Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
364
25.10.07 10:12

Dobré ráno,
Verčo gratuluji :lol: :lol: :lol: .
Jak se máte??? Koukám,že se začínáme maličko sypat(zdravotně)--- VYDRŽÍME!!! :D
Já jsem pako,včera jsem cvičila podle DVD pro těhotné,uklízela a byla 2hod. na vycházce…pěkně jsem to přehnala a dnes se sotva hýbu… :roll:

Tak nevím???? Možná už mám pohyby,ale nevím… nebo to jsou jen střeva??? Jak to rozeznáte??? Ale asi mám ještě spoustu času … jako prvorodička. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
25.10.07 10:16

Ja jako druhorodicka taky jeste nic nepozoruji :cry: :twisted: ale urcite se dockame.

Veruu: gratulace k chlapeckovi.

Meli bychom dat dohromady nejaky seznamek, nemyslite? Nejaci dobrovolnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.10.07 10:36

ahoj!!!

petas neprehanaj to!!! :wink: ja akurat navarim a uz musim odpocivat :lol: 8)

ja teda obcasa citim nejake slabe kopkanie, ale nie je to kazdy den a len na lavej strane :roll:

seznam tu robila enka, bol na prvej strane, ale neviem tie co tam su zapisane sem nechodia :? a enka tu uz tiez dlho nebola, neviem co s nou je, ale snad je v poriadku. :wink: ale urcite som za!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
25.10.07 12:55

Co se týče seznámku jsem taky pro. Misurdo nebo Janno myslím, že jedna z vás by to mohla spáchat. Já bych se do toho pustila, ale nemám doma internet, takže nejsem pořád k dispozici. Co vy nato?

Enka se fakt nějak dlouho neukázala. Enkoooo co se děje? Teda doufám, že nic vážného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.10.07 12:58

ja teda urcite neeeeeeee!!! ja som antitalent, casu by bolo, ale musel by mi nekto poslat navod, takze to posielam dalej :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
25.10.07 13:30

nebud srab :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.10.07 13:36

ne, vazne ja sa na to necitim!!! 8)

objednala som sa na 3/4D volala som s velmi milou pani, tak dufam ze aj lekari budu taki :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
25.10.07 21:24

Ahojky :wink:

Petas: pohyby poznáš,taky jsem se tady na to ptala holek.Prý by to měli být takový jakože bublinky.Dost lidí to tak má.Já jsem začala pohyby cítit už v 18tt a cítila jsem to jako když máš něco živýho v břiše,takový převalování miminka a v poslední době jsem to pociťovala jako takový ťukání nebo jemný kopání :D Prostě je to úplně nový pocit,přesně jak to tady říkali holky již dřív.....
Ale dneska jsem nezaregistrovala pohyby vůbec,trochu jsem z toho vyděšená 8O

Seznámek bych třeba udělala (jsem doma a v podstatě nemám co dělat),ale opravdu nevím co se tam píše a jak trochu zanedbávám návštevy téhle diskuze nevím kdo tu všechno je,nebo vím,ale nerada bych třeba na někoho zapomněla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
25.10.07 22:41

ahojda
dneska pisu jen tak dodatecne, k pocitaci jsem se nedostala.
Werco- nekde psaly, ze mimi v tomto obdobi ma sva obdobi klidu, tak se nedes.

Ja citim pohyby kazdy den, od te doby co jsem byla na te plodovce, a je to pry tim. jinak je normalni, ze jsou citit treba az kolem 20 tydne. a myslim, ze to Petas taky poznas. :lol: :lol:

misurdo-to je teda ale hulvat, byt na tebe takhle surovy :evil: :evil: nekdy ty chlapy jsou fakt priserny.

Verco-gratulace k chlapeckovi, vitej do klubu

jinak vcera jsme byli s milackem v kine na Pokoj 1408, docela drsnarna, ale mimi bylo v pohode. spis to bylo vic psychologivky nez horor, taky jsme sli spat pozde, pozde vstavali, pak zubar. … :lol: :lol:

zatim dobrou a snad zitra :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
26.10.07 07:54

Ahoj těhulky

Werčo tak to udělej,každá napíše údaje o sebe a ty to tam budeš jenom doplňovat.
Např.
jméno, město, rok narození, TP, pohlaví (holka, kluk, překvapení)
Stejfa, Liberec, 1980, TP 8.3.08, asi holka
A pod tenhle seznam třeba dětičky, jestli už některá máte. Trochu to barevně upravit a jeto. Co vy nato?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.10.07 08:59

dobre rano!!!!

uz ma to uprsane skaredepocasie prestava bavit ! :evil:

inak este k tym pohybom, pravidelne maju byt citit az okolo 24tt, tak sa nestresujte, lebo ja uz som pomaly 22ttt este to necitim tak silno :wink:

a moje udaje:
misurda, holic(sk), 1976, TP 4.3. 08, este sa nevie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
26.10.07 09:28

Misurdo tak jsem natom podobně, taky mě to nebaví. Ale ted to je jedno, i tak musím ležet. Teda když přídu domů. V krku už mě nebolí, ale zato se mi spustila rýma. Snád to o víkendu doléčím.

Pohyby cítím taky jenom občas, vědšinou po jídle. Asi se jí to líbí, to papání. A pak ještě po cvičení, to je celá bez sebe. V pondělí to cítil už i Petr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
26.10.07 09:36

Werco, koukni na prvni stranku tehle diskuse, EnkaL to zacala super. Skvele, ze se toho ujmes. Ja tu sice vysedavam skoro den a noc, ale jsem „bordelar“ neorganizovany :oops: :oops: :lol: :lol:

U nas: Janno,Anglie, 1975, TP 28.3, ?

A prvni ditko je Elliot 26.9.2006

Pohyby, ja je v minulem tehu citila opravdu az kolem 24tt. Ono i zalezi jak je mama stavena. Trosku tuku kolem pasu, a hned cekas o tyden dyl, nez se hornik prokope :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.10.07 09:42

ja si tiez myslim ze je to aj tym tukom :lol: , ved preto mam aj take obrbrusko :lol: , keby som odpocitala tu 10cm vrstvu tuku, tak by tam nic nebolo :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
26.10.07 09:46

Ahoj holky,

jsem na skok v práci.

Včera jsem o všem přemýšlela, a přišla jsem na to, že to bříško mi tvrdlo z několika důvodů:

Tlačili mě už kalhoty, tak myslím že to bylo hlavně kvůli tomu, pak jsem lítala v práci a potom se psem po lese. takže jsem ze všeho ubrtala. Kalhoty mám novy a je to mnohem lepší, se psem chodím pomalu a v práci jsem jen teď na dvě hodinky jinak mám dva týdny neschopenku. Ale stejně musím ut st čt i v pátek do práce,a le jen na dopoledne. Bude to dobry. Takže za včerejšek, co jsem ležela mi stvrdlo břiško 6× a to je v normále. dnes jen jednou zatím a to doktorka říkala, že to je normální, že se tak děloha rozpíná jak roste miminko. takže super. Dio prace pak budu chodit dal,a le volnější tempo na:,–(ím…

Balím to jedu domů, ahoj a hezkej vikend všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí