Poradna duly
Jana Čurdová
skoda, zesa ti vymazal, ja sa opytam mamy ![]()
no ja som sa teda za nejaku stihlu nepovazovala, vlastne ano, ale to bolo len raz pred 13 rokmi, ked som mala o 12kg menej
v poslednej dobe som bola taky normal, ale teraz sa desim toho ze som za 3 tyzdne pribrala 3 kg, dufam ze to tak nepojde dalej
, ale dietu kvoli tomu drzat urcite nebudem ![]()
je fakt, ze vahu jsem si vetsinou hlidat nemusela. akorat, kdyz jsem byla pred 12 leta v anglii, tak to jsem slusne pribrala a nemohla to dlouho shodit.
ja vim, ze ta pomazanka je zdrava,ale muj nos je hroznej, jakmile mu neco nevoni, tak to nespolknu
misurdo-to je dobre, ze na dietu kasles, v tehotenstvi specilne. kamoska pribrala tak normalne a ted rika, ze skoro potrebovala vic. jak koji, tak zhubla, je hubenejsi nez pred tehotenstvim a pritom zere jak kyselina
Misurdo já ti ho napíšu, jestli chceš.
Kvasnicová pomazánka
cibule, máslo, kvasnice 3-5ks, mlíko, strouhanka, vajíčko 1-2 podle množství, sůl.
Na 5ks kvasnic asi půlka masla, na masle udělat cibulku (hodně cibule) když je sklovatá tak se přileje mlíko, podle toho kolik chceš pomazánky, ale asi 1dcl. Přidáme kvasnice, když se rozpustí přidáme tak lžíci strouhanky, můžeme osolit a nakonec přidáme vejce. Povaříme. Podle potřeby ještě se může přidat mlíko, kdyby to bylo moc husté.
Tak doufám, že to je zrozumitělně napsané. Kdybysi měla otázky, tak napiš.
dik stejfo, vyskusam a potom podam hlasenie ![]()
ze zere jak kyselina
![]()
Ahoj,
můžu se přidat? Taky čekáme mimčo v březnu 2008.
Ve středu jdu k Dr. na krev ( genet.vady). Jak dlouho se čeká na výsledky??? Jsem v 17-tém týdnu a mám 2,1kg navíc. Zdá se mi to málo a břicho zatím taky nic moc. ![]()
Holky, dohnali jste mne k rybickove pomazance(kvasnice neee)
![]()
Jitus, kdes byla v anglii? Ja tu naopak 10kg zhubla, pred 1.tehu, moc jsem si tu sik postavu neuzila, ale chlapa jsem na ni klofla
![]()
petas-viiiteej. myslim, ze to je ruzne jak dlouho se ceka. ja cekala dva dny
janno-rybickovou mam taky rada
byla jsem na predmesti Manchasteru. nic moc.
vzpominky taky nic moc
Petas vítej, výsledky jsou většinou do týdne hotové a co se tíče bříška, určitě se nemusíš bát naroste. Mně ted nejvíce poskočilo, po tom 18 tt.
Janno já byla 5 let taky v cizině, ale Švýcarsko a Německo. Anglicky mluvící země mě neoslovili. Anglicky neumím.
Petas vitej!
Stefja: ja byla Rakousko, Svycarsko(nemcinu jsem mivala dost dobrou) po skole, a Anglie az v 2004 jako carrier break
, anglictina mi chybela v CV, a brzdilo to postup v kariere, ktera je od prichodu do UK u ledu
Děkuji za pěkné přivítání
a za zkušenosti. Zase se někdy ozvu.Díky ![]()
petas tiez ta vitam!!!! ![]()
ja som tiez cakala na vysledky len par dni, ale niekde to trva aj 2 tyzdne ![]()
janno to si dobra zes klofla chlapa na postavu
to si bola nejaka modelka
![]()
my sme asi vsetky nejake cestovatelky, ja od 18 nemecko, rakusko a poslednych 7 rokov svajcarsko, ale uz som rada ze tam nemusim, su to studeni sedlaci ![]()
Misurda: modelka neeeee. Jen jsem pri sve vysce zhubla na nejakych 72kg(pred Uk v kanclu skoro 85kg) tak jsem si prisla straaasne sexy
, a po 10ti hodinovkach kolem koni jsem mela i super svaly
ale modelka, s tim mym ksichtem???
![]()
(draheho jsem klofla potme, to se rozumi, a on je kratkozraky, tak jeste neprohlid
)
dnes je tu nejak veselo
pri konoch je urcite makacka a chodis ich tam este niekedy pozriet?
Misurdo a co jsi tam dělala? Já byla V francouzské části Lausann.
Tak se mi líbilo, dělala jsem u koní a lidi tam byli vpohodě. Je pravda, že nakonec jsem odešla jenom kvůli lidem.
Janno vidíš jak je svět malý, taky u koní. Možná známe i nějaké stejné lidi.