Poradna duly
Jana Čurdová
je to hrozne!!! ![]()
ale co by ich cakalo keby boli spolu zrasteni? asi by sa tiez vysokeho veku nedozili ![]()
Já vím, taky mně to hodně zarmútilo, držala jsem jim od začátku palečky. Tak doufám že aspon Miško to zvládne.
V pondělí jdu poprvé na těhu cvičení, tak jsem zvědavá jestli mně to nadchne. Dělají to v porodnici, tak by tam měli být dostatečně kvalifikovaný.
Zítra se jdu podivat na kočárky, trochu si je ošahat. Jinak se asi nikdy nerozhodnu.
ja mam tiez strasnu dilemu s kocikmi, ale nastastie mame este kopec casu ![]()
je to ine si ich pozerat na internete, urcite to treba vidiet nazivo ![]()
stejfo, tehu cviceni zavidim ja cvicit nemuzu a to jsem se tesila
a kocarek pak nejaky koupis uvidis ![]()
Enko no budu muset, ale když ono jich je tolik. ![]()
Ten velký UTZ vám dělá váš dokt. nebo musíte někam do nemocnice?
Mně to bude dělat můj dok., ale vůbec se mi nezdálo, že má až tak dobréj UTZ. Nevíte co tam všechno kontroluje?
stejfo, ja musim do porodnice (proto az toho 18.)… a kontroluji veskere organy, meri a vazi miminko, koukaji na vyvojove vady, kontroluji placentu a prutoky pupecnikem
proste uplne vsechno ![]()
ahojky ![]()
Tak jsem tu po dlouhé době.Nějak nestíhám.Z práce jdu dělat rovnou práci co si vozím domů,a tu skončím vždy někdy po desátý.Nakonec padnu do postele a další den opět vstávat v pět do práce…a stále dokola…Teď jsem teda doma,protože mám angínu.Dostala jsem penicilin,tak snad to rychle pomine…Fotky kočárku jsem stále nedala a ani teď ještě nedám,poněvadž je má přítel v mobilu a ten je v práci…V pondělí jdu na kontrolu a tam už si budu domlouvat 3D ultrazvuk.Těším se jak malá.V podstatě by se už dalo zjistit i pohlaví ne?No,já jsem napjatá jak kšandy co to bude ![]()
Konečně jsme si objednali novou postel, a když u jsme byli u toho,tak jsme objednali i dětskou postýlku…jeee je toho tolik,ale opravdu nějak nestíháme..
Tak se opatrujte a pište ![]()
jeeeeej werco konecne!!!!!
tak to je fajn ze sa mas dobre, uz sme sa zacinali bat!!! ![]()
pocuvaj ved ty cely den len pracujes, ked ta od toho aj platia tak to musis byt bohata ![]()
pohlavie by mohlo byt vidiet, ale asi to zalezi na tom ci sa babo dobre natoci
ja som tiez strasne zvedava ![]()
tak vy uz mate aj kocik aj postielku, tak to je parada!!! ja si to este furt setrim na neskor, to bude potom ucet
![]()
dobre rano maminy!!!!
ja som dnes tak blbo spala, ze az.
isla som spat po dvanastej a zobudila sa o stvrt na tri, som mala hrozny sen o carodejniciach a tak som sa bala, ze som musela zobudit igora
neskor som zaspala ale zasa som sa zobudila o stvrt na sest a uz som nespala, tak som bola v obyvke a hrala sa naPC. ![]()
Dobre rano
,
me se dneska spalo celkem dobre, jenom jak obvykle vstavam s malym do skolky tak jsem se vzbudila jako vzdy v pul sedme. Jenze Milis ma nejakou virozu takze jsme doma a mohla jsem krasne spat jeste s nim. Uz to vidim, zase usnu po obede
. Uz to vidim jak to od nej zase chytnu, to uz bude druha v tehu
, pamatuju jak doktor rikal at uz nic nechytnu, ale to asi nevi jak to chodi s skolkackama
.
Misurdo co hrajes na PC? Ja hraju World of Warcraft ![]()
nazdarek devcata,
hlasim se po delsi pauze. Zdravim gissele a vitam srdecne
![]()
neslo to se ozvat driv. jsem po odberu amnio, sla jsem ve stredu a musim lezet. takze dneska to bude asi i jedina zprava. vysledky budou za dva tydny. jinak to slo, trochu bolelo a palilo, ale nic tak hroznyho. horsi byly nervy.
vsem gratuluji k dobrym vysledkum
![]()
jinak aspon citim vesele pohyby mimca, specielne po tom odberu, co mu ubrali misto
![]()
tak si opatrujte briska a ja se zase treba zitra ozvu
no dufam , ze sa nenakazis, a ze to maleho rychlo prejde ![]()
ja sa hram tieto hluposti:
ahooooj jitus!!!!
tak ty to mas uz za sebou!!!
tak teraz budeme cakat a verit ze vsetko bude dobre s tebou. aspon ze z toho nemas nejake hrozne pocity ![]()
len pekne odpocivaj.
a je super ze citis malicke
, ja teda moc nie, obcas sa mi sice zda, ale je to strasne slabucke a malokedy, tak neviem, este to asi par tyzdnov potrva, kym to zosilni ![]()