Poradna duly
Jana Čurdová
a je ta lekarka dobra? ja by som sa asi bala teraz menit
, no ale ked to musi byt ![]()
ja sa tiez divim naco musim jazdit kazde 2 tyzdne do tej rizikovej, to ma mohol aj moj lekar vysetrovat kazde 2 tyzdne ![]()
misurdo, jj mela by byt, doporucila mi ji kamaradka a snad tam pujde poprve se mnou
a z toho ze chodis kazde dva tydny si nic nedelej je to na rizikovem normalni
ke konci uz pak chodi kazdy tyden vsechny tehulky a to je pak neco cekat treba ctyri hodiny v porodnici nez te vysetri ![]()
Fotku zadnou nemam, ale urcite nejakou poridim
. V jaky galerii myslite?
Enka - to nechapu, muj gyn. se zase vzdycky ridi podle ultrazvuku, resp. v karticce mam oboji, ale vzdy mluvime o tom terminu podle utz
Me vzdycky totiz vydesi, kdyz se me doktor pta, kdy jsem mela naposled menstruaci a rychle pocitam, pac ja si nepamatuju ani co jsem delala vcera natoz kdy mi zacala a skoncila mens.
asi bych si to mela nekam psat, ale to bych urcite taky zapomela.
K tem gatim, uz jenom bokovky, v nedeli jsem vytahla tehotensky co jsem mela u Milise a manza dostal zachvat smichu
, me teda neprisli tak spatny, samozdrejme moda je zase o krucek jinde nez pred tremi lety, ale celkem me to urazilo
takze po nem asi budu pozadovat prispevek na nove hezci kalhoty ![]()
No zdravím novou těhulku ahoj Gissel.
Enko tak to gratuluji k výsledkům. Já to tušila že to dobře dopadne.
tfuj, tfuj
![]()
Misurdo tak co jak chutnala makrela po tak dlouhé době. Nebylo špatně?
Holky to já tak nemyslela, že bych s váma nekecala, jenom mi je občas smutno, že tady nikdo není.
Gissel budem se těšit na fotečky.
Kalhoty nosím pořád ještě normální, jenom knoflík mám na kumičku.
Gissele, jj moje byvala gynekolozka se taky ridila podle utz, ale v porodnici to proste tak neberou (mela jsem to tak i v prvnim tehu) ![]()
Enko tak nech ti to s tou novou doktorkou klapne.
Zítra vstupuji do 5 měsíce, tada myslím že to začíná 17+5. Co myslíte holky?
Stejfo, ja to beru tak ze mam termin 22.2. takze vzdycky 23. v mesici bych mel zacinat dalsi mesic
takze 23.1. 9 mesic
23.12. 8 mesic
23.11. 7 mesic
23.10. 6 mesic
23.10. 5 mesic
ale treba je to uplne jinak ![]()
gissele tady si klikni na fofogalerie a pod diskuzema si tam najdes brezen 2008, tak tam sme ![]()
ja si to pocitam po tyzdnoch konci 12tt zacatek stvrteko, konec 16tt zacatek pateho atd… ale to je jedno ![]()
no makrelu som nakoniec nejedla, lebo som nebola az taka hladna, ale potom to na mna doslo a zozrala som este tresku a zabila to burakama
![]()
nejak som sa rozrybovala, predvcerom som robila pomazanku ze sledu v tomatove omacke, potom ta treska, dneska bude na veceru ta makrela a to som chcela este zajtra robit tuniakovu pizzu
![]()
možné to je, už nevím ve které diskuzi to bylo, měli tam rozepsané týdny a myslím, že tam pátý měsíc začínal 17+5. Tak podle toho tvého to budu mít v pondělí. Taky se vám zdá že to tak rychle uteče?
Misurdo to jsi se rozrybnila. Já teda maximálně kapra na vánoce a rybyčky v rajskéj. Jinak si na ně moc nepotrpím.
Gissele píše:
No holky vam to tam slusi
nerob! este si budeme mysliet ![]()
stejfo, no tohle je muj laicky propocet takze je to treba jinak ![]()
Gissele, ![]()
Děvčata dneska umřelo jedno ze slovenských siamských dvojčat, chudáčik malý. ![]()