Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
10.10.07 15:27

misurdo, ne ja stala nohama na zemi a mela jsem vse neutralni nebo modre :) (ja nemam moc rada ruzovou takze bych ji nekupovala asi)

jen zavinovacku se mi podarilo po tydnu pouzivani obarvit na ruzovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.10.07 15:31

:lol: :lol: :lol: tak to si sikulka!!! mne uz sa tiez vselijak zadarilo, ale nastastie nie som az taky motak jak moja sestra, ta si uz zazila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
10.10.07 15:43

Holky omlouvám se, že vám sem lezu, ale koukala jsem na odkaz na ten čínskej horoskop. No a mě vychází holčička a už mi tedy 3 doktoři potvrdili, že budeme mít holčičku.. takže na tom asi něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.10.07 15:59

tak to si ma zasa potesila!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
10.10.07 21:49

no to se musím připojit,že mě ten čínskej horoskop taktéž vyšel,ale myslím si,že je to spíš náhoda,moc na takový věci nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.10.07 07:39

Dobré ráno

tak mně vychází holka, uvidíme jestli mi to Dr.potvrdí za 12 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.10.07 10:08

dobre rano!!!! :lol:

tak ja uz som dnes aj varila, lebo igor bol vcera s mojim fotrom na pive a to je na dalsi den stale hladny jak vlk, tak si vymyslel leco :roll:
a ja si davam tresku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.10.07 10:13

dobre rano :)

holky ja mam vsechny tyhle zarucene rady naopak takze treba vam to podle toho cinskeho horoskopu vyjde :lol: :lol: :lol:

a jakpak se vsechny mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.10.07 10:24

ja som v pohode, len z toho nic nerobenia som strasne zlenivela. :oops: ani pradlo do pracky sa mi nechce dat :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.10.07 11:17

ahoj devcata,
tak jsem koukala na ten cinsky horoskop a vychazi mi tam holka. to se uvidi za tyden jak tov lastne je. ale mam pocit, ze jsem minuly tyden videla pindika, a vnitrne si myslim, ze kluk. tak se uvidi
my mame ted dva dny navstevu, takze moc psat nemuzu. ted sli na prochazku, tak aspon pisu.
vcera jsem se odvazila pro jogurt do kramku co je tady kousek a chvili jsem krandala s majitelkou a udelalo se mi pekne zle. ach jo… doufam, ze za tyden to bude lepsi, abych mohla zpet do prace a do skoly. jinak mimco uz pekne citim a plodovka se taky obnovila, tak mam po ranu na brise takovy maly Rip :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.10.07 11:38

jitus tak sa este setri, ale asi ta to doma tiez nebavi, co? dufam, ze aspon tu navstevu nemusis nejak obskakovat :wink:

neviem preco ale u teba by som si tiez tipla chlapca :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.10.07 12:21

Tak děvčata jsem po obědě knedlo, vepřo, zelo. Bylo to moc dobré.

Včera jsem se stavovala v jednom obchůdku, koukala jsem zase na kočárky. Nějak mi tam zůstalo špatně, takže jsem si to vůbec neužila. Chtěla jsem ještě do jednoho, ale to jsem jela raději domů.

Hezky odpočívejte těhulky, Misurdo já chodím do prace a i tak jsem líná jak veš. Vůbec se mi nic nechce. Aspon že vařit oběd nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.10.07 12:34

misurdo-obskakuje je nastesti ten muj chlap. ono ho to i bavi.

je teda fakt, ze vsichni mi rikaji, ze budu mit kluka. ale moji mame to rikali taky a byly jsme dve holky. jeste tydeeen, uaaaaaaaaaa :lol: :lol: a budeme vedet

doma me to moc neba, protoze nemuzu nic delat. ale koukam na filmy az jsem z toho blba :P :P pak uz zas nebude cas, tak to tak musim brat. taky mi to pak i rychleji utika. ja se ty stredy nemuzu dockat

stejfo-obed dobry, my budeme mit kure na houbach. ted je vsechno s houbama nebo na houbach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.10.07 12:38

to sa teda mas ze mas takovehomanzilka :P :wink:

:lol: :lol: :lol: to ste sa tych hub este neojedli? ja dnes robim spagety bolognese s parmezanem. :lol:

ja som celkom prekvapena, ze mi to doma nejak nevadi, aj tak som cely den u pocitaca, a ked nepisem sem ,tak hrajem hry . :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.10.07 12:44

ja uz houby nemuzu moc videt,ale ten muj je ma rad. vcera byli sbirat,tak to zpracoval.
bohuzel manzel to neni, je to trochu slozity. je rozvedeny a ta instituce ho vylozene zklamala…co nadelas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí