Poradna duly
Jana Čurdová
Stefja: ja byla kousek od Zurichu u drezuraku, ale jen kratce, na samote u lesa, a baba podes
![]()
a tady v anglii u parkuraku, sem tam se tam zastavim, ale lidi i kone se tam strasne meni, a kluk(21let) co mu to patri se se stajnici(byvalou) moc bavit nebude(pokud nema miry 90-60-60…
)
my sme chodievali hravat do barov, hotelov a dancingov - strasna nuda
ked som zacinala v 18 rokoch to bolo este ine, kazdy den nabite podniky, to potom bavi, ale rok od roka to bolo horsie a horsie a teraz to tam vyzera asi tak, ze sefovci su radi ked maju dobry aspo piatok a sobotu( hrava sa tam 5 dni v tyzdni ) co nie je pravidlom. a v tych podnikoch kde sme hravali chodili taky ludia ze si dali 1 colu alebo mineralku a dokazali u toho sediet cely vecer
strasne
proste zabava jak svina
a este som zabudla ze sme hravali vyhradne v nemeckych kantonoch, lebo po francuzsky nevieme, ale stahovali sme sa kazde 2 tyzdne a musim povedat, ze som rada ze som tam toho vela videla, mozno viac nez hocijaky svajcar
aj sme si tam polyzovali v krasnych strediskach a za polovicne ceny ![]()
Misurdo tak to máš pravdu, já mám taky Svýcarsko, Nemecko i Francii projeté.
Já dělala u dostihových koní, takže jsme každý týden byli někde na dostizích. Ted chodím v Liberci, ale ted už nejezdím. Chybí mi to a to nejezdím tak 3 měsíce.
Stefja: mam komosku, tam nekde od vas, Radka Vojtechova, jen nevim, jestli chodila jezdit v Liberci nebo Jablonci ![]()
misurdo a stejfo-to je hezky, ze mate procestovanou Evropu. to ja mam spis usa, kde jsem taky chvili pobyla
ale treba to jeste dozenu
kone jsou moje oblibena zvirata odjakziva, ale jako holka z panelaku jsem je spis videla na obrazku
![]()
Janno tak to jméno mi nic neříká. Jitko vidíš, já za oceánem nikdy nebyla a možná ani nebudu.
Stefja: to by asi byla velka nahoda. Radka uz je skoro 10let ve Svajcu u koni.
Ted jsem koukala na webovky toho meho byvaleho zamestnavatele, tak z koni, ktere meli, maji ted pulku, a jeste 2po uraze
kdyby nekdo mel zajem http://www.timgredley.co.uk/ Momentalne je 12. v UK
Cauves holky,
koniky mam taky rada, ale uz jsem nejezdila aspon 10let
, sem jako holka chodila do staje, kde jsem si za praci mohla zajezdit
.
Dneska jsem nezapomela, ze mam jit na kontrolu, takze jsem tam dosla, ale ten clovicek tam uvnitr se zrovna rozhodl ze bude proste spat na brise, tak tam lezel rozplaclej drztickou tam neco cumlal, ale aby nam ukazal jestli je kluk nebo holka to ne
, tak snad priste, ze by si treba sed nebo tak neco.
Perlicka: manza se me ptal jestli bych nemohla na trampolinu, aby to uz bylo videt
.......................no nevim ![]()
Zdravim Petas ![]()
Dobré ráno
Jano koukala jsem na ty webovky, má to hezky udělané. Je pravda, že u parkuráku je více práce. U dostiháků je to takové rychlé a to mi vyhovovalo více.
I dneska vypadá, že bude hezky i když zima. Včera jsem byla cvičit a už jsem neměla nejmenší bříško. TAk jsem se ušklebovala a konečně jsem se cítila jako těhotná.
ahojky!!!!
gissele tak gratulujem k prehliadke, to nevadi ze sa neukazalo snad sa podari na buduce!!! s tou trampolinou zajimavy napad
![]()
myslim ze uz to ziadna neskryjeme ze sme tehotne
a z toho sa tesim, tiez sa pysne sa vytrcam s bruskom
![]()
jitus USA tiez nie je zle, ja sa tam tiez asi nedostanem, ale neva,
![]()
zdravim po ranu
![]()
tak venku mrzlo,ale vypada to zase na azuro. je mi naprosto jasny, ze mi skonci neschopenka a slunce vyleze az na jare
![]()
dneska by mi odpoledne mely prijit dve navstevy, tak se tesim.
po ranu vzdycky vidim o kolik mam vetsi bricho. je sranda, ze je nakrivo, jak mimus spis lezi vpravo. asi to bude pravicak
jak jinak ![]()
ja mam teda najvacsie brucho az pred spanim, ani sa nedivim po tom co vsetko skonzumujem
vcera som sa davila burakmi a nevedela si povedat dost ![]()
Dobre rano ![]()
nj venku to vypada krasne, ale nechce se mi vystrcit ani nos ![]()
Misurdo: buraky jsou zdrave ![]()
U nas pod mrakem, a bude prset. Sedy hnus.
![]()
Ja vazne brisko nemam tak,ze by si nekdo neco vsiml
![]()
Stefja: tim je z prachaty rodiny, tatik mu do koni cpe strasny prachy, chce ho mit na olympiade v 2012, co bude v Londyne ![]()