Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
12.10.07 14:04

Misurdo> to ti zavidim, ze je kamaradka taky tehotna, to budes mit supr, u me to jsou jenom pribuzny a bohuzel s nima nejak supr vztah nemam, ne ze by jsme se nemeli radi nebo tak,ale proste ani se nijak nemilujem :D

sme si dneska s Milisem udelali ryzi se zeleninkou a zajeli jsme si pro cerstveho lososa, takze taky nam nam sme se pekne nacpali 8O

Obcas taky cejtim takovy lechtani :lol: , ale nejsem si jista, mysli ze je to u me jeste brzo

Jitus> to je normalni, nekdo pribira a nekdo treba vubec nic, sestrenka cekala dvojcata a ze je tehotna bylo videt az v sestym mesici a to je takovej drobecek 45kilovej, a kluci jsou zdravi jako buci, ted uz chodi do prvni tridy a zlobi o stosest :D

Ja mam o tri kilca navrch a nevim teda, ono to brisko uz je asi takovy namozenejsi a vi co ho asi ceka, takze je to vic videt, ale stejne mam pocit ze mi vzdycky vyroste hlavne zadek (jestli ja necekam dvojcata, jedno si lebedi v brisku a druhy nosim na zadku :? ), a prsa se mi zvetsilo o dve velikosti (z A do C) a boli me z toho lopatky, to jestli se pak smrskou tak to nevim teda :roll: budu asi jako zajicek usacek

S tim prdenim, ono kde uz by si clovek mohl ulevit, kdyz ne doma ze jo, ja rikam, ze prdi kazdy a kdo rika ze ne, tak ten prdi ze vsech nejvic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.10.07 14:49

Gissel co se tíče pohybů, taky si nejsem jista, jestli to je to pravé.
Někdy si říkám, tak a to je ono. A pak celý den nic. Takže si budu muset počkat až na ty pořádné kopance.

Dnes ráno jsem se vážila a mám +1kg. Teda když nepočítám to, že jsem nejdřív 2 zhubla. V tom případě jsem přibrala 3.
Ale nějak mě chytla mlsna, když to pude takhle dál, tak nevím kde skončím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
12.10.07 15:42

Ahojky :wink:
Tak pohyby už cítím tak týden pěkně zřetelně.Furt se Robík v bříšku převaluje a někdy ho můžu i nahmatat :) Takže u mě žádný bublinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
15.10.07 07:33

Dobré ránko po krásném víkendu.
Werčo tak to máš dobrý, že malého už takhle cítíš. Včera jsem taky cítila jak se otočil, ale není to časté, spíž ojedinělé.
V sobotu jsme byli na výstavě dům a bydlení. Hezky ale zima, uchozená jsem byla jako malé štěně. A včera jsme byli zase na dříví, teda Petr a já byla s tchýní doma a na procházce.
Dneska jdu zase cvičit, už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.10.07 08:16

dobre povikendove rano!!!

my sme boli v sobotu v bratislave u znamych, sme sa vybrali na prechadzku ale po chvili sme to museli zrusit, lebo bola hrozna kosa a vcera sme mali skusku, tak som si pre istotu so sebou zobrala zimnu bundu, ale ake bolo moje velke prekvepenie, ze ju nezapnem 8O 8O 8O , ale zimnu bundu si na jedfnu sezonu kupovat nebudem (teda pocitam s tym ze dalsiu zimu uz take brucho mat nebudem ) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.10.07 08:55

dobre ranko :lol:
tak ja venku moc nebyla, akorat na vychazce do obchodu. pekne jsem si pripravila seznam, mobil, klice, baterku do zvonku(to abych vedela jakou), no a dojdu pred kram a zjistim, ze nemam penize :lol: :lol: :lol: no proste mam v hlave piliny. tak jsem odpoledne sla znova

ja si bundu asi koupim u cinana nebo v sekaci. ja ji zatimzapnu,ale je rijen, takze zima pred nami

jinak ted citim stridave ty bublinky a jemny kopani. malymu se doplnila plodovka,tak to neni tak zretelny. jeste se dvakrat vyspim a budu vedet vysledky. tyhle dva dny budou pocitam nejdelsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.10.07 09:06

:lol: jitus som sa zase pobavila :lol:

no najhorsie je ked clovek nema co robit, to potom cas vobec neuteka , skus si najst nieco co ta nejak zamestna, ale aj tak budu tie vysledky dobre :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.10.07 09:20

to ja se zamestnam, o to nejde,ale spis jak se to blizi, tak je clovek netrpelivy.
ted uz mi je lip, tak delam neco i doma, luxuju, pecu, varim. jen kdyz to prezenu, tak me boli bricho, tak si lehnu a tak porad dokola. akorat, jak nemuzu moc ven, tak to je horsi. ale zase se pujdu projit. tady je azuro, ale mrzlo. trava je pekne bila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.10.07 09:24

dala jsem do galerky novou fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.10.07 09:42

jitus uz mas tiez krasne bruuuuuusenko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
15.10.07 10:10

Ahoj holky tak už klábosíte, to je dobře. Hned mrknu Jitko na tvoji fotečku. Včera jsem si dělala kvasnicovou pomazánku, měla jsem na ní hroznou chut. A sežrala jsem v půl 8 tři krajíčky chleba, jsem čuně. Ale byl celozrný. U nás je taky hrozná zima.

Jitko neboj výsledky dopadnou dobře, oni by se už ozvali, kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.10.07 10:42

jste na me hodny holky, ja vim, ze uz s tim musim byt trochu otravna.
stejfo. taky si rikam, ze by asi volali, kdyby neco bylo. teda kvasnicovou pomazanku nemuzu ani citit. mas muj obdiv :lol: :lol: ja jsem pro zmenu sezrala za poslednich par tydnu pet sklenic okurek. a upecenou rybu nemuzu ani citit. vcera jsem si delala sunkafleky. dlouho jsem je nedelala, tak jsem si posmakla
misurdo-taky jsem se divila, ze uz mam takovy bricho. ono zeshora jak na to koukas mi to tak neprislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.10.07 10:45

stejfo- a pro tebe je jist o pul osmy pozde?? ja jsem teda hrozna a zeru i v jedenact. vcera jsem si dala kolac, domaci, s cervenym rybizem. no mnamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.10.07 11:35

stejfo, tiez sa mi nezda ze pol osmej nie je neskoro na veceru a keby som sa mala pochvalit co takto na vecer este vsetko zozeriem, este by vam mohlo dojst az zle :lol: , ja mam asi najvacsi hlad vecer, ale potom mi byva tazko od zaludku , no hruuuuuuuuuuza :roll: :?

inak tu pomazanku som este nikdy nerobila, ale mama mi ju spominala a asi si ju tiez nekedy skusim spravit :wink:

dnes uz zasa doma poriadne nic nemame, ale asi spravim aspon rajcinovu polievku a zahustim to syrom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
15.10.07 12:19

Děvčata tak pracně napíšu i recept a ono se mi to vymaže.
Když se na vás dívám, tak jste hubené, ani se není čemu divit, že jíte pozdě. Já se musím hlídat, jinak budu zachvilku jak slůně. Jitko ale kvasnice jsou zdravé. Taky jsem si nemohla představit, jak to chutná, ale je fakt dobrá. Misurdo udělej si ji, obsahuje moc vitamínu B, doporučuje se i často nemocním dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí