Poradna duly
Jana Čurdová
to je uplne jedno, hlavne ze sa mate radi!!!!
nemusi to byt potvrdene papierom ![]()
ja vim, spis jsem necekala, ze by mi to vadilo
uz jsou zpet, tak jdu na ne
zatim papa
Jitko když je má kdo zbírat a pak připravit. Hezky se běž věnovat návštěve, ale nech se obsluhovat ty.
Misurdo tak špagety, ty jsem dělala v neděli, taky je mám moc ráda. Těstoviny celkově.
Dneska mám takové divné pocity v bříšku, nějaké tlaky, nebo co to je. Míváte to taky?
no stejfo, mna dnes tiez nejak pobolieva brusko
, to co ma byt? najprv som si myslela ze sa mi chce ist na zachod, ale nic z toho. pred tym ma obcas pichalo v podbrusku, ale teraz sa mi zda ze je to o nieco vyssie. ![]()
Mně to nepíchá, nebolí, ale taky pocit jak když potřebuji na WC a jak když se už nevejdu do kůže. No jak kdyby mi najednou poskočilo břicho ajá se nemůžu vejít do kalhot. Doufám, že to nic není, nechci panikařit.
Plánujete pro miminka pokojíček, nebo je budete mít u sebe v ložnici?
Já chci udělat pokojíček, ale určitě to dopadne tak, že já s miminkem zůstaneme v ložnici a Petr se přestěhuje do pokojíčku, aby se mohl vyspat.
stejfo, a kdyz sahnes na to brisko je tvrde? muze to byt tvrdnuti bricha a pokud to neboli a je to min jak 10× za den tak je to v poradku ![]()
a deti budou mit vlastni pokojicek, Standa byl ve svem pokojicku od 14dni, jsme ho v loznici rusili a tak putoval do pokojicku (ale tady nikde nemame dvere) tak jsem zvedava jak to budu zvladat vnovem byte ![]()
no ja tiez chcem izbicku pre male, ale zatial tam mame velku postel pre navstevy, skrynu a nase bycikle a este igor tam ma nejake veci na muziku, tak som zvedava ako to dopadne
![]()
Enko myslím, že nějak extra tvrdé ho nemám, ale je to skoro celodenní problém.
Mi máme volné 3 pokojíčky, jsou malinké a taky tam máme postele pro návštěvy. To víš, když se dořítí rodina ze Slovenska, to je vždy 4-5 osob.
Ale postýlka bude asi v ložnici, teda aspon nejaký čas.
stejfo, asi jsem se spatne vyjadrila a je tvrdsi nez normalne? pokud je to tak asi bych alespon zavolala doktorce ![]()
enko a ked ti to tvrdne, tak to cele brusko? alebo len podbrusko?
Ten můj doktor tam dneska není, dnes je v nemocnici.
Uvidím, jestli to bude i zítra, tak tam zavolám.
Misurdo, no od pupiku dolu (proste tam kam je az deloha).....
Doufám, že to nic není, možná jenom zaražené prdy
.
Pomalu se rozloučím a budu se těšit na vás zítra. Opatrujte bříška. ![]()