Poradna duly
Jana Čurdová
no janno, neurazaj!!!!
![]()
ja som mala v juni 31 a myslim ze jitus ma tiez bud 31 alebo 32, a to uz mas aspon jedno dietko!!!!
![]()
Ja si na vek nestezuju, draha polovicka je o 8let starsi, a na mesic v roce dokonce o 9, takze po mladsich mi snad koukat nebude
![]()
Ahoj,
my jdemem zitra na utz, po měsici. Doufam, že mi to už řekne co budeme mit.
myslim, že ve 20 týdnu už by to mohla poznat nebo co myslite vy?
V.
verčo když se nebude stydet , tak to určitě už znát je. Tak ti budu držet palečky a pak napiš. Proč se nestavíš častěji?
Já se rozloučím a asi pudu do postele, dřív než to vypukne naplno.
tak zítra pa.
Ja se koukam na forum často. Ale přiěvky nečtu moc do minulosti moc poctivě.
kolikrat bych se i něco zeptala, ale je mit o blbé, protže nevim, jestli jste to třeba minulé dny nerozebíraly.
Tak doufam, že se stydět nebude…
Když jsme teda u těch dotazů, tak mě zajima, jestli vam take tvrdne břiško někdy?
stejfo teply citronovy caj a potit jak blazen!!!!
dufam, ze to nic vazneho nebude!!
verco tak drzime palce a sme zvedavi co ti povedia ![]()
janno urcite nebude kukat po inych a v anglicku myslim ze ten problem nehrozi, jedine ze by tam u vas bola velka rodina rusu, madaru polaku................. ![]()
Pokud te skrabe v krku, tak si dej priznicuv obklad, mě to pomuže vždy a 100% hned prvni den.
verco ja teda zadne tvrdnuti necitim, ale mozna som len tak necitliva a blba!!!! ![]()
a urcite sa neboj opytat ,ked nieco chces : opakovanie je matka mudrosti ![]()
No ja prave citim. Někde jsem četla, že tvrduti břiška je normalni (od nějakého týdne) a v pokrpčilé době těho. je častější.
Zkusím to najít, ten článek. V každym připadě mě tvrdne, vždycky třeba na 5 sekund. když si šahnu na břiško, tak přesně citim hranice dělohy. tak nevim, zitra se v každym připadě zeptam nakontrole.
ja som s jednou babou lezala v nemocnici, myslim ze je to tak ze by to nemalo tvrdnut viac ako 10 x za den a nemalo by to byt pravidelne, zajtra sa urcite opytaj!!!
tiez drzim palce aby to nebolo vazne!!!
ja idem teraz na imatrikulaciu mojej netere, som netusila ze uz sa to robi aj u prvakov na zakladke
![]()
Ano, tak nějak jsem to četla. A před ve vyšším stadiu i 20× za den. no v každym připadě se zeptam a řeknu vam, jak to je. Někde se píše, že to je nedostatek hořčíku, někde, že stači odpočinek třeba dva dny. Uvidime.
.Bry odpoledne,
jsem nejak usla, sem dala spat Milise po obede a nejak to na me taky prislo tak jsme si schrupli oba
. Ale celkem to bodlo pac uz to na me taky leze.
Holky ja vam zavidim, ze uz vite kdo to bude
a gratuluju. Ja jsem hrozne zvedava, ale holt to budu muset vydrzet. Nebo proste jednoho krasneho dne k dr. vlitnu at mi uz sakra rekne koho tady nosim
nebo ze se neudrzim. Pri nejhorsim muzu zkusit stojku nebo tak neco aby se porad nevalelo na brise
.
Me na nachlazeni normalne pomaha tepla voda s celym vymackanym citronem, ale bacha nesmi ta voda byt horka jenom tepla aby nezabila vsechen vitamin. Ale kdo neni zvykly tak je to asi hnus.
Ahojky,
Tak jsem dnes byla poprvé na cvičení.Bude to fajn,vede to tam jedna setřička a součástí je i povídání a chodí se i plavat.Takže bezvadný.
Verčo,mě teď taky tvrdne často bříško,za den celkem hodněkrát,takže až se něco dozvíš,dej určo vědět.Já jdu k doktorovi až příští týden.Jinak pohlaví ti určitě řeknou když bude mimčo dobře natočený.Mě to řekli už v 18tt.
Zdravím těhulky
Dnes to byla úžastná noc. Byla jsem vzhůru 3× a v půl jedné jsem si musela udělat čaj. Takouvou hroznou bolest v krku jsem dlouho neměla. Nevěděla jsem co si můžu vzít, tak jsem tam četla příbalové letáky. Nakonec jsem si i tak nic nevzala. Bála jsem se.
Verčo co to je za zábal, popiš to trochu. Nějak nevím o čem píšeš. Dík.
Werčo tak to je fajn, že jsi se pustila do cvičení. U nás se jenom cvičí, žádné povídání nemáme. Co je trochu škoda.
Gissel neboj taky se dočkáš. Jen odpočívej kým to aspon trochu jde.
Tak video se povedlo, ale Petr i tak nic nevidí. No chybí mu fantazie. Pouštěla jsem si to asi 5×. Trvá to asi jenom 3 min. on mi tam vůbec nenahrával to vyšetření co dělal na začátku. Ale neva ještě půjdu na 3D, nevíte jak dlouho to dělaj tam?
ahojte!!!!
takze je ti zle a aj tak si isla do prace?
sef musi mat z teba radost
![]()
mne vcera pisali z 3D a je tam napisane ze to vysetrenie trva asi 45min, tak uvidime ![]()