Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
23.10.07 15:17

no janno, neurazaj!!!! :wink: :wink: :wink:

ja som mala v juni 31 a myslim ze jitus ma tiez bud 31 alebo 32, a to uz mas aspon jedno dietko!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
23.10.07 15:24

Ja si na vek nestezuju, draha polovicka je o 8let starsi, a na mesic v roce dokonce o 9, takze po mladsich mi snad koukat nebude :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.10.07 15:24

Ahoj,

my jdemem zitra na utz, po měsici. Doufam, že mi to už řekne co budeme mit.

myslim, že ve 20 týdnu už by to mohla poznat nebo co myslite vy?

V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
23.10.07 15:27

verčo když se nebude stydet , tak to určitě už znát je. Tak ti budu držet palečky a pak napiš. Proč se nestavíš častěji?

Já se rozloučím a asi pudu do postele, dřív než to vypukne naplno.
tak zítra pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.10.07 15:30

Ja se koukam na forum často. Ale přiěvky nečtu moc do minulosti moc poctivě.
kolikrat bych se i něco zeptala, ale je mit o blbé, protže nevim, jestli jste to třeba minulé dny nerozebíraly.

Tak doufam, že se stydět nebude…

Když jsme teda u těch dotazů, tak mě zajima, jestli vam take tvrdne břiško někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
23.10.07 15:32

stejfo teply citronovy caj a potit jak blazen!!!! :wink: dufam, ze to nic vazneho nebude!!

verco tak drzime palce a sme zvedavi co ti povedia :wink:

janno urcite nebude kukat po inych a v anglicku myslim ze ten problem nehrozi, jedine ze by tam u vas bola velka rodina rusu, madaru polaku................. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.10.07 15:33

Pokud te skrabe v krku, tak si dej priznicuv obklad, mě to pomuže vždy a 100% hned prvni den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
23.10.07 15:34

verco ja teda zadne tvrdnuti necitim, ale mozna som len tak necitliva a blba!!!! :lol:

a urcite sa neboj opytat ,ked nieco chces : opakovanie je matka mudrosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.10.07 15:41

No ja prave citim. Někde jsem četla, že tvrduti břiška je normalni (od nějakého týdne) a v pokrpčilé době těho. je častější.

Zkusím to najít, ten článek. V každym připadě mě tvrdne, vždycky třeba na 5 sekund. když si šahnu na břiško, tak přesně citim hranice dělohy. tak nevim, zitra se v každym připadě zeptam nakontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
23.10.07 15:46

ja som s jednou babou lezala v nemocnici, myslim ze je to tak ze by to nemalo tvrdnut viac ako 10 x za den a nemalo by to byt pravidelne, zajtra sa urcite opytaj!!! :wink: tiez drzim palce aby to nebolo vazne!!!
ja idem teraz na imatrikulaciu mojej netere, som netusila ze uz sa to robi aj u prvakov na zakladke 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.10.07 15:52

Ano, tak nějak jsem to četla. A před ve vyšším stadiu i 20× za den. no v každym připadě se zeptam a řeknu vam, jak to je. Někde se píše, že to je nedostatek hořčíku, někde, že stači odpočinek třeba dva dny. Uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
23.10.07 16:31

.Bry odpoledne,

jsem nejak usla, sem dala spat Milise po obede a nejak to na me taky prislo tak jsme si schrupli oba :-) 8) . Ale celkem to bodlo pac uz to na me taky leze.

Holky ja vam zavidim, ze uz vite kdo to bude :D a gratuluju. Ja jsem hrozne zvedava, ale holt to budu muset vydrzet. Nebo proste jednoho krasneho dne k dr. vlitnu at mi uz sakra rekne koho tady nosim :lol: nebo ze se neudrzim. Pri nejhorsim muzu zkusit stojku nebo tak neco aby se porad nevalelo na brise :-P .

Me na nachlazeni normalne pomaha tepla voda s celym vymackanym citronem, ale bacha nesmi ta voda byt horka jenom tepla aby nezabila vsechen vitamin. Ale kdo neni zvykly tak je to asi hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
23.10.07 18:15

Ahojky,
Tak jsem dnes byla poprvé na cvičení.Bude to fajn,vede to tam jedna setřička a součástí je i povídání a chodí se i plavat.Takže bezvadný.

Verčo,mě teď taky tvrdne často bříško,za den celkem hodněkrát,takže až se něco dozvíš,dej určo vědět.Já jdu k doktorovi až příští týden.Jinak pohlaví ti určitě řeknou když bude mimčo dobře natočený.Mě to řekli už v 18tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
24.10.07 07:49

Zdravím těhulky
Dnes to byla úžastná noc. Byla jsem vzhůru 3× a v půl jedné jsem si musela udělat čaj. Takouvou hroznou bolest v krku jsem dlouho neměla. Nevěděla jsem co si můžu vzít, tak jsem tam četla příbalové letáky. Nakonec jsem si i tak nic nevzala. Bála jsem se.

Verčo co to je za zábal, popiš to trochu. Nějak nevím o čem píšeš. Dík.
Werčo tak to je fajn, že jsi se pustila do cvičení. U nás se jenom cvičí, žádné povídání nemáme. Co je trochu škoda.

Gissel neboj taky se dočkáš. Jen odpočívej kým to aspon trochu jde.

Tak video se povedlo, ale Petr i tak nic nevidí. No chybí mu fantazie. Pouštěla jsem si to asi 5×. Trvá to asi jenom 3 min. on mi tam vůbec nenahrával to vyšetření co dělal na začátku. Ale neva ještě půjdu na 3D, nevíte jak dlouho to dělaj tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
24.10.07 08:33

ahojte!!!!

takze je ti zle a aj tak si isla do prace? :lol: sef musi mat z teba radost :lol: :lol: :lol:
mne vcera pisali z 3D a je tam napisane ze to vysetrenie trva asi 45min, tak uvidime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí