Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1905
29.10.07 19:03

Jitus :lol: :lol: tak uvidime. Od zitra za 14dni, doufam… U nas jsou vsichni namichani(ja mam dva mladsi brachy), mamini brachove maji oba parecek, keith ma tri brachy, jeden ma parecek, jeden ma kluka… a keith uz jednu holcinu ma taky

Ad nakupy, jeste me to nejak nebere. I s esakem jsem zacinala snad az v 8mesici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
30.10.07 07:41

Ahoj,

Jitko já ví že pokušení je veliké. Taky se vždycky kochám. Ježíšek to jistí. V lispopadu(november) jedu na Slovensko, maminka je už zvědavá jak vypadám. Takže pojedu domů nabalená jak vánoční stromek. Ale už se hrozně těším. A pak začne příprava pro naše malé miminko.

Misurdo kde bereš ty smejlíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.10.07 09:22

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/59.gif breeeeeeeee rano!!! :lol:

stejfo tie smajliky som odpozrovala na inych temach a kedze nemam co robit tak sa s tym trosku bavim :lol:
pojdes na stranku napr. http://www.sirmi.ic.cz/ vyberes bud smajlika alebo obrazok , vlozis sem tu prislusnu adresu a pred to das bez medzier a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
30.10.07 09:45

Ahoj těhulky,
hlásím,že jsme byli včera u Dr. na kontrole…udělal ultrazvuk, ale neukázal mi mimčo a potom poslouchal srdeční ozvy, ale taky jsme moc neslyšeli, protože je to pěknej divoch a pořád se vrtěl -a ?
Výsledky z krev.genetiky OK!!! :lol: Díky bohu!!! :D
Příští týden si máme zajít na ultrazvuk do nemocnice… velký ULZ ve 20-tém týdnu.
Tak doufám, že jste všichni OK!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
30.10.07 09:47

Holky, čtu tady, že jsi někam dáváte fotky bříšek…prosím řeknete kam …chci se taky mrknout a porovnat…
Jinak já jsem zatím přibrala 3,3 kg. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.10.07 09:55

ahoj petas!!!!

velke gratulacie k vysledkom a UTZ! :lol: :lol: :lol: tie fotky najdes tu v fotogalerii v hlanim menu, potom si kliknes na diskuze a najdes brezen 2008, a mozes tam pridat aj nejaku svoju :wink: :wink: :wink:

pribrala len 3 kilecka? to je parada , ja vam poviem az buduci tyzden kolko mam navrch :roll: ale urcite to bude uz nejakych 7kg :oops: :lol: , ale co sa zabijem ked mi chuti :wink:

inak vcera vecer som sa nasmu malickemu musela ospravedlnovat, ze som do neho cely den sturala s tym stetoskopom, nema tam chudatko ziadne sukromie :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
30.10.07 10:47

Ahoj Misurdo,
děkuji za návod … už jsem to projela …super… no teda,vy jste všichni pupíkové jak se patří…super!!! :lol:
Taky časem zkusím přidat foto. Děkuji a přeji pěkný den a pohlaď bříško :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
30.10.07 13:41

Petas taky se přidávám ke gratulaci. Tak to jsem ráda že žádná z nás nemá problémy.
Misurdo tak do toho drobečka pořád neštuchej. :D a i tak nevím jak tam dáváš ty smějlíky. Když se ti ukážou obrázky, jak je zkopíruješ. to mi nějak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.10.07 14:18

musis si na to kliknut pravou alebo lavou stranou mysi, ja mam notebook takze to neviem dobre vysvetlit, ale ked na to tak kliknes tak sa ti otvori take okno a nakonci tam bude ze vlastnosti a v tych vlastnostach si musis okopirovat tu adresu URL sem a potom este to .
tak vela zdaru pri skusani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
30.10.07 14:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
30.10.07 14:47

Jupí povedlo se, ale nějak dlouho se to posílalo a ukázalo se to hned 2×. nevím proč, ale to je jedno, hlavně že to tam je. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.10.07 15:46

no vidis, jaka si sikulka :lol:

u nas bola na navsteve babka, tak sme zase ohovarali vsetkych znamych aj neznamych :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
30.10.07 16:43

Ahoj holky,
zase blbnu a hrabu se v těhotenské průkazce.Asi na str.4 je datum,týden,hmotnost atd… Chci se zeptat, co je to OP? Já si myslím, že ozvy plodu.Jaké tam máte číslo?Já to mám naškrábané, ale asi 47+…tak zase nevím??? Je to OK??? To by snad něco Dr. řekl ???
To jsem,ale hysterka co??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.10.07 17:04

nejsi histerka, to je v pohode !!!

ja som to tiez nevedela :wink: , ale nasla som si ze by to mali byt ozvy plodu plus je urcite dobre, ale co znamena tyh 47??? :roll: :? :wink:
ja mam tej mojej len plus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
30.10.07 19:19

Ahoj,

takže posílám udaje:

Verča, Šumperk, 19.12.1982, 9.3.2008, kluk David

Diky ahoj V.

• načítám...
  • Citovat