Poradna duly
Jana Čurdová
Jo presne takhle to vypada, jenom tu fotku mi pak vytiskne normalne cernobile.
To ti Werco zavidim ze mate tak jasno, pro me je tohle nejhorsi, vzdy kdyz se libi neco me tak se to zase nelibi manzovi protoze zna nekoho kdo se mu treba nelibi a ma zrovna to jmeno nebo naopak
u nas je to velky boj
Tak to bývá,že si člověk hodně spojuje jména s lidma které zná.Vzhledem k tomu,že známe jen dva Robiny (a jsou nám sympatičtí) tak jsme se rozhodli tak,ale taky jsme měli hromadu jmen než jsme došli k tomuhle..Chce si to vzít kalendář a vybírat.
no jestli chodíš na 3D ultrazvuk tak to se máš.Kdo na něj chce jít jen tak,tak musí platit…Tak to sem hoď co nejdřive fotečky
ahoj tak se hlasim po kontrole u nove doktorky ![]()
zalozili mi kartu a pak me doktorka prohlizela a delala vnitrni ultrazvuk (ale ne miminka ale cipku), mela bych mit kolem 5cm a mam 3.6cm coz je jeste v pohode do nemocnice se posila az kdyz je 3cm a min
no a mam 8 prasku magnezia za den a moc nizko placentu takze jakmile zacnu i treba jen nepatrne spinit tak sup do nemocnice a kdyz zacnu krvacet tak taky… dalsi kontrola 6.11.
ano , chceme videt fotky!!!! a by ma celkom zaujimalo ako vyzeral ten maly cervik v 8 tt ![]()
ja by som tiez nemohla dat malemu meno podla niekoho kto mi je nesympaticky, ked to bude chlapec, bude to tazke
ale chystame sa kupit kalendar ![]()
Enko takže ko dopadla celkem dobře, do nemocnice nemusíš a miminko je v pořádku. To je fajn, ne.
Gissel tak honem šoupni nějaké fotky, nech se pokocháme.
Já na ten 3d asi nepudu, u mého doktora si můžu nechat natočit ten velký UTZ za 100, tak si nechám jenom to udělat a víc to nebudu hrotit.
Děvčata z toho včerejšího cvičení mě bolí celý člověk a přitom to bylo jenom takové natahování. Ale doporučuji, teda tomu kdo může.
stejfo to teda byla asi makacka, ked mas taku svalovicu, ale tiez by som urcite rada chodila, keby som mohla. a dobre je ze spoznas aj nove mamicky
a potom budete mozno spolu chodit kocikovat ![]()
jej enko tak to sa drz, ze by si mohla byt aspon doma. co by si ti tvoji chlapy pocali bez teba?
boze aj ty mas tu placentu nizko, ja som zvedava co mne povie dnes
ale ja uz asi 10 dni nespinim vubec, tak sa vytesujem aspon z toho ![]()
holky ja mam z toho dobry pocit ![]()
misurdo, ja spinila jen parkrat takze v pohode… a kdyz mi prestane tvrdnout bricho tak se vse snad srovna ![]()
enko tak to je to hlavne, ze sa kvoli tomu nestresujes!!!! ![]()
no to magnezium by snad mohlo zabrat. aj v prvom tehu ti tvrdlo brusko?
misurdo, jen pak ke konci ale to je normalni (poslicci)
v minulem tehu jsem mela mnohem horsi horory proto mi to ted pripada asi v pohode
ale me je v pohode, jen me nektery den boli hodne bricho (ale pak treba dve tri dny nic)
a magnezko zabere je to davka jak pro kone tak jeste aby ne ![]()
no to teda 8 tablet denne
![]()
ja sa idem teraz dat dokopy a az sa vratime tak napisem
teda dufam, ze sa vratime
![]()
No holky není vám co závidět, ještě že můžu chodit do práce. Jinak bych se zbláznila. Nech vám je brzo líp.
Misurdo právě, že to cvičení bylo úplně v poho. Nic těžkého.
Misurdo tak budu držet palečky, co by si se nevrátila. Už ted se budu těšit, škoda, že si to budu moct přečíst až zítra.
Enko a nová MUDr. je lepší?
tak sme doma, zatial sme v poriadku, len podla merania mame o nejaky den az tyzden menej
, ale inac vsetko OK, babo je zadockom dole a vazi nejakych 250g
, placenta ze sa posuva, ale stale je nizko, takze kludovy rezim pokracuje
a pribrala som 3 kg od poslednej kontroly pred 3 tyzdnami
. na pohlavie som sa nejak pozabudla opytat a az mi to doslo uz bolo neskoro, uz to vypol, tak som nechcela este otravovat, takze prekvapko pokracuje
som teraz v dobrej euforii
![]()
Dobré ráno těhulky
Misurdo tak to super zpráva, no škoda, že jsi se nezeptala. A fotečku máš?
Gratuluji. ![]()
Včera jsem byla kouknout na ten kočárek pěkný ale zadní kolečka měl moc malá a to jsi nemůžu dovolit, v zimě bych se ani nehla.
Ale pak vytáhla ještě jeden tříkolku baby comfort nebo tak nějak a ta se mi líbila víc. Je to teda jenom sporták,ale když ho prodá levně,tak stačí dokoupit korbičku a autosedačku a bude to OK. Škoda, že vám sem nemůžu hodit fotečky z telefonu.
dobre rano!!!!
dakujem stejfo!!
fotku som nepytala, lebo y to asi nebolo nejak dobre vidno, ale este rozmylam nad tym 3D, aby bola aspon nejaka spomienka ![]()
ten kocarek som kukala na nete, nevola sa to nahodou bebe confort?