Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
Verčo gratuluji
.
Jak se máte??? Koukám,že se začínáme maličko sypat(zdravotně)--- VYDRŽÍME!!! ![]()
Já jsem pako,včera jsem cvičila podle DVD pro těhotné,uklízela a byla 2hod. na vycházce…pěkně jsem to přehnala a dnes se sotva hýbu… ![]()
Tak nevím???? Možná už mám pohyby,ale nevím… nebo to jsou jen střeva??? Jak to rozeznáte??? Ale asi mám ještě spoustu času … jako prvorodička. ![]()
Ja jako druhorodicka taky jeste nic nepozoruji
ale urcite se dockame.
Veruu: gratulace k chlapeckovi.
Meli bychom dat dohromady nejaky seznamek, nemyslite? Nejaci dobrovolnici?
ahoj!!!
petas neprehanaj to!!!
ja akurat navarim a uz musim odpocivat
![]()
ja teda obcasa citim nejake slabe kopkanie, ale nie je to kazdy den a len na lavej strane ![]()
seznam tu robila enka, bol na prvej strane, ale neviem tie co tam su zapisane sem nechodia
a enka tu uz tiez dlho nebola, neviem co s nou je, ale snad je v poriadku.
ale urcite som za!!! ![]()
Co se týče seznámku jsem taky pro. Misurdo nebo Janno myslím, že jedna z vás by to mohla spáchat. Já bych se do toho pustila, ale nemám doma internet, takže nejsem pořád k dispozici. Co vy nato?
Enka se fakt nějak dlouho neukázala. Enkoooo co se děje? Teda doufám, že nic vážného.
ja teda urcite neeeeeeee!!! ja som antitalent, casu by bolo, ale musel by mi nekto poslat navod, takze to posielam dalej
![]()
ne, vazne ja sa na to necitim!!! ![]()
objednala som sa na 3/4D volala som s velmi milou pani, tak dufam ze aj lekari budu taki ![]()
Ahojky ![]()
Petas: pohyby poznáš,taky jsem se tady na to ptala holek.Prý by to měli být takový jakože bublinky.Dost lidí to tak má.Já jsem začala pohyby cítit už v 18tt a cítila jsem to jako když máš něco živýho v břiše,takový převalování miminka a v poslední době jsem to pociťovala jako takový ťukání nebo jemný kopání
Prostě je to úplně nový pocit,přesně jak to tady říkali holky již dřív.....
Ale dneska jsem nezaregistrovala pohyby vůbec,trochu jsem z toho vyděšená ![]()
Seznámek bych třeba udělala (jsem doma a v podstatě nemám co dělat),ale opravdu nevím co se tam píše a jak trochu zanedbávám návštevy téhle diskuze nevím kdo tu všechno je,nebo vím,ale nerada bych třeba na někoho zapomněla ![]()
ahojda
dneska pisu jen tak dodatecne, k pocitaci jsem se nedostala.
Werco- nekde psaly, ze mimi v tomto obdobi ma sva obdobi klidu, tak se nedes.
Ja citim pohyby kazdy den, od te doby co jsem byla na te plodovce, a je to pry tim. jinak je normalni, ze jsou citit treba az kolem 20 tydne. a myslim, ze to Petas taky poznas.
![]()
misurdo-to je teda ale hulvat, byt na tebe takhle surovy
nekdy ty chlapy jsou fakt priserny.
Verco-gratulace k chlapeckovi, vitej do klubu
jinak vcera jsme byli s milackem v kine na Pokoj 1408, docela drsnarna, ale mimi bylo v pohode. spis to bylo vic psychologivky nez horor, taky jsme sli spat pozde, pozde vstavali, pak zubar. …
![]()
zatim dobrou a snad zitra
![]()
Ahoj těhulky
Werčo tak to udělej,každá napíše údaje o sebe a ty to tam budeš jenom doplňovat.
Např.
jméno, město, rok narození, TP, pohlaví (holka, kluk, překvapení)
Stejfa, Liberec, 1980, TP 8.3.08, asi holka
A pod tenhle seznam třeba dětičky, jestli už některá máte. Trochu to barevně upravit a jeto. Co vy nato?
dobre rano!!!!
uz ma to uprsane skaredepocasie prestava bavit ! ![]()
inak este k tym pohybom, pravidelne maju byt citit az okolo 24tt, tak sa nestresujte, lebo ja uz som pomaly 22ttt este to necitim tak silno ![]()
a moje udaje:
misurda, holic(sk), 1976, TP 4.3. 08, este sa nevie
Misurdo tak jsem natom podobně, taky mě to nebaví. Ale ted to je jedno, i tak musím ležet. Teda když přídu domů. V krku už mě nebolí, ale zato se mi spustila rýma. Snád to o víkendu doléčím.
Pohyby cítím taky jenom občas, vědšinou po jídle. Asi se jí to líbí, to papání. A pak ještě po cvičení, to je celá bez sebe. V pondělí to cítil už i Petr.
Werco, koukni na prvni stranku tehle diskuse, EnkaL to zacala super. Skvele, ze se toho ujmes. Ja tu sice vysedavam skoro den a noc, ale jsem „bordelar“ neorganizovany
![]()
U nas: Janno,Anglie, 1975, TP 28.3, ?
A prvni ditko je Elliot 26.9.2006
Pohyby, ja je v minulem tehu citila opravdu az kolem 24tt. Ono i zalezi jak je mama stavena. Trosku tuku kolem pasu, a hned cekas o tyden dyl, nez se hornik prokope
![]()
ja si tiez myslim ze je to aj tym tukom
, ved preto mam aj take obrbrusko
, keby som odpocitala tu 10cm vrstvu tuku, tak by tam nic nebolo
![]()
Ahoj holky,
jsem na skok v práci.
Včera jsem o všem přemýšlela, a přišla jsem na to, že to bříško mi tvrdlo z několika důvodů:
Tlačili mě už kalhoty, tak myslím že to bylo hlavně kvůli tomu, pak jsem lítala v práci a potom se psem po lese. takže jsem ze všeho ubrtala. Kalhoty mám novy a je to mnohem lepší, se psem chodím pomalu a v práci jsem jen teď na dvě hodinky jinak mám dva týdny neschopenku. Ale stejně musím ut st čt i v pátek do práce,a le jen na dopoledne. Bude to dobry. Takže za včerejšek, co jsem ležela mi stvrdlo břiško 6× a to je v normále. dnes jen jednou zatím a to doktorka říkala, že to je normální, že se tak děloha rozpíná jak roste miminko. takže super. Dio prace pak budu chodit dal,a le volnější tempo na:,–(ím…
Balím to jedu domů, ahoj a hezkej vikend všem.