Poradna duly
Jana Čurdová
akorat muj neposeda strasne rychle roste a uz to neni male vonavoucke miminko ale tvrdohlavy Standa
vazne kdyz neco „povi“ tak me tim obcas uzemni ![]()
budu ho muset jit vzbudit abychom neponocovali… takze se pro dnesek nejspis loucim ![]()
papa a pohladte briska ![]()
Dobré ráno spolutěhulky, tak mám dobré zprávy jsme zdravý. Jupíííí
![]()
UTZ mi nedělal , jenom mně prohlídnul ze spodu. 23.10. jdu na velký UTZ kde bude prohlížet důkladně mrně. Tak se těším. A dal mi něco na zácpu, konečně. Jinak pohyby jsem zapomněla zmínit.
Koukám že jste včera odpoledne kecali, to je dobře.
Enko tak dávej na sebe pozor a na potrat rychle zapomeň. A divím se že ty výsledky ještě nemáš, já je mněla taky za týden. ![]()
Jituš tak budem na tebe myslet a dej vědět. Budeme držet palečky aby to dobře dopadlo. ![]()
ahojky!!!!
tak stejfo gratulacie!!!!!
to si ma potesila. ja idem na velky UTZ uz za tyden, uz sa neviem dockat ![]()
diky, tak to se máš. Já si budu muset počkat 3 týdny. To je doba. ![]()
neboj to ti utecie ako voda, urcite skor nez mne. ked je clovek zamestnany,( teda ked sa tam nenudis) tak nema moc casu nad vsetkym premyslat
to ja mam casu na premyslanie az az
![]()
Asi jo, když jsi to uvědomím, tak to utíká dost rychle.
Zase jsem se tak najedla, měla jsem ryzoto. Ted jsem jak malý soudek.
ja som vzdycky v noci plna, asi to prehanam s vecerou, ale to som vzdy najviac hladna a mlsna
rano je to brusko furt nejake mensi ![]()
ja este varim hribovu polievku a francuzske zemiaky a uhorkovy salat
mnaaaaam uz som hladna jak vlk ![]()
Večer jsem taky plná, ale spíž nafouklá.
Tak to si nech chutnat, určitě to dobře uvaříš. ![]()
no este niesom nejaka skusena kucharka, lebo sme furt chdili na tie vyjazdy a tam sme jedli co nam dali, teda vacsinou
ale varenie ma bavi a rada skusam vselijake mozne recepty a skusam aj piect
mam doma milion kucharskych casopisov a kniziek a strasne ma bavi sa v tom hrabat ![]()
Werčo,Verčo co je s váma? Ozvěte se, nech víme jak se vám vede.
no baby, mame sa o vas bat, alebo co
![]()
ja uz som po obede, tak som to z chuti zblajzla
teraz pojedeme asi do hodosa na nakup, lebo uz doma nic nemame. na ranajky som si musela dat chlieb s maslom a jablckom, lebo moje kazdodene ranajky su jogurt a ten uz na sklade nebol
![]()
Ten snídám taky. Určitě ti chutnalo,podle toho co říkáš.
Tak nakupte vše co potřebujete. Dnes si už asi teda nenapíšem, ale když bude vše v pořádku tak zase zítra.
Opatruj bříško a zatím pa.
Ahoj, ahoj koukám že se tu včera už nikdo neukázal.
Od příštího týdne začínám cvičit. Kamarádka čeká miminko v prosinci (december) pro slovenské těhulky, tak mně přemluvila. Chtela už dneska, ale to je moc rychlé. Musím se na to psychicky připravit.
Hrozné ráno vstávám už je tma jak v prd.....