!! ![]()
Příští týden si máme zajít na ultrazvuk do nemocnice… velký ULZ ve 20-tém týdnu.
Tak doufám, že jste všichni OK!!! ![]()
Holky, čtu tady, že jsi někam dáváte fotky bříšek…prosím řeknete kam …chci se taky mrknout a porovnat…
Jinak já jsem zatím přibrala 3,3 kg. ![]()
ahoj petas!!!!
velke gratulacie k vysledkom a UTZ!
tie fotky najdes tu v fotogalerii v hlanim menu, potom si kliknes na diskuze a najdes brezen 2008, a mozes tam pridat aj nejaku svoju
![]()
pribrala len 3 kilecka? to je parada , ja vam poviem az buduci tyzden kolko mam navrch
ale urcite to bude uz nejakych 7kg
, ale co sa zabijem ked mi chuti ![]()
inak vcera vecer som sa nasmu malickemu musela ospravedlnovat, ze som do neho cely den sturala s tym stetoskopom, nema tam chudatko ziadne sukromie
![]()
Ahoj Misurdo,
děkuji za návod … už jsem to projela …super… no teda,vy jste všichni pupíkové jak se patří…super!!! ![]()
Taky časem zkusím přidat foto. Děkuji a přeji pěkný den a pohlaď bříško ![]()
Petas taky se přidávám ke gratulaci. Tak to jsem ráda že žádná z nás nemá problémy.
Misurdo tak do toho drobečka pořád neštuchej.
a i tak nevím jak tam dáváš ty smějlíky. Když se ti ukážou obrázky, jak je zkopíruješ. to mi nějak nejde.
musis si na to kliknut pravou alebo lavou stranou mysi, ja mam notebook takze to neviem dobre vysvetlit, ale ked na to tak kliknes tak sa ti otvori take okno a nakonci tam bude ze vlastnosti a v tych vlastnostach si musis okopirovat tu adresu URL sem a potom este to .
tak vela zdaru pri skusani ![]()
Jupí povedlo se, ale nějak dlouho se to posílalo a ukázalo se to hned 2×. nevím proč, ale to je jedno, hlavně že to tam je. dík
no vidis, jaka si sikulka ![]()
u nas bola na navsteve babka, tak sme zase ohovarali vsetkych znamych aj neznamych ![]()
Ahoj holky,
zase blbnu a hrabu se v těhotenské průkazce.Asi na str.4 je datum,týden,hmotnost atd… Chci se zeptat, co je to OP? Já si myslím, že ozvy plodu.Jaké tam máte číslo?Já to mám naškrábané, ale asi 47+…tak zase nevím??? Je to OK??? To by snad něco Dr. řekl ???
To jsem,ale hysterka co??? ![]()
nejsi histerka, to je v pohode !!!
ja som to tiez nevedela
, ale nasla som si ze by to mali byt ozvy plodu plus je urcite dobre, ale co znamena tyh 47???
![]()
ja mam tej mojej len plus ![]()
Ahoj,
takže posílám udaje:
Verča, Šumperk, 19.12.1982, 9.3.2008, kluk David
Diky ahoj V.