Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
4.10.07 11:53

a je ta lekarka dobra? ja by som sa asi bala teraz menit :? , no ale ked to musi byt :lol:

ja sa tiez divim naco musim jazdit kazde 2 tyzdne do tej rizikovej, to ma mohol aj moj lekar vysetrovat kazde 2 tyzdne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.10.07 11:55

misurdo, jj mela by byt, doporucila mi ji kamaradka a snad tam pujde poprve se mnou :D a z toho ze chodis kazde dva tydny si nic nedelej je to na rizikovem normalni ;) ke konci uz pak chodi kazdy tyden vsechny tehulky a to je pak neco cekat treba ctyri hodiny v porodnici nez te vysetri :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.10.07 12:05

Fotku zadnou nemam, ale urcite nejakou poridim :) . V jaky galerii myslite?

Enka - to nechapu, muj gyn. se zase vzdycky ridi podle ultrazvuku, resp. v karticce mam oboji, ale vzdy mluvime o tom terminu podle utz

Me vzdycky totiz vydesi, kdyz se me doktor pta, kdy jsem mela naposled menstruaci a rychle pocitam, pac ja si nepamatuju ani co jsem delala vcera natoz kdy mi zacala a skoncila mens. :lol: asi bych si to mela nekam psat, ale to bych urcite taky zapomela.

K tem gatim, uz jenom bokovky, v nedeli jsem vytahla tehotensky co jsem mela u Milise a manza dostal zachvat smichu :? , me teda neprisli tak spatny, samozdrejme moda je zase o krucek jinde nez pred tremi lety, ale celkem me to urazilo :x takze po nem asi budu pozadovat prispevek na nove hezci kalhoty :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.10.07 12:19

No zdravím novou těhulku ahoj Gissel.
Enko tak to gratuluji k výsledkům. Já to tušila že to dobře dopadne.
tfuj, tfuj :D :D :D
Misurdo tak co jak chutnala makrela po tak dlouhé době. Nebylo špatně?
Holky to já tak nemyslela, že bych s váma nekecala, jenom mi je občas smutno, že tady nikdo není.
Gissel budem se těšit na fotečky.
Kalhoty nosím pořád ještě normální, jenom knoflík mám na kumičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.10.07 12:24

Gissele, jj moje byvala gynekolozka se taky ridila podle utz, ale v porodnici to proste tak neberou (mela jsem to tak i v prvnim tehu) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.10.07 12:25

Enko tak nech ti to s tou novou doktorkou klapne.
Zítra vstupuji do 5 měsíce, tada myslím že to začíná 17+5. Co myslíte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.10.07 12:27

Stejfo, ja to beru tak ze mam termin 22.2. takze vzdycky 23. v mesici bych mel zacinat dalsi mesic

takze 23.1. 9 mesic
23.12. 8 mesic
23.11. 7 mesic
23.10. 6 mesic
23.10. 5 mesic

:) ale treba je to uplne jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.10.07 12:33

gissele tady si klikni na fofogalerie a pod diskuzema si tam najdes brezen 2008, tak tam sme :lol:

ja si to pocitam po tyzdnoch konci 12tt zacatek stvrteko, konec 16tt zacatek pateho atd… ale to je jedno :wink:

no makrelu som nakoniec nejedla, lebo som nebola az taka hladna, ale potom to na mna doslo a zozrala som este tresku a zabila to burakama :oops: :oops: :oops:

nejak som sa rozrybovala, predvcerom som robila pomazanku ze sledu v tomatove omacke, potom ta treska, dneska bude na veceru ta makrela a to som chcela este zajtra robit tuniakovu pizzu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.10.07 12:35

možné to je, už nevím ve které diskuzi to bylo, měli tam rozepsané týdny a myslím, že tam pátý měsíc začínal 17+5. Tak podle toho tvého to budu mít v pondělí. Taky se vám zdá že to tak rychle uteče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.10.07 12:39

Misurdo to jsi se rozrybnila. Já teda maximálně kapra na vánoce a rybyčky v rajskéj. Jinak si na ně moc nepotrpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.10.07 12:42

No holky vam to tam slusi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.10.07 12:44
Gissele píše: