Poradna duly
Jana Čurdová
tak dufam, ze budes mat zuby v poriadku, nech ta netrapia!!! ![]()
ja som spravila zapecene zemiaciky s brokolicou a morcacim masom, ale igorovi bolo malo
ja varim furt len dve porcie, ale po vcerajsej veceri, kde igor pil tekute 50% ovocie a pivo je hladny jak vlk, neviem ci ma do vecera nezje
![]()
inak ja som vcera tiez trosku hresila a dala si k tej mnamke 1 dc vina, ale som si ho pomalicky vychutnavala ![]()
Já si zase dala dcl piva. I když pivo normálně nemusím.
Tak to máš dobré, vařit 2 porce, to ani neumím. Minimálně 3-4. Co kdybych měla víc hlad a ono by už nic nebylo. To by bylo špatné. Nemyslíš? Pomalu se rozloučím, zachvilku vyrazím.
V Liberci začalo najednou svítit sluníčko, ale asi to nebude na dlouho. To se přišlo asi rozloučit.
no my sme taki uvedomeli
, ze aj igor povedal, ze nech varievam radsej menej nez moc, lebo ja som taka ze jem az pokial sa vsetko nezje
a on potom na mna zle zazera ![]()
tak sa maj a ozvi sa zajtra ako si dopadla : vela stastia
![]()
ahojda devcata,
tak koukam dneska bujna diskuze
![]()
tak aspons co si pamatuju, co jsem si precetla-s brichem jsem na tom podobne- mazu jednou denne na vic se nezmuzu. pry staci i obycejna indulona, hlavne, ze te to promasti. ted mam nejaky krem s olivovym olejem. pred tim jsem mela jak pise Peta ten elastin q a prisel mi dobry.
my jsme se dopoledne byli projit do mesta. venku je jak na aprila-slunce, dest, vitr,slunce. zima je teda desna
![]()
k zubari bych taky mela jit, nejak nejsem schopna zvednout telefon. muj obvodak teda nebyl tak dusledny. jenom se me ptal, co me je a neni nebo bylo a vubec me neprohlidnul
jinak na gynde mi taky pravidelne meri tlak, vazim se a nosim moc(asi kvuli cukru)
ja som sa minule zabudla vycurat a lekar mi povedal, ze neva, dufam ze nabuduce nezabudnem. ja hlava skopova
![]()
Holky, tak ted PA odesla. A superr!! Mimco nasla skoro hned, jen potvora sedi strasne hluboko v panvi, takze rikala, ze se nedivi, ze kolegyne mela problem tep najit. Ale byla mila a me se vazne ulevilo!!! Diky vsem
no vidis janno!!!!
![]()
ja som si to vsimla v nemocnici, ze niektore sestricky sa vylozene s tym pocuvanim srdiecka trapili a neslo im to a niektorym to islo hned ![]()
Dobré ráno
tak kont.u zubaře dopadla dobře, byla jsem tam asi minutu, řekla jenom moc pěkné a bylo to. Razítečko jsem dostala a mám to za sebou.
Ale dorazila jsem tam na poslední chvíli, už jsem myslela, že mě nevezme.
A pak jsem zaparkovala zase do obchodu s kočárkama a stvrdla jsem tam skoro 2 hodiny. Pan co to tam vlastnil mluvil a mluvil, už jsem myslela, že se nedostanu ani domů.
Jitko koukám, že máš dneska poradnu, tak nech to dobře dopadne. Dej vědět.
Jano tak vidíš, že je všechno v pořádku.
![]()
Misurdo jak ti závidím, že nemusíš vytáhnout ani patu z baráku. U nás se žení čerty, začalo pršet ale i se sněhem. No HNUS VYBLITEJ
A já musím zachvilku na poštu, pracovně samozřejmě.
no stejfo tak u nas svieti slniecko, ja prave rozmyslam , ze zas dnes trosku vypadnem von, lebo nuuuuuuuuuuuda ![]()
no vidis, jaka to bola rychlovka u toho zubara, dufam, ze aj u mna to prbehne tak rychlo ![]()
ahojda
![]()
do poradny jdu az v poledne, mam tentokrat na papirku, na co se chci zeptat. tady je zatim azuro,ale radsi si beru destnik, vcera se to prihnalo behem chvilky.
ja vam mela dneska tak blby sny
byla jsem na ty kontrole a dokotr mi rekl, ze budu muset absolvovat pri kazde navsteve ´rybu´a znamenalo to, ze jsem musela vlizt pod sprchu. byly tam teda tri v ruzne vysce a pusteny bylz vsechny a ja se ho ptala ´a co ty cviky co mam pod nima provadet, ja si je nepamatuju?´ na fakt divny
![]()
jitus mas teda divoke sny!!!
mne sa tiez vacsinou snivaju hluposti, ale ja si to potom moc nepamatam na rozdiel od teba ![]()
tak dufam ze potom napises co noveho v poradni ![]()
Ahoj holky,
přeju krásné ráno všem!!!
Jituš,
držím palce na kontrolu a ze snů si nic nedělej…já je mám taky šílený. ![]()
V nás v Chebu je dnes taky hnusně…tak uvidíme …
ja si to pamatuji jak kdy. uz jsem si kdysi rikala, ze bych si to mela psat. uz by z toho byla slusna kniha
taky jsem v patnacti na zaklade jednoho snu zkousela napsat povidku
tak jsem se koncene odhodlala objednat k tomu zubari. ten muj tam jde zrovna pristi tyden, tak jsem se domluvila, ze prijdu s nim. jinak se na nej hrozne dlouho ceka.
Misurdo neboj taky to k vám dorazí.
Jitko já jsem se dnes ve 4 vzbudila a pak jsem nemohla usnout, pořád jsem měla na očích kočárky. Už mi z nich hrabe. a myslím, že i proto jsem se vzbudila.
Před chvíli padali kroupy, ted je zase klid. No hnus.